|
|||||||||||
|
|
#1681 |
|
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Parking u Trstu
Hohoho, sretna NG ![]() Gdje parkirati auto na par dana, imamo let iz Trsta. Ići sa kolima do zl pa negdje tamo ili u samom Trstu ? U Trstu sam izguglao garažu Park San Giusto, to je ok ? |
|
|
|
|
|
#1682 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
https://triesteairport.it/en/parking/airport-parking/ Parkirao na P7 kad sam letio iz trsta ima vec dosta godina. Relativno skupo ali sumnjam da ces ijednu garazu u gradu na vise dana platiti manje. |
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Nije ni puno za tri miseca na parkingu... Ito još DeLorean. |
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#1689 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Sad u 12. misec sam bia na roadtrip autom. Parking Nica 2 dana 50 eur, Barcelona 4 dana 60 eur, Cannes 1 dan 15 eur, Andora la Vella 20 eur... Sve kao u sklopu hotela u centru grada. Zadnje izmijenjeno od: prileee. 14.01.2026. u 08:57. |
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Émile Flournoy
|
Pa skupo....Ali ne brinem znaš,biće skuplje ![]() Za "Park San Giusto" garažu u Trstu google kaže 22€ dnevno "Ronchi P Park" koji je 1.5 km od zl €15 prvi, 10€ ostale dane što na kraju izađe 2€ jeftinije od P1 pakinga |
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
delete Zadnje izmijenjeno od: Juice. 10.02.2026. u 10:57. |
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
U 5. mjesecu sam 2 dana u Novom Sadu i 2 u Beogradu. Sto pogledati, gdje dobro jesti, gdje uzeti smjestaj, svejedno hotel ili apartman, ali da je na dobrom polozaju. Mora sve biti prikladno za obitelj s dvoje manje djece (bez kolica, vec setaju ) Ako netko zna koji rent-a-car uzeti. |
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() za drugi put preporuka - https://maps.app.goo.gl/un1yn9BrUypK2Ra26 - https://ronchippark.it/ ostavis auto, oni te prebace na aerodrom. i kad sletis te pokupe. ista spranca kao i sa privatnim parkinzima u Zagrebu.
|
|
|
|
#1694 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jel netko ostavljao auto u Budimpešti na aerodromu? Koja je cijena po danu ako netko zna i da li se treba nešto unaprijed dogovoriti? |
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Émile Flournoy
|
Citiraj:
Ijako bi naubuduće radije vlakom do Barija. Security check u povratku je bio malo žešća tragikomedija za nas sirotinju koji nisu platili checked luggage, umalo mi Thinkpada polomili... trainline.com ftw |
|
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Master Of Disaster
|
Citiraj:
sry za sranje iskustvo.. cesto sam ciljao povratak u trst da izbjegnem ZG pregled kod nekih letova iz amerike ![]()
|
|
|
|
#1698 |
|
Émile Flournoy
|
Ma Trst je je ok nego smo se vraćali Bari-Trst. A ovi u Bariju su u Flintstones modu. Imaju neke minijaturne kutije i nemaju pokretnu traku nego te pitaju da guraš sam stvari u skener, za laptope su još tražili da nisu u kutiji nego ga na traci gurneš u skener pa što izađe na drugu stranu ![]() Mislim prošlo je sve ok i sa smješkom, miran sam i kooperativan lik. Ali cijela ta scena gdje ljudi panično trpaju stvari u te male kutije, pa guraju po traci i usput ponekom spadnu putem hlaće sa guzice je bila u A je to stilu . |
|
|
|
|
|
#1699 | |
|
Master Of Disaster
|
Citiraj:
![]() bio i na takvim aerodromima hah sretno iduci put
|
|
|
|
#1700 |
|
49%winner
|
Meni je zena poljubila vrata u trstu kad ih je goopti ostavio na aerodromu tipa u 4 ujutro (neko gluho doba jutra). Aerodrom zatvoren nisu mogli uci, dan-danas ne vjerujem u tu pricu, ali jebiga. Cinjenica je da su ona i kolegice cekale vani na zidicu da netko otvori vrata. To je bilo prije jedno 5-6 godina.
|
|
|
|
#1701 | |
|
hungry, for a little more
|
Citiraj:
City Break parking sam izabrao, ovo je bilo u ožujku 2025. cijena za 4 dana HUF 14,325 ~ 38 EUR Platiš unaprijed, otvara ti se na registraciju, imaš QR kao backup ako ne uspije očitati registraciju. Ograđeni parking, osvjetljena popločana staza do terminala, 10 minuta hoda to 2A, 15 do 2B, would recommend. |
|
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Premium
|
Citiraj:
True story. Meni je žena i njezino društvo kada su išli u Portugal komentirala da su ih maltene istjerali na nekom njemačkom aerodromu. Sletili su oko 23,30 tamo, idući let bio u 05:30, imali su namjeru odmah se čekirati i ostati u dijelu iza securitya, ali su im rekli da se aerodrom zatvara, i da izvole izaći ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
![]() Meni je kolega odspavao na klupici usred Svedske dok je cekao let - po zimi. Htio je letiti s aerodroma sto blizem mjestu polaska pa je dobio kartu sa lokalnog malog aerodroma (citaj, koliba u sumi i staza od asfalta). Dosao je par sati prerano, sve zatvoreno. Long story short, sad leti iz Stokholma makar se 3-4 sata drndao u busu/vlaku heh https://maps.app.goo.gl/ojqYqebTTieWfHdy7 Meni osobno je najgori trenutak bio kad smo morali letiti doma iz Barcelone na dan kad su one demonstracije uzele maha i kad su radili sranja na terminalu i oko njega. Mi sjeli na bus i imali smo jedno 3-4h voznje do aerodroma, a cijelim putem grc hoces li uopce prismrditi terminalu i proci security pa "da budes na miru" ili ce se bus vratiti nazad. Long story short, terminal je izgledao kao groblje, al smo prosli security https://youtu.be/_kWJgstJWmU
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Imaju vise tih parkinga, ovaj je bio 7-8 min pjesice (ima i natkrivenu setnicu sto je zgodno ako te lupi kisa).
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Premium
|
Citiraj:
https://www.google.com/maps/place/Ha...oASAFQAw%3D%3D najbolji checkin in ikada! Mene je zbunila ova priča od žene, jer to nije bio neki mali aerodrom u vukojebini tipa Dresden, nego München ili neki takav aerodrom. |
|
|
|
|
|
|
#1706 |
|
49%winner
|
Da da, kaze kolega da je atmosfera kao da si dosao nekome u goste. Kauc, kava, 5 random ljudi u kriz i to je otprilike to. Ja iskreno nisam imao muda ici na taj aerodrom i iskusavati srecu (kasnije smo saznali da se samo treba najaviti ako jako rano dolazis pa ti dodju otvoriti vrata). Meni je Arlanda/Stockholm ipak drazi odabir Geez, ok, imam i to na umu heh. Mozda se zatvore terminali gdje nema puno prometa da se ne skupljaju skvoteri ![]()
|
|
|
|
#1707 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ni ja nisam znao, niti ikad razmišljao o tome dok nisam vidio na Discoveryu, ali načelno se izbjegava zakazivati slotove za uzljetanje/sljetanje avione od ponoć pa do 5-6 ujutro. |
|
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nije da se izbjegava, nego nije dozvoljeno. Npr. ZRH aerodrom, nema letova izmedu 23:30 i 6 ujutro zbog buke. Neki aerodromi nemaju tu zabranu te su otvoreni 24/7 (PMI kolko znam) Ovo sa izbacivanjem, ne vjerujem da su ih izbacili skroz iz aerodroma, pogotovo nekog veceg. Moguce da su ispraznili samo taj terminal preko noci (stednja struje), te su ljudi koji su mogli izasli iz tog terminala u glavnu zgradu ili otisli u grad, a ima i onih koje ne mogu izbaciti iz transfer zone, nego ih maknu sa tog terminala u neki drugi gdje je otvoreno za takve putnike koji ne mogu uci u tu zemlju (ili Schengen zonu) Vecinom tranzit putnici koji nemaju odgovarajucu vizu i nemoguce ih je izbaciti sasvim van aerodroma. Primjer - indijac koji putuje u ameriku/kanadu, a ne posjeduje schengen vizu se nalazi u tranzitu i ne smije izaci iz terminala. Iako je stigao navecer, a drugi let mu je tek drugi dan, ne smije ga se izvaditi van tranzit zone, negdje ce ga vec zadrzati, tako i postoje tranzit hoteli Zadnje izmijenjeno od: Šole. 16.02.2026. u 14:11. Razlog: dopuna |
|
|
|
![]() |
|
|