Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2026., 20:31   #1711
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Prošle god rješen Kilimanjaro - ajmo sada na Himalaju.
Uplacen 10 dana Manaslu circuit trek za listopad - oko 160km oko Manaslua, ide se do 5100m
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2026., 09:19   #1712
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Nije da se izbjegava, nego nije dozvoljeno. Npr. ZRH aerodrom, nema letova izmedu 23:30 i 6 ujutro zbog buke. Neki aerodromi nemaju tu zabranu te su otvoreni 24/7 (PMI kolko znam)

Ovo sa izbacivanjem, ne vjerujem da su ih izbacili skroz iz aerodroma, pogotovo nekog veceg. Moguce da su ispraznili samo taj terminal preko noci (stednja struje), te su ljudi koji su mogli izasli iz tog terminala u glavnu zgradu ili otisli u grad, a ima i onih koje ne mogu izbaciti iz transfer zone, nego ih maknu sa tog terminala u neki drugi gdje je otvoreno za takve putnike koji ne mogu uci u tu zemlju (ili Schengen zonu) Vecinom tranzit putnici koji nemaju odgovarajucu vizu i nemoguce ih je izbaciti sasvim van aerodroma.

Primjer - indijac koji putuje u ameriku/kanadu, a ne posjeduje schengen vizu se nalazi u tranzitu i ne smije izaci iz terminala. Iako je stigao navecer, a drugi let mu je tek drugi dan, ne smije ga se izvaditi van tranzit zone, negdje ce ga vec zadrzati, tako i postoje tranzit hoteli
Ovo mogu potvrditi.

Ja sam u dva navrata imao problema s presjedanjima, kašnjenjima, otkaznim letovima pa sam jednom u Lodonu, drugi puta u Miamiu morao ostati preko 12+ sati i čekati nove letove.

Uredno dobio hotele, prijevoz do hotela i bonove za hranu, naspavao se, otuširao, vratio se opet na njihovom trošku na aerodrom te na kraju dobio i odštete u visini cijelog leta.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno