|
![]() |
#15572 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15573 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
danas je pala jedna voznja po zelenoj magistrali pa niz kanal natrag, do gore su mi prsti skoro otpali iako sam imao duple carape, ne znam dal da kupujem pro carape ili ima neko pametnije rjesenje za to smrzavanje prstiju, Vuco jesi ti rijesio ovaj problem ostalo od robe, dryplus kapa, softshell windstop i kratka bic majca, obicne pamucne rukavice, planinarske dryplus hlace i bicke, tenisice su ove i nikako nisu za zimui ![]() evo i par fotki magla na spustu iako se spust cini idilican tko god je prosao onuda zna da on to nije, kamenje velicine sake proviruje ispod lisca ali barem ga se moze zaobici, nakon prvog udarca zadnjeg kotaca u jedan kamen pod liscem mi je proslo kroz glavu kako ne bi bas bilo idealno da moram krpat gumu na -5, produzio sam malo opreznije al zadnji kotac je uspio pronac jos poneki, srecom bez posljedica po zracnicu ![]() nije neka kvaliteta fotki al vidi se stanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15574 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma nisam niš rješio i mislim da ću preć na flat pedale preko zime. To mi je 160kn i najjeftinija je solucija. Još sam mislio probati sa termočarapama, ali sve mi se čini da ću odustati od toga. HKS ili netko je napisao da je riješio problem tako da je dolje gdje se šarafe cleatovi stavio neš i da mu onda više nije bilo hladno. Zadnji put su mi se gore smrznuli prsti, ali ne kao inače. Na spustu u pravilu problema nemam. Što se tvog spusta tiče - taj kanal je odvratan. Najgore što sam vozio na biciklu ikada.
![]() |
#15575 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako je to onaj kanal gdje nas je Destro odfurao, sta rec, nakon njega me vise nije strah Sljemena, jer tamo sam sve moguce strahove pretrpio s obzirom na brzinu kojom smo se kretali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15576 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel valjaju ovi bužiri? http://www.ebay.com/itm/JAGWIRE-HOUS...item3a5fc0cdbe Sad imam neke no name i već su se sjebali nakon 1000km. Jel dosta 2metra sajle za prednji i zadnji mjenač? I gdje je največa ponuda dropouta? Ovaj kaj sad imam je spigan , pa kad šaltam zna štekat. Ide mi na živce to kaj imam iza X9 i šifter X0, a šalta mi nekak jadno zbog sajle jebene i dropouta. Ovo je dropout : [IMG=http://img23.imageshack.us/img23/7866/110618193011.jpg][/IMG]
![]() |
#15577 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dropouti: http://derailleurhanger.com/index.htm
![]() |
#15578 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja imam jagwire L3 il tak nekaj kupio sam preko ebaya ali na metre i mislim da sam uzo 2.5m i taman mi je ostalo viska oko pola metra. Tak da uzmi ipak malo vise. Izmjeri stare buzire i onda nadodaj jos pola metra za svaki slucaj Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 17.11.2011. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15579 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas (pod pauzom) sam napravio pravu stvar i odrufao bajk Marku u Proteu - covjek slozio mjenjac k´o od sale (5-10min), unatoc tome sto sam se ja svojski potrudio da mu otezam posao (citaj: sprckao sam sve sto se sprckati dalo ![]() Ovakav strucnjak kao ja bi na takvo ustelavanje potrosio sigurno sat vremena. Bajk je spreman za voznju, opran, postelan i podmazan. Ovaj vikend eskiviram sa Sljemena. Pet.-sub.-ned. sam s boljom polovicom i bajkovima na Pohorju...jeee 3 dana iznad 1000m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15580 |
Premium
|
kanal je ok, samo je zadnji dio (poslje krizanja s onom livadom) zajeban jer je vise u V nego u U, a po sredini kamenje, ostalo se jos da izmanevrirat, makar sjecam se kad sam prvi put isao, stao sam i razmisljao zasto se planinarski put nastavlja na isuseno korito potoka ![]() meni je to ok staza jer sam relativno cesto u gajnicama s bajkom pa mi je to 'usput', s tim da ja pocinjem gore kod izvora pa napravim krug okolo do rampe, onda se vratim do vrha pa prema glavici, tak da osim tog zadnjeg dijela ima dosta staze koja je ok makar, dalo bi se to fino ispeglat kad bi bio malo ludji, vozio sam tuda i nakon par pivi i bilo je puno opustenije i brze, cak i bez nekih kriticnih situacija ![]() jel ima netko da je vozio s termo carapama i poluljetnim spd tenisicama? navikao sam se na spd pa bi ako je ikako moguce ostao na njemu do daljnjeg.. @HKS, ja ti imam isto te jagwire L3, bas sam pogledao jer nisam znao da postoji marka za buzire ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15581 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ajde sljedeći put kad ideš po sladoled uzmi mi tu pumpu, pa navratim za vikend k tebi i dam ti pare i dobiješ za slatkač- taman bu ti lego na ovoj hladnoći odurnoj. Bio sam u Vukovarskoj i nemaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15582 |
Premium
|
sile si gledao kolko kostaju oni manji kompresori? ima na dx za 20$ s dostavom sam kaj ima 2 revieva od toga jedan koji mi je dovoljan da ga ne uzimam, al mozda bi se dalo nac po shoping centrima nes slicno za malo love, mislim da bi za bike i neki slabiji kompresor bio ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#15583 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pričao sam o tome s frendom s posla, uzo je kompresor u Bauhausu ili tak negdje, prdno je nakon 2 upotrebe. 70kn dođe kompresorčić. A gle, nije mi teško pumpat normalnom pumpom, ovom mini mi je teško i ne da mi se. Edit: a u kurac Murina, dakle tebe je to uzelo jako, šta su ti rekli doktori kako da postupaš s bronhitisom? Ima li nazad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15584 |
Premium
|
Deda , uzimaj ovo dok nije nestalo : http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-3940320 Ista kao moja. @Sile: Sutra poslije škole idem do Lidla pogledati , ak ima ću je uzet , ali lako moguće da su već otišle. @hash: Teško da će negdje nać kompresor , ja i buraz smo pola Zagreba pretražili da neđemo neki jeftini , ali ništa. Najjeftinije kaj sam vidio je u Baumaxu bilo , 450kn. Daj link na taj kompresor za 20 bucksa.
![]() |
#15585 |
Premium
|
http://s.dealextreme.com/search/air+compressor ovaj sid, ako je ispravan, je ulov sezone da se kuzim u vilice i znam kaj treba pazit uzeo bi ga za na policu ako nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#15587 |
Premium
|
Živa istina , frajer prodaje stari XT pogon za 500kn , a Sida za 400. WTF?! Da imam para uzeo bih ga iste sekunde , ak ništa drugo burazu na bajk. Ili za djelove. Fala za link.
![]() |
#15589 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sile, pijem antibiotike, oni bi to trebali riješiti (zadnji put sam ih pio valjda u osnovnoj, pa bi trebali djelovati svom snagom) Grozan osjećaj, nakon 10 koraka po stanu se osjećam umornije nego nakon The Uspona na Dotrščini. Nisam napisao da sam bio na hitnoj u Rebro (došli starci, pa se stara usrala kad me vidjela ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15593 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
kompresori bez spremnika za zrak su banana, imao sam ih jedno 4-5 i niti jedan ne radi zadovoljavajuće imam jednog i u autu za pumpanje gume, radi na 12v spor je i bučan za poludit, al za silu kad ti se neda ručno pumpat je dobar i svi riknu nakon kratkog vremena prije 3 dana sam u bauhausu uzeo uljni kompresor (trajniji su i nešto sitno tiši od klipnih kompresora iako zanemarujuće tiši - 97 vs 94db) , 24 ili 27 litara spremnik zraka koji se od 0 do 8 bara napuni za cca minutu čini mi se, možda čak i kraće treba, 8 bara maksimum, 6 bara radni tlak i preporodio sam se cijena uljnog sa pištoljem je 1100kn, cijena klipnog je 900 tubeless gume je rasporedio po obruču ko od šale, a uzeo sam ga jer mi je dopizdilo odlazit na benzinsku pa se smrzavat dok namještam gumu sve u svemu ako mislite ikad uzet tubeless gume, kompresor sa spremnikom je way to go, ili ako materijalna sredstva odmah dopuštaju kupnju takvoga ako neko hoće može pogledat kod mene, frend se već naručio kod mene kad bude stavljao tubeless gume ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 18.11.2011. u 09:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15594 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15595 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Btw, ako vec imate to cudo i ako pumpate nes, a ustekali ste ga u auto na 12v, upalite auto da vam nebi pojeo akumulator. To se samo meni biseru moze desit ![]() Napumpam gumu, a ispraznim akumulator ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15596 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() ![]() al ce se stari GT veselit ![]()
![]() |
![]() |
#15597 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
dobro ti si to sad naučio, više ti se neće ponovit ![]() ja za po doma imam kompresor a za teren authorovu pumpu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15599 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() biti ce nam ugodno Nastavi niz: cuks zgmmax ... imam i vise noviteta za sutra pa me zanima kak ce i to funkcionirat. A i sigurno ce mi trebat malo vise vremena do tunela jer cu morat namjestit sic kak mi pase pa cu ja krenut oko 9 od doma. Jer sve to moram u hodu nastimavat. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 18.11.2011. u 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15600 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
+ Sanda i ja u 10 kod tunela..bit ce smrzavanja..bio sam jucer ujutro gore i bilo mi je zima samo za noge(prste)..gore sam obuko 2 para carapa i dolje se je nekak dalo..a zapravo sto hladnije to manje blata na vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|