|
|||||||||||
|
|
#1621 | |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Kod ctf-a nije naglasak na individualnom scoru, za to je team deathmatch i deathmatch. Ovdje se radi o cijelom timu i nadmudrivanju drugog - zato i je toliko prokleto zabavno, kad igraš sa smislom p.s. još kad bi samo bilo rifle only :clap: |
|
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja i Vlatko smo probali na modemu, i na dozi je ping bio oko 250-300... večeras vjerovatno i ja stižem ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1623 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
E jebiga i ja sam jucer bio lak na okidacu, malo sam bio paničar ![]() pa su neki malo nastradali![]() No, kaj ocemo onda ekipe slozit?
|
|
|
#1624 | |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Može, mogle bi i ostat iste ekipe kao jučer, sad smo uigrani već Samo podjela u timu i rotacija, npr. da ne čeka uvijek isti u bazi, a isti idu po zastavu.. Važno je poniziti protivnika buahahaa :confused: |
|
|
|
|
|
|
#1625 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocemo se podjeliti u 2,3,4 tima pa da smo uvijek u istom "ogranku" ? Crveni i Plavi, Žderonje i Vegani, Intelaši i Amdejaši, FanATIci i nvidioti ? ![]()
|
|
|
#1626 |
|
Moderator
|
Cat, kaj si odma ironican? ![]() Tak i tak ce vjerojatno to sve propast jer tesko da ce se uvijek okupiti tim...uvjek dodje do toga da netko ne moze.... E, al da bih htio vidjet fajt izmedju Zderonja i Vegana...bih ![]()
|
|
|
#1627 |
|
|
Nisam ironican, ali mislim da bi bilo najbolje da se drzimo po par dana u timu sa istim ljudima, pa cemo bolje savladati CTF taktiku.
|
|
|
#1628 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
aha......... a i da vam odam tajnu >Jeltz navodno trenira u lokalnoj igraonici sa lokalnim osmasima,skuplja fore i hintove za fajt drugi mjesec,naime bez Jeltza ekipa Zderonja nije i nemre bit kompletna,Vucko bi mogel upast odma po gabaritima,jos kojeg pridruzenog najdemo......he-he,samo bi pauze izmedu mapa trebale bit bar vuru,vuru i pol da stignemo nekaj sitno prigrist prije sljedeceg napucavanja.. eee,da i Mister M bi dobro dosel,makar da temeljito cuva zastavu i podgrijava klopu dok se mi ne vrnemo iz skupljanja okolo.. ![]() |
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#1630 | |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1632 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Kojim gabaritima? Pretpostavljam igrackim jer, po fizickoj predispoziciji nisam vama ni do kolena, dragi predsjedniče![]() ![]()
|
|
|
|
#1634 | |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#1635 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() To je valjda zato kaj sam rekel da cu Mitzeku cuvat đale dok bu jel hladetinu , al nije to lagana zadaca, velika su to ledja...a i hladetine je puno![]() Narafno, mitzek, samo se salim, dajem ruku u rostilj za precjednika!: CoolRamb Evo upravo se vracam sa bojista, ZED i ja smo se malo propucavali...i uglavnom, obojca imali 14 death-a i 34 killa i ZED zavrsio kao pobjednik :confused: ![]()
|
|
|
|
#1636 | |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ak može HITNO.
|
|
|
|
#1637 |
|
Prigorec po defaultu
|
aha..ima decec potencijalaa... a valjda da nam se dodovori cuva nam leda u CoDu....samo je uvek u kontra ekipi pa nam cuva leda da nam se sve dimi iz njih.. mam sam spekca dograbil od bijesa kaj me nejde...,ondak sam se malcice popravil,sve dok me squaw nije pozvala da joj glumim grijalicu u krevetuljku... a to se ne odbijaa,vjerujte iskusnom papucicu..jel tak Paskeeee??? i ondak ,sam ja stari ,debeli i napace gladni Zderonja se vugnul i napravil mjesta mladim lavovima da se spince prek nisana... al bum se ja vrnul....sam dok se najedem i popijem koju... ![]() |
|
|
|
|
|
#1638 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#1639 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#1641 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#1642 |
|
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Prigorec po defaultu
|
kaj se bunis??? pa imas mene,mene je teze fulat nego pogodit... ajde veceras ko bude visak idemo na Dozu,ha? pa ak neko uljeti, mi svi skupa protiv ostatka... ![]() |
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
pa oni koji ne budu mogli na NOB, neka se prebace na DOZU. i tamo cemo isto malo .chekam vecher. ![]()
|
|
|
|
#1647 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nino kakva je to grafika ![]() Nije čudo kaj nemreš nikog pogodit:clap:
|
|
|
#1648 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#1649 | |
|
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ca sam lepi... Masni zasto netrcis s pistoljem kad nosis zastavu? Cesto sam mrtav pa imam 10 sekundi za gledat ki ca dela... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|