|
![]() |
#16231 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#16232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
vidim da mi idu ovakv pakne, samo da nadem neke kvalitetnije od tog drloga http://www.ebay.com/itm/2PCS-DISC-BR...item3369e0b11b |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16233 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mislim da je gotova ova sezona biciklijade, dosao sad sav zmazan i opran od kiše na posao i mislim da je vrijeme da ga odmorim do iduće godine. ![]() Ulovila me na pola puta i ubila mi moral za pedaliranjem do kraja mjeseca, mozda ak opet zahladi i padne snijeg, po tom mi je gust pedalirati, ali po ovoj sotonskoj kiši nikako! ![]()
![]() |
#16234 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Stigli stitnici...u 2 kutije volumena duplo veceg od kutija za tene. Odmah sam isao isprobati dal sam odabrao dobru velicinu (XL) - jesam ![]() A onda sam morao isprobati kak mi pasu Siletovi L - nikak, zaustave mi krvotok u Quadricpesima bez da zategnem remenje. ![]() Sad mozemo voziti na najjace ![]() ...iako ce sad po zimi ti stitnici vise glumizti grijace koljena nego zastitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16238 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() A kad ce me svrbiti nofci onda cu si uzeti jedne 661 Kyle Strait stitnike i bok. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 05.12.2011. u 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16240 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Il se razbij bez stitnika ko ja pa ces doc na isto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16241 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
neće ništa pomoći osim vjerojatno zamjene pakni jer su ove neke šugave metalne i čim ih se spali onda škripe- imao sam ih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16242 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
oce sutra ujutro tko na dotku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16243 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a na sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16245 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ak je bajk star mjesec dana, preporučam ti da prvo probaš pošteno "spalit" pakne kočenjem, a tek onda ako škripi i dalje mjenjati druge. Sumnjam da si ih pošteno spalio tj. još imaš "prvi sloj" gore. Uostalom u ovo doba godine zbog vlage i svega, normalno je da pakne škripe.
![]() |
#16247 |
Why So Serious?
|
Pa jačim kočenjem. Npr. zaleti se najbrže što možeš i zakoči do SKOROG zaustavljanja i tako ponovi 10-15 puta EDIT: Neznam gdje se voziš ali ako imaš kaj sličnog kao Sljeme, spusti se jedanput, bit će dovoljno.
![]() |
#16250 |
Why So Serious?
|
Si probao centrirati čeljusti?
![]() |
#16252 |
Why So Serious?
|
Jesi pogledao dal se klipovi jednako izvlače van tj. dal jedan strši više od drugoga?
![]() |
#16254 |
Why So Serious?
|
Moj bed, nisam pratio. Probaj s novim paknama ![]()
![]() |
#16258 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jebeš pakne, kupi si kacigu, vidli smo slike, nemoj se igrat. Pakne možeš spalit na šparetu, ostavi ih dok se iz njih ne počne crno dimit, to je masnoća i prljavština izgara. Ne moraš se bojat oštećenja, jer pakni te temperature ne smetaju. Rotor očisti jakim alkoholom, i nikako ga ne diraj prstima. Provjeri da li ti je čeljust dobro nacentrirana, jer kod meh. kočnica kao što si rekao miče se samo jedan klip, te se rotor malo piga. Ako je to preveč, onda ti jedna pakne ne hvata kako treba, i nastaje cvilež. GL HF |
![]() |
![]() |
![]() |
#16259 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pa rotor je na sredini izmedu klipa koji se mice i ovog koji stoji kad je kocnica otpustena bio sam ubacio neki papir iste debljine i sa jedne i sa druge strane rotora, stisnuo kocnicu pa zategao sarafe ovo na sporetu mogu spalit, alkoholom sam bas cistio danas, ali pada kisa pa ne mogu probati kako se sad ponasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#16260 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
E vidiš, krivo je to, meh kočnice se ne centriraju kao i hidrauličke, barem meni s BB7 kočnicama nije bilo. S strane klipa koji je nepomičan treba biti manje prostora. Zašto? Zato da se rotor ne piga previše. Omjer kod BB7 je bio 2/3 naprama 1/3. Probaj tako i javi rezultate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|