|
![]() |
#17701 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17702 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Znate li gdje ima za kupiti Avidov disk 185mm g3cs? Na njuskalu, dropbikeu nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17707 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66714 Prodaje kočnice sa ili bez rotora, pitaj jel ti oće prodat rotore ili rotor.
![]() |
![]() |
#17708 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
P.S. kaze i da mu nisu savrseno ravni tako da nista od toga jer Avid sam od sebe zna malo lizat a kamoli ako diskovi nisu ravni.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17709 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Srecom, dobro je proslo ![]() Dakle, bili smo danas gore. Do tunela sam isao sa Siletom. Gore su nas cekali zubich i jed2i. Laganini smo krenuli prema vrhu i kod klupica nas je Vuco stigao, pojavio se covjek iznenada ![]() Dalje sam se ja odvojio od njih tijekom vremena (kad vec nisam bio na treningu ovaj tjedan onda reko da bar to izvozim kako treba) pa sam u Lugarnici bio za cca sat vremena. Oni su dosli 10ak minuta iza mene. Ima leda u gornjem dijelu, taman nakon stengi pocinje veselje. Par puta sam proklizao, jednom sam se i okrenuo za 90 stupnjeva ![]() Gore smo se po dobrom starom obicaju odmorili i okrijepili te smo natrag krenuli stazom 57-52-55 preko mog famoznog dropa kojeg nisam bas najbolje odvozio ali ovaj put se nisam razbio, hehe. Tu i tamo smo zalutali jer nismo bas najbolje poznavali stazu, ali bilo je ok. Dosta brzo smo se i spustili. Nekako mi je sve kratko trajalo. Putem je bilo i padova (mojih ![]() ![]() Fulka je zaista preporod nizbrdo, to sam najvise shvatio na ovoj stazi. Sa Feltom sam ko metak nizbrdo, cudo jedno. Sve u svemu, bilo je odlicno i zabavno kao i uvijek ![]() Jed2i je snimio filmic koji ce danas/sutra biti gore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17710 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Filmić bi trebao danas navečer...Ima jedno 18 minuta čiste vožnje, tak da će upload potrajat... Sad ću stavit na renderiranje pa kad to završi onda odmah na upload Gledam snimku i plačem kako sam trapavo odvozio onaj dio s korjenjem gore, katastrofa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17711 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Super je bilo danas. Vrijeme je idealno, malo je zima kad se na duže stane, ali sve u svemu - super. ![]() Čak mi je nekako to sve brzo završilo. Kasnije piva i sunčanje kod Dione .
![]() |
#17713 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17714 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
cistih XCjaša tu više nema, svi se povampirili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17716 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bas mi zao kaj nisam doso danas. Jucer opro najosnovniju obleku i jaknu i nije se stiglo posusit do ujutro tak da sam se digo bzvze u pola 9 ![]() Al sam zato poslje rucka otiso na jedan krug po dotki cisto da mi ne bude zao kaj nisam iso na sljeme. Jbte cuks, ti na svakoj voznji letis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije normalno sigurno , nigdje na biciklu nije normalan luft , a ponajmanje na rami. Ali neka ti iskusniji odgovore. I da , ja mislim da si trebao uzet L veličinu , XL je stvarno ogroman.
![]() |
#17722 | |
Moderator
|
Citiraj:
Probaj izolirati mjesto gdje je luft, pa vidi jel možeš nešto sam (ako je potrebno samo neko dotezanje sitno) ili moraš voziti u dućan. Ovo je danas bila čista XC vožnja. Gore-dole.
![]() |
![]() |
#17723 |
|
![]() to sam skuzio svi se povampirili, samo da se spustat niz sleme... niko nije vise za klasicni xc ![]() ![]() uglavnom lovro nek ti bude krivo kaj nisi ucio na vreme i kaj moras ispravljat komad, danas je bilo super, svega par planinara i sklepao si jednu novu ruticu od 15km koja ima xy mogucnosti prosirenja i produzenja... jedna fotkica iz sume... ![]() i da vidimo jedan kviz, znalci pogledajte fotku i recite sto nije ispravno na biciklu, ja danas skuzio u sumi dok sam se presvlacio nakon uspona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17724 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bužir ti je drugačije boje dole kod mjenjača ? Jebiga deda , sad sam učio 2h i klopao i sve sam pohvatao , tak da iduči tjedan ispravljam, pa me u nedelju možeš provozat po toj novoj ruti.
![]() |
#17725 |
|
![]() |
#17726 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#17727 |
sto da napisem ?!
|
spigan stražnji mjenjač ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17728 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Pozdrav svima, zamolio bih za savjet/pomoc... Trebam si kupiti stvarno toplu termo majcu sa dugim rukavima da izdrzim na bajku i temperature ispod npr. -5. Dobru kvalitetu za realne novce. ![]() Jel' netko zna gdje ih u Zg provjereno ima za kupiti? Zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17730 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
U nedozvoljenom je omjeru, naprijed velka iza velka šajba, križaš lanac preveč. Naravno da to Lovro ne kuži jer stalno radi tu grešku XD Violent: HellyHansen u Intersportu/Turbosportu, ili Mckinley baselayeri/fleece windstopperi u Intersportu. Nerealne cijene su Jack Wolfskin, te roba u IgluŠportu poput Salewa, Salomon i slično. Uostalom nema nijedna majica koja ti je sama po sebi dosta, najbolje ti je kombinacija termo baselayera tipa HH i preko toga softshell jakna. 2-3 sloja, od toga ništa pamuk, i dobro će bit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|