|
![]() |
#17281 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne kužim. Pa muške su ? Citiraj:
Bikču za prvi put sam super otpeljao, za razliku od nekoga ![]() Danas provjeravam na vodu u kadi ![]()
![]() |
![]() |
#17282 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A si vidio kolko extra sajle ima iza na mjenjaču ![]() A ti Vuco si me koštao graha i kobaje jer da nisi stao ispred mene ja bi ispeljo do srušenog stabla ko iz pi.... Tak da ono. Kad se zbroji to tvoje onda je to malo oskuplja varijanta, 300+kn za čehla i još tolko za bicke ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17284 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17285 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Sad si razmišljam dal kupit duge hlače na ebayu za 180kn (isto waterproof) ili bicke. Ne znam u čemu sam zgodniji ![]()
![]() |
![]() |
#17287 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Jebem ti blato... kak stvari stoje, misim da neću preživjet zimu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17288 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
a ruzan mi je bio onako bez iceg, pa sam ga poljepio ![]() al to jos moram vidit sto i kako... moram jos buzir sredit pa nisam htel rezat sajlu ![]()
![]() |
#17289 |
sto da napisem ?!
|
ja se vrnuo iz vožnje ![]() baš mi je odgovaralo ![]() ![]() provozao se gradom, ali mi xc bajk niiiiikako ne odgovara ![]() draži su mi kljunaši ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17290 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Na tvom mjestu kupio bi obične bicke, zapravo kaj nemaš već jedan par, znam da sam te škicao kad si se presvlačio... Za zimske bicke ti je kasno, ne znam koliko će još biti momenata s baš niskim temperaturama. Citiraj:
![]() Manje padaj mileni XD
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17291 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Evo za vas sa Android mobitelima jedan dobar GPS program. Pomocu Atlas creatora kreirate mape i stavite ih na mob i mozete ih pretrazivati u offline modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17293 |
Premium
|
Šuti, ovo mi je 3 i najgori crash u zadnja 3 mjeseca i svi su bili uzrokovani blatom iliti lišću na mokroj zemlji. Stumbao se sam na nekoj nizbrdici pri vrhu Dotke u popriličnoj brzini. Skoro bi i bilo ono 'digo sam se i otreso' (čitaj par masnica) da si nisam prst na lijevoj ruci sjebo (prstenjak), ne znam jel slomljen ili natučen, ali lijeva ruka mi je neupotrebljiva i trenutno je držim na ledu. Ostalo.. masnica na lijevom bedru vanjskom, masnica+ogrebotina na desnoj potkoljenici i to direktno ispod shina, inače furam RACE FACE Rally DH ruke i noge: http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2771&cate=17, http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2772&cate=17, njihove najbolje štitnike, shinovi se nisu pomaki, nikad se nisu pomakli, stoje full čvrsto, imaju 3 gurtne ispod koljena i dvije iznad. Ne znam kak se to desilo, znači da je udarac bio preko shina, jer nakon pada su svi štitnici bili na mjestu. I još par sitnih masnica uokolo. I da, lupio sam s stražnjom stranom glave u zemlju prilikom pada(nja), inace nosim FF kacigu tak da mi nist nije bilo, ali sam podsjetnik za one koji ne nose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17294 | |||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Na ove sam mislio: http://www.ebay.com/itm/190579208199...84.m1438.l2649 Ove su druge boje: http://www.ebay.com/itm/270711749397...84.m1438.l2649 samo me brine hoće li nogavica zapinjati za zupčanik dolje ili ne. Citiraj:
Citiraj:
Tek je prvi mjesec, bit će još hladnih vožnji. Uostalom, do +10°C furam dugo.
![]() |
![]() |
#17296 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Pravi se javio ![]()
![]() |
#17297 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni došli adapteri za 6bolt diskove, al kako ja imam peh, tako i sa ovime ![]() Kad na marza montiram prednji adapter i rotor, onda centerlock "matica" (prsten kojim se zateže) dodiruje nogu vilice ![]() Na pikeu nema tih problema. Poslani su bili 23.12, došli su stvarno brzo. Bijele su boje, najslabija kvaliteta premaza, nakon jednog zatezanja boja se počela ljuštiti ![]() ![]() Vuco, ako može koji dan, ja bih se zaletio do tebe provjeriti dal će mi se ista stvar događati i na fox36, pa da znam dal da frknem rotore u prodaju ili da ih ostavim. Gnjavit ću te desetak minuta ako dopustiš ![]()
![]() |
#17298 |
SCSI Freak, deda :P
|
be... ti kisurinu zadnji dan godisnjeg, nije moglo pricekat do sutra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17299 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Za te novce su odlicne. Moram te malo kurit ![]() Za nogavice se ne brini. Uzmi si one trake na cicak i gotovo, u slucaju da budu siroke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17300 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Gledajuci sliku tih hlaca ne mogu se oteti dojmu da ces na biciklu izgledati ko neki raper. Pa usporedi sirinu struka i sirinu nogavice, a i tur mi je nekako dubok, sirok i komotan...da ne bi te hlace glumile zastavu na biciklu kad pocnu lamatati kod jurisanja nizbrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17302 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nisam jos nista dobio na mail, sto znaci da ni paket jos nije poslan...javim kad dobijem tracking number pa cemo onda i znati kada idemo. Petak bi savrseno odgovarao, a ako i ne bude znas da ja mogu do SLO i u radno vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17305 |
Premium
|
Stiglo mi danas ovo s ebaya nakon 3 tjedna (tocno od tog prodavača): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=400262754865 To je najjeftinije sto sam nasao, nas crc-u je jos uvijek puno visa cijena. I to direktno u pošti na ruke, od carine ništa. Ne znam oduše jel ima neki dodatni poziv na carinu. Proizvod marked kao gift i nikakav racun unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17308 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17309 |
sto da napisem ?!
|
to se jedino da fino utopiti i prodati ![]() ako gledaš zaštitu za kičmu, sad se po moto shopovima da naći jeftinih stvari. kornjače itd. su po bike shopovima malo precijenjene... (i općenito ta zaštita... trebalo bi biti jeftino da se potakne kupovina i jer je potrošno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17310 |
Registered User
|
Išao sam sad pogledati onog Rotwilda šta se prodaje. Majke ti mile koja oprema na bajku, sex. Naravno nemam para ali htio sam malo pipkati. The One kočnice su prebrutalne, joj mene evo kreće maštanje opet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|