|
![]() |
#17011 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ti si se previše navikao na X6 koji ti je premali ali eto, bio je pogodniji za spust jer si ga mogao bacakat okolo kako si god htio. Baca te naprijed jer je duži bike, na X6 si mogao puno lakše prebacit težinu na zadnji kotač jer je bike bio kraći. A i nitko ti ne brani da malo ispušeš shock da ti potone guzica i smanjiš HTA, apsorbiraj koljenima i nećeš bottomirat. Take advice from a pro. A ako ćeš i dalje muku mučit s fulkama, lako se mi trampimo.
![]() |
#17012 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma nema ispuhavanja shocka, onda bi slobodno mogli trampit, ja tebi krekanog pitcha, a ti meni lepu konu koju nit ne voziš ![]() Ne volim pitcha trenutno. Zapravo mi dođe da ga oglasim za prodaju. Skup sa ovom glupom đoplinkom. Dok ne dođem na neki strmiji tehnički dio staze dotle ga je fakat gušt ganjat, al onda se pogubim, velik mi je ko Rusija u vrijeme sibirske zime kad ne znaš di ti je pimpek, kamoli gdje je koja strana svijeta. Lovro, rastepel sam se ja puno puta, ne brini, sigurno sam u top 3 po broju padova. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17013 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
za uspon ona odjeca mi je taman..nevolim kad se preznojim bezveze od pretople odjece..a za spust se obucem dobro..imam dvoje carape na spustu pa se da nekak u spd-u bit..danas mi nije ni bilo zima cak..jedino mi je zeznuto kad stanem u snijeg pa se tesko ukopcam dok nestresem snijeg sa đona..Vuco i ja nemamo ff kacige.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17014 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Znaci utorak, tunel 12h. Ruta 2 grebana, tko jos nije vozio svakako preprucam. @De5tr0yer Mislim da si pre dugo vozio pre kratak bajk i sad imas malo problema i treba ti privikavanje. Napravi jos 5-10 voznji i ako ne promijenis misljenje slobodno ga oglasi, kupaca ce biti ![]() Na Jekyllu je HTT 61.4cm, i jos sam sic povukao malo u nazad za 5mm, pa ti dodje na isto kao na Pitchu. Pitcha sam probao i meni je legao savrseno i znam da se moze ganjati, zabacivati i sve kaj se od divljanja ocekuje, ali naravno ne kao na kracem i agresivnijem Harotu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17018 |
Avocado
|
Valjda ne budem ![]() -- Ovaj, sad ste trojica već rekli da bi možda kupili XT kočnice, murina, Nik i jed2i. Ak želite još uvijek su tu. 800kn, stražnja će doći sa servisa za koji dan. Stanje - near perfection. ![]() Evo par fotki prednje koju imam doma pa sam okinuo par fotki. Stražnja je ista, samo će imati hope bužir i bit friško odzračena sa novim uljem. Prednja je odzračena nedavno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17019 |
Premium
|
Mene odmah prekrizi, jer idem na nove SLX (ako ne poprave Elixire)...a ako i poprave mislim da cu naruciti 666+SMRT kombinaciju - ne zelim se vise dovesti u situaciju da nemam s cime kociti a i ovi Elixiri me pocinju nervirati i kad su ispravni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17020 |
Avocado
|
Hehe, kočit će ko da si blizu SMRTi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17021 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja bi onda kupil ![]() mene elixir živcira, koči super, sve štima s kočenjem ali jebemti cvili struže...svaki dan drugačije, vozim se po ulici i počne strugat, onda moram 3-4-5 puta stisnut kočnicu i onda prestane ako sam sretan Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 27.12.2011. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17024 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
na poslu sam pa se ne mogu s tim zajebavat, a jučer navečer sam posijedio sa aplikacijom od gopro, cine form studio, odrežem film na recimo 2.30 a u realnosti je to na 2.45, baš super fora ![]() danas navečer kad dođem doma ću se sjest i dovršit taj filmić |
![]() |
![]() |
![]() |
#17025 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Lijep pozdrav ekipa. Evo i mene konačno u ZeGe-u nakon 2 tjedna na selu (bio sam na GO ![]() Vidim ponovila se ekipa, vozi se sve u 17, a ja štanga! Moram se trznut, pa ću gledati tu kada bude nekaj uskoro da se uđipim ![]() BTW- Sve najbolje za Božić želim svima koji ga slave, a i onima koji ga vole zbog darivanja (kao ja!) ![]()
![]() |
#17026 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
najbolje da meni date sve te silne bajkove, pa da vidim kako se to voza, a vi nazad na HTove, ionako samo kukate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17028 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Došla mi pumpa nova doma ![]() Danas sa Nikom nisam mogao jer mi je bicikl u groznom stanju. Lanac nisam jučer pobrisao nakon kiše i eto ti vraga - uhvatila se hrđa. Sad gledam kak da to maknem prokleta bila...Ima netko neku ideju ?
![]() |
#17031 | |
Moderator
|
Citiraj:
Mislim, nije da utječe na išta (zadnji lanac mi je par puta tak ostao i trajao je gro), ali nije više onako srebrni. Malo sam ga krpicom očistio, ali treba to bolje. Sad si gledam i neko ulje za lanac piknuti. Motorno ulje je ok, ali se brzo makne sa lanca (2-3 suhe vožnje). Sile je pričao kak sa niti jednim nije zadovoljan, a ima ih 029381902831092 različitih. Salvarez veli da je Zefal dry dobro.
![]() |
![]() |
#17032 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja se isto tako saltam sa jednog na drugo. Sad trenutno imam finishline dry wax ak se ne varam, al ide mi na k sto ga svakih par dana moram nanosit. Razmisljam nabavit neko motorno ulje, sto rjedje. Imam neku minijaturnu bocicu sa uljem od servo pumpe za auto ak se ne varam, dosta je rijetko pa cu probat i sa njime. Najvise me zivcira sto sa ovim motornim uljima lanac postane uzasno crn i prljav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17033 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam donedavno koristio Finish Lineovo DRY teflonsko ulje iz DSG-a i činilo mi se dosta dobro.Sjećam se da je nedugo bila rasprava o tim uljima i svi su pohvalili to ulje... Prestao sam ga koristiti jer ga nisu imali više u DSG-u ali sad su napisali da im je stiglo 7.prosinca ![]() Link |
![]() |
![]() |
![]() |
#17034 |
Registered User
|
Zadnjih par tjedana koristim Pedros Wet, i odlično je. Na ovakvom vremenu nemate koristi od Dry ulja, jer kao što ime kaže, za suho vrijeme su. Blato, kiša, vlaga i snijeg vam isperu to rijetko ulje u tankom sloju i onda nastupa sranje. Za ovakve uvjete vam treba gusto ulje poput tog Pedrosa, sigurno i FinishLine ili Zefal imaju neš slično, uglavno jako je gusto, kao gel, i kad se zalijepi za lanac nema dolje lako. Vi koliko vidim idete kontra, rijetka ulja koja se lako speru. Ona su za ljeto, jer rjeđa ulja love manje prašine, a kao što vidite, vani i nema prašine baš. http://www.proteajaska.com/index.php...oizvod&id=1189 Moja preporuka zasad, dok ne probam neko bolje. Doma imam još Zefal dry plus, i Joe's Nano. To ne vrijedi kurcu po ovom blatu. Zefal mi je preporučio Aleš, Joe's sam uzo u protei, neke znatne razlike u kvaliteti nema osim kaj je Joe's 5x skuplje. ---- Apropos alata i montirača za gume, ovi montirači koje sam dobio s tim Cannondale alatom fino služe. Alat za kraćenje lanca također je dosta kvalitetan, jedino sam skeptičan oko tanjih imbusa, i naravno Torx koji je gore je samo za prvu silu, ne bi preporučio nikom da s tim multitoolom steže rotore.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 27.12.2011. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17035 |
Premium
|
Evo mene sa Strmopeci. Danas sam sam sebe iznenadio i po prvi puta u šusu izvozio kompletan spust bez da dodirnem nogom zemlju (plan je bio da to rijesim na proljece kad bude suho, sad si moram zadati novu tezavu da imam o cemu razmisljati ![]() Bas je bio moj dan, sve je islo ko po tracnicama. Najava za voznju ![]() Cet., tunel 11h. - repriza 2 grebena - Sljeme ostavljam za subotu kad ce pasti temperature i kad se blato smrzne (daklem subota, tunel 10h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17036 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja bio na jednoj cestovnoj od vuru i pol, nisam stigel vise jer sam ujutro bil na rebru da mi zmontiraju holter ![]() sutra opet kad se vrnem iz bolnice ![]()
![]() |
#17038 |
Moderator
|
Pretpostavljam da ideš na onu XLC po 24€ ? Ja sam kupio takvu preko ebaya, nije XLC već Beto i izašla me 19 funti sa dostavom iz UK. Naručio 19og, došla danas. Buraz probao, veli da je kak spada. Ima drugačiji sistem prikapčanja (prvo zašarafiš na ventil i onda zašarafiš da otvori ventil) no radi kako treba (pumpa do 400psi).
![]() |
#17039 |
Registered User
|
Možda da odmah to napravimo, kad se sjetim koliko nam je zadnji put trebalo da to obavimo... Meni treba BB od 25€. To je ukupno 60ak €, nek nas se skupi još za do 150€ i nek jedna osoba to pokupi i GG.
![]() |
#17040 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam za. @vuco - je, to je ta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|