Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.01.2012., 19:25   #17251
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni je vec u planu ic u petak i u nedjelju
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 01.01.2012., 19:50   #17252
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

zivili, pozdravlja Vas dedica i zeli vam svima sve najbolje u novoj, puno bezbriznih kilometara, novih delova i cim manje kvarova...

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2012., 19:55   #17253
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
sve najbolje znanim i neznanim biciklistima s foruma

nik, nisi ti uzeo stitnike za koljena s crc-a kad je bila akcija?
hash je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2012., 19:55   #17254
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ja tebi želim rajs da shvatiš da ti ne trebaju za svake vremenske uvjete kotači, i da stvarno nije bitno koliki omjer kazete i prednjeg lačanika imaš, i da jedan zub više na kazeti ne znači gotovo ništa

I da naučiš razliku između XT rotora i XT modela rotora starog 5 godina

I da, želim da se konačno pojaviš na nekoj vožnji s nama da te uživo možemo prcat za te prijenosne omjere, kazete, kotače i spejsere
Staro 01.01.2012., 20:12   #17255
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@hash

Uzeo sam s crc-a nego sto...samo ih treba uzeti i na voznju.
Od sad se bez stitnika ne vozim, pogotovo po blatu i snijegu.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2012., 20:15   #17256
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma to je najgore, kad jednom kupiš štitnike onda se baš dogodi sranje. Koliko smo vozili bez njih nikom ništa nije bilo, a sad zadnjih par puta svi popadaše
Staro 01.01.2012., 20:47   #17257
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ja tebi želim rajs da shvatiš da ti ne trebaju za svake vremenske uvjete kotači, i da stvarno nije bitno koliki omjer kazete i prednjeg lačanika imaš, i da jedan zub više na kazeti ne znači gotovo ništa

I da naučiš razliku između XT rotora i XT modela rotora starog 5 godina

I da, želim da se konačno pojaviš na nekoj vožnji s nama da te uživo možemo prcat za te prijenosne omjere, kazete, kotače i spejsere
ja sam dal obecanje za voznju cim budu dulji dani cak mogu i dati predlog da odemo do eko sela na bazul s kobasom ili do kumrovca na strukle...
ili recimo zdihovo-ogulin-sabljaci-ogulin-zdihovo

kotaci su must have :P da zivis na selu i da imas garazu imal bi barem dva kompleta :P

jedan zub za jednostatni uspon na sleme ne znaci mozda, ali recimo kad vozis cca 5 sati i imas za odradit cca pol sata uspon 15% prije kraja svaki zub ti znaci, ili recimo vozis cestovni maraton, a prognoza je da ce bit vjetra u prsa, uzmes kazetu 12-26 i u prednosti si pred ekipom kaj ima 11-21 ili 11-23...

ne delaju se razlicite kazete samo radi mene da ih drzim na polici

a kaj se tice sprdnje za to sam uvek spreman jedino ako ne riknem prije, ovaj tjedan sam imao pohode doktorima, postoji verovatnost da sam imal par malih mozdanih jos imam za napravit nekolicinu pregleda i nadam
se onda da budu doktori ustvrdili tocno kaj mi je pa da se krene u terapiju i da vidim kolko smijem vozit

Staro 01.01.2012., 21:00   #17258
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
deda ti si premlad za mozdane..al slazem se s tobom..za sleme i ostale rekreativne voznje do 50-60km broj zubaca kao i tezina(govorim o gramima) bajka neigra ulogu..nego pocinje mi praksa ovaj tjedan tak da dolaze crni dani za mene i bajk...
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2012., 21:04   #17259
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
deda ti si premlad za mozdane..
imam preveliku razliku u tlakovima leve i desne klijetke...
imal sad holter tlaka 24 sata i samo jedan sat sam imal tlak blizu normalnog, dok spavam imam tlak 160/100...

Staro 01.01.2012., 21:38   #17260
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

A kak se hraniš? Mislim, imam par poznanika koji imaju slične tegobe i stalno sami sebi lažu da se hrane zdravo, a svaki put kad ih vidim utapaju se u nečem što nije pogodno za to.

I stres je tu ogroman faktor. Više bicikliranja/prirode, manje sjedenja i bit će to ok
Staro 01.01.2012., 22:57   #17261
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
A kak se hraniš? Mislim, imam par poznanika koji imaju slične tegobe i stalno sami sebi lažu da se hrane zdravo, a svaki put kad ih vidim utapaju se u nečem što nije pogodno za to.

I stres je tu ogroman faktor. Više bicikliranja/prirode, manje sjedenja i bit će to ok
proteklih godinu dana sam se hranio jako lose, dobio sam cca 15kg, konstantno na putu, prekovremeni, "rucak" u 20 sati, ogroman stres na poslu, prijetnje i slicno su samo pomogle stanju...
dva doktora su mi vec rekli da ako je moguce promenim posel pod hitno
od kako sam zavrsio na hitnoj pred mesec i nekaj sitnog, strogo pazim na klopu, dizem se pol sata ranije i idem ujutro peske na vlak, isto tako doma, to je svaki dan oko 7km, a ostatak dana prosjedim u uredu ili za volanom...

Staro 01.01.2012., 23:06   #17262
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Znači jesam ga, prstom u dupe... Žao mi je što to čujem, ali reći ću ti ono što Nik stalno govori, a on će to znati i bolje sročiti: uvijek nek ti bude na prvom mjestu zdravlje pa tek onda ovo ostalo. Nema šanse da će Nika išta zaustaviti da napravi trening da ostane zdrav

Jednom kad posrneš, kreneš bez vježbe/bicikliranja, teško se vratiti. Znam po sebi jer me ovako ispitno vrijeme jako unazadi i psihički i fizički. Stres koji proživljavam na faksu koji nema rokove je ogroman, nije čudo da se po statistitikama, koje se vješto skrivaju od nas, svake godine desetak mojih kolega pokuša samoozlijediti.

Reći će neki da je taj čovjek kad se već odlučio na tako nešto bio psihički nestabilan, ali istina je negdje u sredini i to mogu potvrditi kao osoba sa vječitim realnim pogledom na svijet. A često me zato zovu i depresivnim, iako je to netočno.

Zato se probaj više aktivirati, kad radiš/sjediš u fotelji, ustani se svakih pola sata, prošeći, bar ćeš tako dobiti osjećaj da si vitalan. Imaš premalo godina da bi počeo imati moždane i da ti tlak tako skače. Bez ikakvog tona podjebavanja u moja zadnja dva posta, stvarno si daj razmisliti o tome.

I ne, nemoj se pokušavati izvlačiti da to ne stigneš jer to moraš moći stići.
Staro 01.01.2012., 23:20   #17263
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
I ne, nemoj se pokušavati izvlačiti da to ne stigneš jer to moraš moći stići.
na prijasnjem poslu sam sve uredno stizao, cak i u teretanu, bilo je ipak malo lezernije i bez prcanja u zdrav mozak...

ovo kaj se tice setnje, tu sam dobio po piksi jer sam to prakticirao, pa sam imao razgovor da zabusavam, da se secem, a posel trpi...
imao sam i pilates loptu, pa nekak sumnjam u sabotazu, jer mi je pukla dok sam sjedio, a kasnije nisam smio novu donijet ni uz pokusaj da negdi napisem da ju koristim na vlastitu odgovornost i da necu tuzit firmu...
sjedim za neergonomskim stolom, na neergonomskoj stolici... kad je bila inspekcija rada nisu nista vidli osim janjca u lokalnoj birtiji
pokusavao sam prije i odradjivati neke vjezbe, ali s posla dolazim uglavnom psihicki i fizicki totalno izmozden da se jednostavno nemrem naterat ici nekaj vjezbat nego, jelo, kratko nekaj sa dragom pricat ili kakve drustvene obaveze i spat, rijetki su slucajevi kad su duzi dani i kad dodem normalno doma da odem u ovaj moj lokalni sumarak na voznjicu od 45 min da se malo ispusem i napunim baterije...
zato sam vikendima u gorskom kotaru ili na viru (a i da pobegnem od voznji s pce ekipom ) jer mi je to jedino vreme kad se mogu opustit i bit bez mobitela i stresa...

Staro 01.01.2012., 23:28   #17264
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Gle, dobro su ti rekli doktori. U takvim uvjetima se ne radi nego muči. U kojem si to Danetovom krugu pakla?

Mislim, tu sad ovisi i o karakteru čovjeka, ali ja ne bih dopustio da mi netko priča kak ja zabušavam ak sve napravim uredno i kako treba. Makar ostajao na prekovremenim.

To ti je sad pitanje hoćeš li se ti zauzeti za sebe. Ak imaš šefa s kojim ne možeš pričati steraj ga u rodni kraj jer bi svaki iole pametniji čovjek mogao razumjeti u kakvoj situaciji se nalaziš.

Ako si samo jedan od onih koje rade tamo, niškoristi praktički i ko u onim američkim fimlovima gdje svaki ima svoj kubikulum od 2 kvadrata, onda se najbolje konfrontirati sa šefom javno pred svima.

Ne budem ja tebi sad govorio tu šta da napraviš, ali daj si razmisliti malo. Ak želiš cijeli život provesti u bolovima i/ili bolnicama obavljajući pretrage, onda dižem ruke.

Kažem, ak nisi karakter da ćeš se laktarit za sebe onda te to nitko neće natjerati da napraviš.
Staro 02.01.2012., 10:01   #17265
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ima netko acc na jebenoj Bolhi? Gledam jednu vilicu , a nemrem poslat upit ako nisam regan. Pokušavam već 15 min i ništa , neće mi ime upamtit i moš ga jebat.
Ak ima bi ga molio na PP da mi pošalje ime i pass da pošaljem upit.

btw. na toj bolhi ima takvih djelova da je to čudo , al je brijem pola ukradeno
Staro 02.01.2012., 10:27   #17266
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
mislim da nije ukradeno..u sloveniji je biciklizam puno vise razvijeniji nego kod nas tak da ima i puno vise djelova.. ovakvo cudo bi lijepo sjelo za razbacivanje po trgu http://www.bolha.com/okvirji-rezervn...glas1276622609
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2012., 10:45   #17267
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Talking

Citiraj:
Gle, dobro su ti rekli doktori. U takvim uvjetima se ne radi nego muči. U kojem si to Danetovom krugu pakla?
radim u srednje velikoj privat firmi, kao voditelj odjela...

u firmi "rade" dve kceri i dva zeta od gazde za peteroznamenkaste iznose...
svako sranje i njihove prohtjeve odradujemo mi sljakeri...
proslu godinu sam donio firmi oko milju i nekaj sitno dobiti, niti jedan placeni prekovremeni, niti jedan slobodni dan, niti jedne kune u postotku dobiti kako je bilo dogovoreno, niti bozicnice, niti regresa, niti sluzbeni auto 0/24 kako je bilo obecano, za ovu godinu saam dobio milju i 800 plan koji je neostvariv, za prva tri mjeseca imam plan od 450k, koji ako ne ostvarim dobivam otkaz jer sam niskoristi firmi
dobivao sam otkaz od kraja 10 meseca, ali na srecu i sposobnost uspio sam do kraja godine dogovorit dva posla koja su donesla 200k kn i nisam dobio otkaz, ali sam u to vreme zavrsio na hitnoj

za neki manje stresni posel nemam predispozicije jer nisam clan komore, a i pitanje kada cu to moci jer se nemrem zaposlit negdi di mi je nadredeni clan komore, a ujedno i mentor kako propisuje statut... a svaki ozbiljniji posel kad se raspisuje natjecaj trazi se clanstvo u komori i mos se slikat, badava ti fax kad nemres delat nis posteno

nis, jos imam danas i sutra godisnji, sad sam opral sudje, obesil ves, usisal borove iglice pa idem u garazu odabrat jedne kotace i kazetu pa na voznju

Staro 02.01.2012., 11:02   #17268
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
A onda neki slikovi i 11-34 pa lagano penzionerski Deda

Kad ideš u apoteku kupi odma i vazelin ak ti zatreba za srijedu
Staro 02.01.2012., 11:11   #17269
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Moguče Danijel , fakat ima brutalnih djelova za siću. Ja gledam ovu vilju : http://www.bolha.com/okvirji-rezervn...glas1276291751
Staro 02.01.2012., 12:06   #17270
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Dečki, kaže Vesna Pusić da je to zato kaj su oni u EU, zato bi i mi trebali ući

http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...1/0286006.html
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2012., 12:14   #17271
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Pa idem u Slo jer ne plaćam PDV do 1000kn i još dobijem merver. Ista stvar iste cijene me dođe 20% manje baš zato što nismo u EU.

Tss ko je pustio žene u politiku. Tj. ko im uopće dao pravo glasa.
Staro 02.01.2012., 12:39   #17272
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Ma Sile ti nemaš pojma, ti si zagovornik "ne u EU" politike, MĐ jedno!

Sad bez zajebancije, u SLO su cijene porasle od kad su u EU, tako se bar priča
Staro 02.01.2012., 14:05   #17273
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dečki, pravilo je da nema politike na ovom forumu. Držite se toga jerbo neće ništa dobroga iz toga izaći .

On topic, došle Endura hlačice. Mnogo su lepe. 57$ sa shippingom iz Evanscycles-a. Računao na carinu i PDV, ali eto, poklonon od carine za Božić pa je prošlo bez toga.
Staro 02.01.2012., 14:08   #17274
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Daj poslikaj da vidim o kakvim se hlacama radi.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2012., 14:31   #17275
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Dečki, pravilo je da nema politike na ovom forumu. Držite se toga jerbo neće ništa dobroga iz toga izaći .

On topic, došle Endura hlačice. Mnogo su lepe. 57$ sa shippingom iz Evanscycles-a. Računao na carinu i PDV, ali eto, poklonon od carine za Božić pa je prošlo bez toga.
Ma to sam malo za zajebanciju link povukao, nije bila namjera započet raspravu o zlu

Daj link na hlačke da ih vidimo
Staro 02.01.2012., 14:42   #17276
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma sve ja znam, ali ponekad se povede priča i onda se nekome digne tlak i tako to. Dođe Jelc, zatvori temu, bana Sileta i onda je mir .

https://picasaweb.google.com/Vucomail/Hlacice

Link na shopping:
http://www.evanscycles.com/products/...horts-ec002080

Ja sam uzeo XL jer sam vidio da na CRC-u ekipa piše da se uvijek uzme veličina više ili čak dvije . Struk mi je vidio i bolje dane, ali XL paše, imam i lufta malo što je ok. Gore je pojas koji se rasteže (kao i cijele hlačice) i čak i da smršavim, bit će dobro (ima i remen).
Na slici sa shopa su inače sive, dok su u stvarnosti crne. Dva duboka džepa iza (da ne smeta dok se vozi), dva napred. Cif sa mrežicom za vruće dane na obje noge. I ono najvažnije meni - vele water resistant .
Staro 02.01.2012., 14:47   #17277
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Mogo si i muske kupit za te novce

Sori, moro sam
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2012., 14:48   #17278
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Sad ćeš se isfuravat na AM ekipu s tajicama i kratkim hlačama prek, a ni Bikču nemreš ispedalirat, pozer

Ak su water resistant ko moje bivše Endura rukavice onda
Staro 02.01.2012., 14:58   #17279
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Talking

evo poslusao skoro do kraja druga sileta

11-34 je gore

Pohrani.com

i pogled prema sloveniji i kupovini do 1000kn bez pdva i carine