|
![]() |
#17491 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi, da li bi nekog zanimao par speed kinga 2.1, indijski, ali kupljeni u kotnik graz, (imao sam jedne iz rog jome, ali nisu iste kvalitete) nisu izvitoperene, nisu cvikane niti busene, vozila ih moja draga, recimo da su na 75% potrosenosti, 150kn
![]() |
#17492 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki iz ZG-a, ima netko alat za skidanje Hollowtech 2 pogona (za skidanje BB-a i za skidanje kurble onu zvijezdu ili kaj već) ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17493 |
|
![]() |
#17494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma odustao sam od zamjene , stvarno nemam razloga da mjenjam XT-je jer koče izvrsno. Sile to nisam ja bio , a kurblu sam zategnuo ko sivonja i drži dobro , u 3 dana oko 120km i ne popušta. Ovo sam isprobavao max speed , tj. do kolko ide pa počne u prazno vrtiti. 32-33km/h držim po cesti prosjek bez beda , s tim da sam oko 1.8 bara , ovisi kad gume napumpam edit : Ide netko sutra na Sljeme? Ajmo reč 10 tunel?
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 09.01.2012. u 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17495 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
cetvrtak sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17497 |
Moderator
|
Nevjerojatno da nitko od servisa ne može skinuti BB i pogon ![]() Idem u MP po alat. Trebao sam ga već ranije kupiti izgleda...
![]() |
#17500 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo video od jučer, napokon uploadano Molim posebnu pažnju obratiti na naziv filmića ![]() http://youtu.be/opa2M408hCA i da, gledati u 720p molim ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 09.01.2012. u 17:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17501 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Primijetio sam da si prošli filmić nazvao "Sljeme devetka, staza 9" ![]() Kojom smo ono stazom išli? Osam, ili 10, tak neka ![]() Pipkao sam sad malo u Protei onaj Ibis Mojo kojeg ste vi jučer isto vidjeli na Lugarnici. Pod dojmom sam. Fin spust, prvi dio staze je u očajnom stanju. Imaš li mount za kameru za stavit na prsa ili naramenicu od ruksaka? Bio bi sigurno bolji dojam brzine, i ne bi lupao u granje stalno.
![]() |
#17502 |
Premium
|
Onaj ibis je perverzija od bicikla baš brutala Kaj nije ono bila devetka? Hmmm ja se ne sjećam, nek se javi tko zna gdje smo išli ![]() Nemam chest mount ali ga planiram nabavit, sigurno bi bio bolji dojam brzine Ovo na glavi ja malo pain in the ass jer moram pazit da se ne približim drvetu previše sa svoje desne strane... A prvi dio staze je u jako zabavnom stanju, ne vidi se na snimci ali kod samog početka spusta (onaj prvi strmi dio) prednji kotač mi je cca 30-40% vremena bio zablokiran, ledara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17503 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Trebal si vidjet kad smo buraz i ja zadnji puta išli 12-com, bila je skroz pod snijegom - blok zadnje i "skijaj" lijevo desno zanoseći bajk ![]()
![]() |
![]() |
#17505 |
Why So Serious?
|
Zeka, dobro ste vozili samo onaj početni strmi dio nisi išao baš po stazi ![]() P.S. Pad ti je carski + a je ti kamera popila udaraca ![]()
![]() |
#17506 |
Premium
|
Onaj korjen mi je izbacio malo prednji kotač, onda sam zakočio sa zadnjom da vratim zadnji u putanju, taman ga ulovio, vidim drvo + nagib i bum tras ![]() Nije cam niš dobila, ova gopro je predobra kamera, neuništiva |
![]() |
![]() |
![]() |
#17511 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
http://proteajaska.com/index.php?kat...915&parent=283 Za kaj je prvenstveno namijenjena ova kaciga. Allsports? jel to sretno riješenje to vožnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17512 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Prvenstveno sledit ćeš se kad vidiš cijenu. A skuhat pod njom na proljeće/ljeto. Pogledaj nešto tipa Specialized Tactic ili Vice, 661 Recon ili Fox Flux, Giro Xen, Limar 575 itd.
![]() |
#17513 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To ti je prvenstveno dirt/street, skate/snowboard kaciga (za snijeg fale grijaci usiju). Moze se reci - Allsport. Ta kaciga je dobra za spust, ali ako ju stavis na glavu pri usponu ima da zakuhas u njoj - daklem, nije bas najsretnije rjesenje za bicikliranje. IMHO radije uzmi neku AM bic. kacigu. Da se razumijemo ja sam u jednoj takvoj napravio 4k km, a sad imam ovu - i ta je daleko bolji izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17514 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Imas u bajkmaniji Endur-o-matic za 90€ i jos skines nekih 15ak€ poreza i ispadne oko 75€. Takvu kacigu ima Sile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17516 |
|
deckovi kao sto sam najavio prodajem par obruca MACH 1 230 Disc - black 36 rupa http://www.mach1.fr/composants/index.aspx nemaju naljepnice, ravni, jos uvek su slozeni i mogu se probat prije ili sto vec... ![]() 200kn cash and carry, pod racun moze zadnji 960 GS ili SGS mjenjac...
![]() |
#17517 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17518 |
Why So Serious?
|
Film traje 24min, od toga efektivno vrijedi pogledati svega 6-7 min (ne uključujući dirt/street koji me ne interesira), previše svega ostaloga osim biciklizma...ALI....sve djevojke koje se pojavljuju su zgodne pa je film podnošljiv, a na to su pucali očito ![]()
![]() |
#17519 |
Moderator
|
Ako nekome trebaju jake kočnice - http://www.dropbike.com/forum/viewto...er+ace#p262169 Naravno probati prije kupnje, ali trebale bi tenk zaustaviti ako su ispravne.
![]() |
#17520 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ima kakva vožnja ovih dana, da si znam ubacit u raspored ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|