|
![]() |
#16861 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ales je postal preeeskup ![]()
![]() |
![]() |
#16862 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Destro kako sam ljubomoran , očeš se mjenjat , ja tebi svog Canyona a ti meni pitcha , mislim da je to fer zamjena ![]() ![]() Di si nabavio rotore i za koju lovu , jednog dana ću ih uzet taman nijednom nezakočio na njima , samo da ih gledam kak su lepi ![]() Deda ja u osam se idem nać sa Plutusom pa ti pošaljem poruku kad sam ih obavio job.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16864 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
11 klupice kod Dotke. Pa lagano. Idem vidjet da li mogu dovest bremzu u red. ---- Koji kurac. Okrenem bicikl naopako, stegnem stražnji QR i nestane grebanja i cviljenja, još uvijek je gnjecava ali barem ne vrišti. To su neke crne magije na djelu. Maxov enduro je brutalan. Peder ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.12.2011. u 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16868 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Stari moj, ti imaš problema sa alkoholom.
![]() |
#16870 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Haha... Ja se uvijek na najjace vozim ![]() Sile ce doc u pola 11 kod mene, pa dodji i ti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16872 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() -- Cuks, kad sam te na glavnom ostavio bio si normalan, jesi siguran da nisi nekog prebio s volanom i lulom a jos otisci moji na njima? ![]()
![]() |
![]() |
#16873 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobro jutro radni narode. Destro, pa nisam ja siledzija kakvim me zamisljate. Miran sam ja momak. A volan ce sad ic gore, bassam se usto. Nisam mogao vise spavat jer sam se bojao da cu prespavat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16876 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16877 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A gle, na XTjkama sigurno ne grebe u čeljust jer imam V2 floating rotore i grebalo je jedino po adapteru kojeg sam onda malo turpijom sredio i radi ko zmaj ![]() S tim da je marz prednji adapter duplo deblji od "uobičajenih". Ja se tek sad probudio i idem spremat stan dalje ![]()
![]() |
#16878 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16879 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
kak je bilo u maximiru?jesu svi prezivili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16880 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobro je bilo, cuks na Feltu skace ko navinut - i dalje nego sto treba ![]() maxu fali zaleta i jos se treba priviknuti na novu pilu - koja je fakat mrak i izgledom i opipom, Sile se takodjer ispraksao za letenje - fali mu jos samo fulka ![]() maxove kocnice su se razradile i sad fino hvataju pa mogu i na Sleme ![]() Inace, danas kao da sam ustao na lijevu nogu, prvo nisam mogao naci adapter za ventil, kad sam ga napokon nasao (pardon, zena ga je nasla) i napumpao gumu kod odvrtanja mi se rastavio prokleti franc. ventil, kad sam ga zasarafio i napumpao gumu naravno da je pustao na spoju - kad sam sve zgotovio i trebao krenuti nisam mogao naci Sigmu koju sam negdje ostavio...kad sam nasao Sigmu i napokon krenuo na Dotku (naravno da sam zakasnio) dosao sam bez adaptera za 185mm disk kojeg samo ostavio na stolcu u garazi ![]() Aaaaa hebote!!! Ajmo nazad doma, pre smijesno - doma sam nasarafio celjust a ekipa me pricekala pol sata na parkingu koliko mi treba sim i tam + montaza. Kod skokova sam pak cesto krivo dolazio na kicker tak da sam fino hvatao krivine u zraku, bas me fino bacakalo pa sam lendao pod cudnim kutevima i na krivim mjestima - pred kraj sam laganini odustao od skakanja jer ocito nije moj dan. Sva sreca da nisam otisao na Sljeme jer bi u ovakvome tonu i raspolozenju sigurno negdje zalegao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 24.12.2011. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16881 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bilo je OK u maximiru. Malo se naskakali i otisli doma. Bajk me je odusevio mekanocom, ko da se vozim na oblacima. Mislio sam da cu bottomirat i vilju i shock al ni skok sa 50cm zidica na flat ne pojede sav hod. Jedini problem dok se ne naviknem je to kaj je BB dosta nisko pa sam jedno 5x zapeo sa pedalom po zemlji. Sve drugo je odlicno, za sada. Treba ipak vremena da se pokazu eventualne mane ![]() Bit ce jedna slika al kada se spojim sa kompom jer prek ajfona ju ne mogu uploadat. @Nik Ma nema frke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16882 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16883 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni je bilo super u Maksimiru. Na Dotki sam izdahnuo, sto zbog alkohola, sto zbog nevoznje, tako da sam malo i gurao ![]() Felt i ja smo si super. Ovo nam je bila prva suma i zaista mi rama odgovara. Puno je okretniji nizbrdo u odnosu na Konu. Marz radi vrhunski nakon sto sam ga nadrukao (tnx daniel), BOMBoncek ![]() Btw, Vepar je tezak 16,5 kg po Nikovoj vagi pa se vi smijte. U skoro vrijeme cu postat Iron Man kako je krenulo ![]() Skakutali smo fino i po Maksimiru, nesto smo i snimili tako da cu za par min stavit link dok se upload zavrsi. E da, maxov enduro je stvarno pic-pic. Pila za pozeljet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16884 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nije bas neka bajna slika, al bolje ista nego nista ![]() http://www.pohrani.com/f/2h/ch/IdTaWBd/clipboard01.jpg vaga kaze 15,1kg, al sa blatom i da bomb pedalama. tak da mislim da je oko 14,5kg inace. Al ici ce i druge pedale pa cu i tu izgubiti oko 200g pa cu doc oko 14kg sto je za 160mm bajk mislim super tezina ![]() Norco je imao 15,6kg za usporedbu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16888 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Kak je Sile reko mogu naljepnice skinut sa fenom dole pa ostavit crne noge il narucit sa neta lyrik nalje ![]() Citiraj:
![]() sada sam se sjetio da kada shock zakljucam da mi i dalje propada, ne toliko puno ali ide. Jel to normalno il nes nije uredu? I kak se floodgate podesava? Upalio sam floodgate i gurnuo sam imbus u onu rupicu i okreto al sam imo osjecaj da ce mi taj gumb(sivi) ispast pa sam odustao ![]() I da nesto smo se Sile i ja dogovarali da bi na sljeme u ponedjeljak, nik ide ak mu je rucak kasnije, vise se ne sjecam kaj je danijel reko, a cuks ide pehaka gore. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16889 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Normalno je za shock da propada. Floodgate probaj podešavati dok nije uključen. Za naljepnice šala, dobro i ovako izgleda ![]()
![]() |
#16890 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovaj spec je stvarno za drkanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|