|
![]() |
#17762 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma sve 5, ali ne mogu solo u SLO. A i pitanje da li bi prošlo na 1 računu ili bi trebao rotore posebno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17763 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
dakle jedna kocnica i jedan rotor po racunu... uzmi mamu, tatu, seku brata sa sobom i legalno to upeljate bez problema...
![]() |
![]() |
#17764 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Hehe, kupovao sam druge stvari i znam kako ide. Jedino ako uhvatim kojeg frenda ili buraza poslije posla. Ostatak obitelji ne može samnom. To mi je best-buy opcija jer za malu doplatu dobijem i rotore i adaptere, posebno bi me izašlo dosta skuplje.
![]() |
#17767 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#17768 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Momci, trebao bih preporuku nekih DH naocala. Buduci da sam uzeo FF kacigu imam probleme sa starim naocalama koje ne mogu nikako stavit a da mi se ne zamagle tako da bih trebao preporuku nekih naocala koje imaju spuzvu i onu traku iza tako da nemam tih problema. Btw, idealno bi bilo nesto do 200 kn i da stakla imaju antifog premaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17770 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kolko para i gdje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17771 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
imaš tu http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=16140 sad ne znam jel ima gdje povoljnije, bilo ih je i na DB tržnici čini mi se |
![]() |
![]() |
![]() |
#17773 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Magle ti se jer ti je dišeš u potkapu i ta vlaga nema kamo nego jedino kroz jedini otvor, a to je tamo gdje su ti naočale. Navuci potkapu ispod brade kad staneš i neće ti se maglit, ne moraš bit ninja dok stojiš. Ideš u trošak bezveze ako mene pitaš, te đozle su ti taman. Jed2iu se ne magle jer ne nosi baklavu kolko se sjećam...
![]() |
#17777 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eto mene sa sljemena. predivno je ![]() isao gore standardno po lojsteku, tempo 56min, iako sam jedan dio pred vrh i hodao zbog ozbiljnih kolicina leda ![]() ![]() ali, malo sam i vilicu opizdio, nisam tocno siguran sto, ali negdje malo ispod cuksovog dropa pa nadalje sam imao rigid sa 0 hoda, propala skroz. kao da je neg. komora sve pojela, mozda je pri kakvom udaru prosao tlak iz plus u minus, probat cu napumpat plus pa vidjeti. nigdje nista nije procurilo nit se cuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17778 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17779 |
Ex-Gastarbajter
|
sto je zanimljivo koliko je bike precizan i brz kad je ovako "bez" vilice ![]() ![]() ![]() ![]() ostalo sam sve slozio kako treba, novo slozeni kotac se vrti ko urica, mjenjac sam postelao da mijenja i bolje nego prije, kocnice svjeze odzracene grizu ko blesave, smao eto moram sada vilicu sredit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17781 |
Ex-Gastarbajter
|
lako moguce, jer sam vozio NN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17782 |
Registered User
|
Na Vuco http://www.freerider.si/index.php?id_izd=1750 ili prodaj sve šta imaš i http://www.freerider.si/index.php?id_izd=1795 Taman M veličine.
![]() |
#17783 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Moj bajk je na prvom servisu i gotov ja ja nemrem danas po njega jer mi okulista rasirio zjenice hehehe. Oba linka na klackalici su mi se otegnula, rekli su da budu sve odvinuli, vidjeli zakaj se odvrnulo pa podmazali. Odzracit mi eliksire takoder. Sjeo sam na stumpya L i fakat mi je mali, laktovi su mi sjevali na stranu, cijela tezina mi je bila na rukama xl majka, taman sam ni vrit ni mimo hehehe. I da kupih lidlove naocale, odmah sam si dvoje kupio. S onom trakom su ko google ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17784 |
Registered User
|
Hehehe počelo je s odzračivanjem Avida XD Probaj pa vidi, vjerojatno ti bi pasali, meni su L preveliki jer imam nogu ko picek a Nik ima XL i nožurdu ko ti i ja zajedno pa eto, vjerojatno si ti negdje između.
![]() |
#17786 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve gogle i naočale koje kupiš se sigurno magle, nema tu antifog i tih gluposti, jednostavno, ak puhneš u njih, zamaglit će se. Samo ugrađeni grijači to mogu spriječiti. ![]()
![]() |
#17788 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pozdrav biciklisti! Ima li mozda netko na relaciji split-zagreb, da mi u splitu kupi bajk i dopelja ga tu? Mogu ponuditi 100kn kompenzacije + cevape ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17789 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Zaboravio sam ti telefonski sad reći, ali mislim da bi to za 100kn mogao i busom prevest. On strpa u bus, kaže da ćeš ti vozaču dat pare, pa onda daš vozaču stotku ![]()
![]() |
#17790 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Da, imao sam i to na umu, ali je malo specificna situacija: Cuo sam se s covjekom prije nove godine, rekao je da on ide poslovno u zagreb povremeno, pa moze nakon praznika ga dofurati. Medjutim, par dana nakon nove se javio uz isprike da je imao prometnu nesrecu i doma lezi pa ce morati ovo odgoditi nekoliko dana. Nije mu onda vjerojatno zgodno ni slanje organizirati. Iako, vjerojatno od svega nece biti nista, sad sam ga opet zvao, i ne javlja se :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|