Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > Telemach
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 15:49   #1471
dr.tf2
Registered User

dr.tf2's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
bi ja istrazio, samo kaj nemam telemach trenutno, nesto si razmisljam uzeti jer to je jedina dostupna optika u mojoj ulici iako je t-ht rekao da bu uskoro mozda provlacio svoje

ali ono kak sam upoznat sada dosta s ovom problematikom to me nekako i odbija od uzimanja toga kad znam da cu se morat jebat ili oko smisljanja lokacije tog preogromnog uredjaja ili cu morat to nekako hakovat sto ce uzet beskonacno vremena

Citiraj:
Autor dnb Pregled postova
vidio i malo istrazivao njihov community na discordu, no nista pametno za nokia/telemach. Samo jedan user na discordu je konkretno pitao za Telemach situaciju ali do tog usera nisam mogao doci.

Kolega karlo666 i ja smo probali preko njegovog Huawei XGS-PON ONT-a dobiti funkcionalan O5 state ali smo dobili samo fake O5 i dalje nije bilo moguce nista.

Interesantno ako bi se preko ovog SFP-a moglo nesto napraviti, iako nije bash ni jeftin da ga uzmem za probu pa opet ne sljaka ;b

da kuzis, XGSPON SFP je zapravo jebeno skup, a ne znam dal bi ga bas lako prodao dalje ako ne radi kako spada
mislim ako na kraju uzmem telemach znam da mi vrag nece dat mira i da bum morao kad tad nabavit to da se rjesim te glomazne kutije iz stana, a iz iskustva znam da ce onda biti beskonacno jebade to upogonit da radi ako je uopce moguce tj. ako nisu sve zivo zakljucali pod nekom enkripcijom pa se nemre dobit root access za izvuc sve podatke (doduse koliko vidim dosta toga pise na stickeru od samog uredjaja)
dr.tf2 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 16:03   #1472
dnb
Registered User
Moj komp

dnb's Avatar

Datum registracije: Nov 2021
steta bas kaj je tolka kanta od routera i k tom je sve polockano.
HT pak mozes kompletno izbacit njihovu opremu i staviti svoje (ima tut ovdje negdje na forumu).
dnb je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 16:38   #1473
dr.tf2
Registered User

dr.tf2's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
evo ak se nekom igra, ovo je za stariju varijantu rutera - G-2425G-A
ali obicno kak to biva izmedju ove novije koja podrzava vece brzine i stare sigurno su se trudili sto vise reusat, pa je proces isti drek

https://broadband.forum/threads/noki...-guide.213439/
dr.tf2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno