|
![]() |
#17522 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to mi je mrvicu kasno. ako bi stavili 9h tunel, onda stignem do podne bit na faksu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I ja gledam da se provozam u cetvrtak, ali jos moram vidjeti dal cu morati biti u firmi ili ne...s time da je meni na pameti Strmopec, oliti ruta 2 grebena...a vidim da ovi koji spominju voznju Strmopec nisu probali garant ![]() Tek sutra cu znati, pa se javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17525 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17526 |
Ex-Gastarbajter
|
posto ja imam labos u 12 ko i ti, mogao bi i ti gore ![]() ali da, ako ne budu neki vanredni uvjeti, racunam 1h10min do gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#17529 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hoće tko u petak sa mnom? Start u 10 tunel? Možda bih se i za strmopeć odvažio, ali nekako mi se čini da će biti dosta vlažno, a i ja nisam stoposto zreo sa pitchem još za tak nešt.
![]() |
#17530 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Idem ja u petak 90%.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17531 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#17533 |
Premium
|
Mi smo u nedjelju bili dosta brzi u odnosu na petak a nije da smo se zurili (65/75min s time da smo se odvojili tek od onih stepenica i ograde) - jednostavno se staza dodatno posusila pa je lakse islo, a to se i osjetilo - barem ja. Po meni 1:15 max s pauzama i laganini...palo je 1cm novog snijega, taman da pokrije onu ledanu pri vrhu, a ako u 9h bude ispod nule (a trebalo bi jer tek iz 10-11h temp idu u plus), ici ce jos lakse nego nama u nedjelju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17534 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#17537 |
Ex-Gastarbajter
|
ima netko straznji mjenjac viska? izgleda da sam mog malo popigao u incidentu sa kotacem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17538 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
na kraju... ![]() hahah mladi Čuks je s njima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17541 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala Deda, ali nista od navedenog mi ne treba. Evo, i ja sam obnovio svoj stand na db-u pa navali narode ![]() Ukratko: prodajem ramu, vilicu, kotac, prednji shifter, volan, lula, lula, gripovi, sajba 44T |
![]() |
![]() |
![]() |
#17542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel bi mi se isplatilo uzet ovo za 1250kn? http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-4249299
![]() |
#17543 |
Premium
|
Sutra definitivno idem na voznju...ali mene ne zanima uspon na Sljeme nego uspon na Strmopec ![]() Renesis i adaksinjo - vi ste bas iskljucivo za Leustek, ili bi mozda malo promijenili teren pa probali 2 grebena? Pitam dal da se dizem ujutro ili ne...ako soliram, idem u komotnije vrijeme na Strmopec, 10-11h. Na Sljeme cu ionako za vikend - samo je pitanje dal oba dana ili samo jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17545 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Javim ti se na mob Nik ako uspijem danas složiti od buraza staru ramu. Nemogu nikako gornji dio headseta na stirer nabiti, ne kužim koji bog ga zeza.
![]() |
#17546 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da se i ja malo pohvalim. Napokon došla rama. Još se čekaju kotači. http://imageshack.us/g/853/20120111181219.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17547 |
Ex-Gastarbajter
|
nažalost ja moram otkazati voznju, iako sam uspio sve srediti na bikeu ![]() posao je posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17550 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|