Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.01.2013., 13:07   #1351
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Ako me sjećanje dobro služi na 10x serveru mi je trebalo tjedan dana do max levela (igranje 3-4 sata dnevno) i uz to sam zna di sve treba ić po kvestove i kako ih rješavat jer sam nabio dosta charova prije.
Prijatelju, moraš još puno naučiti... Na retailu mogu bez Looking for Group doći na lvl 85 za 20-tak dana...

Na tru-wow-u, max 7 dana, sve 1x...

6 godina iskustva + puno vremena + skype grupa od nas jedno 2-3, i manje od 7 dana....

Na 10x serveru.. Može se za dan-dva...
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 15:03   #1352
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Izgleda da sam ipak za'rđa.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.01.2013., 15:22   #1353
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Izgleda da sam ipak za'rđa.
Hehe.. Nemora biti. Znam dosta ljudi koji igraju i više od mene pa im je trebalo dugo za levelanje i sve. Volja je najvažnija. Znati q, imati dobru ekipu je nekako sekundarno, ali bez toga nema brzog levelanja.

Meni je bila specijalnost baš levelanje i lova Imao sam 100k na retailu
Staro 12.01.2013., 16:24   #1354
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Skines zygors guide i gg sta se tice lvliranja. Dok se sjetim vanille i golda i sadasnjeg mopa i golda mi zlo. Nekada 100g znacilo puno puno puno vise neko u sadasnjoj gluposti od wowa =/
chare je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 16:28   #1355
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor chare Pregled postova
Skines zygors guide i gg sta se tice lvliranja. Dok se sjetim vanille i golda i sadasnjeg mopa i golda mi zlo. Nekada 100g znacilo puno puno puno vise neko u sadasnjoj gluposti od wowa =/
Nekad je epic mount bilo umjetnost imati.. Sad skupim 2k dnevno
Staro 12.01.2013., 17:31   #1356
Brlja
Premium
Moj komp

Pa jebote, nakupujem heirlooma na novog lika i po instanci dobim lvl i pola, ne isplati mi se niti raditi questove.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 17:34   #1357
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Pa jebote, nakupujem heirlooma na novog lika i po instanci dobim lvl i pola, ne isplati mi se niti raditi questove.
Slušaj, ja sam jednom dobio 40 levela u nekih 10-tak sati.. Igrao sam s frendom RAFanim, i igrali instance.. Nije to to više.. Jednostavno su se posvetili max levelu sad.. Raidovi i pvp...
Staro 12.01.2013., 19:32   #1358
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Nije to tolko posveta max lvl koliko jednostavan nacin igranja. Covek kupi prvi puta wow u zivotu i za mjesec dana ima max lvl sa itemima s kojim moze u HC nove raidove. To je po meni glupo al s druge strane zabavno siroj publici. Princip vise ljudi vise para
Staro 12.01.2013., 20:27   #1359
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Nije to tolko posveta max lvl koliko jednostavan nacin igranja. Covek kupi prvi puta wow u zivotu i za mjesec dana ima max lvl sa itemima s kojim moze u HC nove raidove. To je po meni glupo al s druge strane zabavno siroj publici. Princip vise ljudi vise para
A gledaj... Čisti način razmišljanja nekoga tko pruža usluge. Nije njih briga za igru toliko.. Razmišljaju jedino na način: više para, što duže, što više ljudi.. To je to
Staro 16.01.2013., 22:49   #1360
Brlja
Premium
Moj komp

Pa normalno. Najbolji gaming wow-a je bila vanilla i TBC ali jbg, tražilo je pun qurac vremena. Sve poslije toga je krenulo pojednostavljivanju i komercijalizaciji ili kak su i sami rekli "epics for everyone".
Brlja je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2013., 17:36   #1361
sveradim
njub
Moj komp

sveradim's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
archangel x14 server od vanille je predobar, jer dignes se do lv 70 gdje tek i pocnije igra, dizes taloring, pare nisu samo tako skupit i ako jesu odu jako brzo. farmanje je isto nelako.

Do epic geara ti treba dosta muke i truda, heroica i sta vec ne, i onda dolaze poslastice raidovi.

Ako itko danas uopce cita ijedan quest koj dobi prije nego ga uopce zavrsi il zapne na njemu javite slobodno jer oni samo psotoje da zaradis brzi novac tako da ubis jedong il vise moba.
sveradim je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 00:58   #1362
izi
Premium
Moj komp

izi's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Evo ja ne znam sta bih vise, javljao sam se sugavom wow supportu koji mi je mogao ponuditi samo standardnu rutinu kako da rijesim problem. Naime u wow-u je na laptopu zadnjih dan ili dva odvratno mali fps, kojeg sam prije toga drzao na konstant 60, sada je na mizernih 19 i nikako gore. Pokrenem cpuz vidim da digne frekvenciju proca na turbo boost, ali dedicated graficka gt540M u MSI afterburneru niti stupanj gore, usage konstantno na 0%, znaci ne ukljucuje ju po defaultu, isao sam u nvidia drivere, forsirao da je koristi neprestano, nist se ne promjeni, postavim da u wow koristi dedicated takodjer nista, desni click na wow da ga pokrene pomocu dedicated takodjer nista, eto ja vise ne znam sta bih, drivere sam isto probao nove stavit ista prica. Updatani su addoni, probano je deletanje cachea , wtf, i ostala standardna procedura, ne znam sto bih vise, zato sam dosao vamo molit pomoc.
izi je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 13:39   #1363
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nakon malo više od 2 godine pauze, ponovo sam upalio account na magic wow. Imam tamo lvl80 shaman, lvl80 priest i lvl80 DK.

Gledam malo po igri i likovima i zaključio sam da sam ja u potpunosti zaboravio kako se igra wow. Kao da nikada nisam igrao. Pogotovo moj WF shaman Nemam blage o njemu a nekad sam rasturao...

Samo mi je žao što nema ni ekipe sa kojom sam prije igrao, bilo je super ljudi..
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 17:42   #1364
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Vjeko Pregled postova
Nakon malo više od 2 godine pauze, ponovo sam upalio account na magic wow. Imam tamo lvl80 shaman, lvl80 priest i lvl80 DK.

Gledam malo po igri i likovima i zaključio sam da sam ja u potpunosti zaboravio kako se igra wow. Kao da nikada nisam igrao. Pogotovo moj WF shaman Nemam blage o njemu a nekad sam rasturao...

Samo mi je žao što nema ni ekipe sa kojom sam prije igrao, bilo je super ljudi..
Da, slažem se.. Ja sam se želio isto tako vratiti nakon godinu dana stanke i kažem frendu, koji je taman kad sam ja prestao počeo igrati, čekaj da instaliram wow pa ti pokažem kak se hunter igra.. Ownao me samo tako xD Ispao sam newbeie
Staro 23.01.2013., 18:12   #1365
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Da, slažem se.. Ja sam se želio isto tako vratiti nakon godinu dana stanke i kažem frendu, koji je taman kad sam ja prestao počeo igrati, čekaj da instaliram wow pa ti pokažem kak se hunter igra.. Ownao me samo tako xD Ispao sam newbeie
Pa to ti kažem, ja upalim enhanc shamana i kada sam vidio one ikone i macroe okolo pogubio sam se načisto....kako sam ja to igrao prije 2 godine?
Imam svakakvog geara, materijala, sve profesije itd...ništa mi više nije jasno.

A ništa....ajd i ovo nanovo
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 19:02   #1366
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Bar s hunterima nije tesko igrat ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2uTrOc0lfXY evo ti pa saznaj kako biti pro hunter +)
Staro 23.01.2013., 19:05   #1367
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jel igra tko na molten wow-u ?
Staro 23.01.2013., 20:29   #1368
Nybelung
Guest

Igram ja na Cataclysm serveru. Ne bi ga preporučio.
Nije to prava Cata. Nove zone su ubagovane, a nijedan quest za lvl 81+ nisu napravili već godinu dana. Ukupno ih ima taman dovoljno da dođeš do 85. levela uz X5 brzinu. Dungeoni i raidovi im "rade". Ali apsolutno sve je klimavo i bugovito.

Ali čujem da im WOTLK serveri nisu tako loši. Ako ništa, imaju više contenta i klase su manje ubagovane za PVP.

Imho,
Sve je to bijeda u usporedbi s originalom.
  Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 18:18   #1369
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Bar s hunterima nije tesko igrat ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2uTrOc0lfXY evo ti pa saznaj kako biti pro hunter +)
Ma nisi shvatio poantu onoga što sam napisao. Igrao sam 3 godine huntera, znam kak se igra Samo kažem kad te nema godinu dana da jednostavno zagrđaš
Staro 25.01.2013., 12:59   #1370
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Ma shvatio sam +) S ovim videom smo trolali Huntere u guildu +) Da samo probas sad Mopa ti nista nebi bilo jasno vise +) Bio sam takoder van sebe nakon stanke ( igrao maga ) al sam to prepisao alkoholu i razuzdanom zivotu hehe +)
Staro 25.01.2013., 16:26   #1371
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Ma shvatio sam +) S ovim videom smo trolali Huntere u guildu +) Da samo probas sad Mopa ti nista nebi bilo jasno vise +) Bio sam takoder van sebe nakon stanke ( igrao maga ) al sam to prepisao alkoholu i razuzdanom zivotu hehe +)
Pa vidim od kuda si, jasno mi je sve :P Tak i ja :P

Igral sam ti do mopa, i onda stal.. O retailu pričam ofc.. Ali prije toga igral 6 godina, i mogu reći. BM Hunter na TBC je bio zvijer. Imao sam ga full brutal, i bio sam najponosniji na serveru Onda je došao taj WOTLK, koji je huntera bacio nekako na stranu Morao sam se prebaciti na MM, i to mi je dosta problema radilo, ali opaki dmg u PVE.. I onda kata, ja sam baš razočarani bil.. Isto mm, dosta teško, stunovi ti praktički više ništ ne znače, jer svi imaju sad stunove, nemožeš napravit range i tako.. Uglavnom, dosta teško se bilo naviknuti, ali kad je sve sjelo, sve je ok bilo.. Ali još uvijek mi fali tbc Ž

UGLAVNOM, video je presuper, baš naprave norca s huntera

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.01.2013. u 16:31.
Staro 07.03.2013., 02:39   #1372
Perkyboy
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Igram Moltenwow i original...na moltenu Wotlk serveri su blizu savrsenstva...s obzirom da sam igrao original, sve odradio tamo i kad usporedim wotlk retail i molten to je to, nema previse razlike...bugovi postoje ali s obzirom da je besplatno kao da ih nema...problem na privatim je samo sto su ljudi retardirani i nist drugo...
sto se tice originala...imam druid resto 90...random dungeon finder i raid finder je najveca glupost u povijesti wow-a...guildovi su skoro beskorisni jer nisu potrebni...imao sam srecu pa sam nasao raiding guild na dok je cata bio, odradili smo dragon soul guild run 10 man, hc itd...gore je navedeno da je lagano...nije lagano...nije uopce lagano...lagano je u RDF-u i raid finderu odradit instancu, jer je napravljeno da bude lagano i da pokaze ljudima sto je zapravo raidanje ali mogo bi se kladiti da bar 50% ljudi koji to odrade nebih imali pojma sto i kako u guild run-u, tojest normalnom run-u instance...ljudima bih preporucio wow da igraju jer je jednostavno najbolji online rpg koji postoji a igro sam ih otprilike sve osim guild wars-a...nijedan mu nije niti blizu...ali prije cataclysm-a je bio bar 200% bolji...da ne pricam vrijeme TBC-a...to je bilo zlatno vrijeme wow-a i nikad nece biti ni blizu toga
Perkyboy je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2013., 09:07   #1373
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Samo moja opaska..

Cata je prelagana... Ja sam prolazio 10man hc s guildom bez problema. 2-3 puta failao i dalje se naučio. Naravno s guildom koji je imao već 10 ljudi unaprijed, pa se stvorilo mjesto prazno, pa sam nekak prek veze upao u run i dalje je easy...

S ovim LFR i LFG se slažem u potpunosti, i wow se pretvara u idiotizam zvan novac. Nažalost
Staro 07.03.2013., 15:23   #1374
Perkyboy
Registered User
Moj komp

@Mommistake - da, to je istina...ista stvar je i samnom...slucajno zatrebo heal, ja se dokazo u hc dungeonima i upo...prosli otprve cijeli dungeon soul, tojest 1 wipe imali, zbog mene, ja se mal zeznio...jedini raid vrijedan spomena u cijelom cata je Firelands...i najtezi daleko u cata seriji... ma sve je to ok...malo zezanja, jos ak imas kakvu ekipu pa achievemente kupis i tak...nije skroz upropasten, samo djelomicno

Ako tko zna kakav dobar TBC private server bez buggova i slicnih stvari neka mi se javi na pp pls...trazim vec neko vrijeme dobar TBC server i nigdje nemogu nac :/
Staro 07.03.2013., 17:33   #1375
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Perkyboy Pregled postova
@Mommistake - da, to je istina...ista stvar je i samnom...slucajno zatrebo heal, ja se dokazo u hc dungeonima i upo...prosli otprve cijeli dungeon soul, tojest 1 wipe imali, zbog mene, ja se mal zeznio...jedini raid vrijedan spomena u cijelom cata je Firelands...i najtezi daleko u cata seriji... ma sve je to ok...malo zezanja, jos ak imas kakvu ekipu pa achievemente kupis i tak...nije skroz upropasten, samo djelomicno

Ako tko zna kakav dobar TBC private server bez buggova i slicnih stvari neka mi se javi na pp pls...trazim vec neko vrijeme dobar TBC server i nigdje nemogu nac :/
Jedini vrijedan spomena je Firelands.. Ali su firelands zeznuli s LFR i već si s tim gearom bio prejak za firelands i nisi imao po kaj tam ići

Glupo mi je kaj je s zadnjim patchom došao taj novi raid i svi su samo to igrali, a stare raidove samo za ach..

EDIT: Ja sam 2 godine igrao Truwow, jedini pravi TBC server, ali ga više nema nažalost. Bez bugova, dc-a, ništa...
Staro 07.03.2013., 18:55   #1376
Perkyboy
Registered User
Moj komp

mi smo radili firelands iz fore, zanimljiv raid...i opet smo wipe-ali iako smo imali high end hc gear...tezi raid od deathwinga bar 30%..zanimljiv
Staro 07.03.2013., 19:45   #1377
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ma u dungeon soulu ako je dobra komunikacija, sve je išlo easy...

Firelands baš treba znati taktiku.. Po meni puuuno bolji raid
Staro 07.03.2013., 23:17   #1378
Perkyboy
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma u dungeon soulu ako je dobra komunikacija, sve je išlo easy...

Firelands baš treba znati taktiku.. Po meni puuuno bolji raid
istina...teze i zbog toga zanimljivije...dungeon soul je bzvz...duzi dungeon...jako dosadno :/
Staro 08.03.2013., 11:58   #1379
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Perkyboy Pregled postova
istina...teze i zbog toga zanimljivije...dungeon soul je bzvz...duzi dungeon...jako dosadno :/
Ma mene ubilo prvo kad sam došao na lvl 85 što svi već imaju raid grupe.. Mislim halo?! Nekad na tbc si skupio ekipu za taj čas, pa i na wotlku, za icc si svaki tjedan skupio ekipu.. A na kati, moram doslovce moliti ekipu da mogu u raid...

A sad dođem na lvl 85 i moram imati odrađen bar jednom raid da mogu u grupu.. Ma daj, mrš.. Di da skupim iskustvo ak niko ti neda da igraš... Onda kad je krenulo, onda predugo traje, svi moraju nakon 5-6 bossa ići jer je kasno/rano/djeca/žena.... Ma idiotizam. Zato sam i prestao.

A za golde da ne pričam. Na tbc si za epic fly mount radio 3 mjeseca. Sad sam skupio za chooper u roku od 5 dana.. 2-3k golda dnevno :O
Staro 09.11.2013., 02:02   #1380
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Danas je izašla najava za novu ekspanziju koja će se zvati: World of Warcraft: Warlords of Draenor

Za sve informacije, trailere itd pogledati ovdje i ovdje i ovdje

Warlords of Draenor features:

New continent of Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
Build and upgrade your Garrison
A level 90 character upgrade—play immediately!
New player character models
6 new Dungeons and 2 new Raids
Heroic versions of 2 classic Dungeons
New Challenge modes
New Battlegrounds and World Bosses
New Normal and Heroic Scenarios
Level cap raised to 100(klik)
New class talents and permanent ability bonuses
Refined quest system with hundreds of new quests
. . . and more!

Citiraj:
To help players who are new to the game or haven't played in some time and decide to boost to 90, Draenor will offer an introductory area comparable to the one for Death Knights at the beginning of Wrath of the Lich King. The boost can be used on new or existing characters and will grant character some level-appropriate items to get started.
Ovo je po meni super jer se oduvijek znalo da WoW igra koja oduzima jako puno vremena te će se sa ovim postupkom uštedjeti dosta vremena, po meni je to odlično za ljude koji rade i nemaju puno slobodnog vremena. Dobra je stvar šta su dali mogućnost izbora tako da oni ljudi koji žele iskusiti puni sadržaj igrice će biti u mogućnosti to i učniti.

Citiraj:
With Warlords of Draenor, Classic Warcraft races sport higher detail, updated animations, and new visuals that reflect the soul of their original models: teeth, bones, beards, ’hawks, and all. Look ready for action. Be ready for action.
Citiraj:
To clash with the greatest army Draenor has ever known, you’ll need your own forces and your own fortress. Construct a mighty garrison: an enduring home base integrated seamlessly with the world, not a hiding spot far from the action. Customize it with specialized structures like farms, stables, armories, workshops and more.
Establish trade routes and unlock new quests, gear and pets to support your war for Draenor. Recruit stalwart followers to man your base, and send them to loot dungeons, fulfill missions, and craft items, even if you’re offline. Tame a deadly realm, and build an unbreakable monument to victory.
Vjerujem da Vas velika većina zna engleski, ali ću ukratko prevesti. Moći ćete izgraditi svoje utvrde/građevine po svom ukusu te dodati farmu, staju, skladište oružja na svom imanju. Više od tome na ovom LINKU

Ukratko evo objašnjenja što se tiče Outlanda i novog Kontinenta draenor-a:

Citiraj:
Outlands will be still there in current wow's timeline. Draenor is back in time. Outlands will still be the same old outlands from bc while you level from 58-68. At lvl 90 you travel back in time to Draenor to do your 90-100 leveling. The outland we know will remain and we will "Travel" back in time to Dreanor before it was torn apart

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 09.11.2013. u 02:58.
Mogy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno