|
![]() |
#1351 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Na tru-wow-u, max 7 dana, sve 1x... 6 godina iskustva + puno vremena + skype grupa od nas jedno 2-3, i manje od 7 dana.... Na 10x serveru.. Može se za dan-dva... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Izgleda da sam ipak za'rđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Premium
|
Hehe.. Nemora biti. Znam dosta ljudi koji igraju i više od mene pa im je trebalo dugo za levelanje i sve. Volja je najvažnija. Znati q, imati dobru ekipu je nekako sekundarno, ali bez toga nema brzog levelanja. Meni je bila specijalnost baš levelanje i lova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Nije to tolko posveta max lvl koliko jednostavan nacin igranja. Covek kupi prvi puta wow u zivotu i za mjesec dana ima max lvl sa itemima s kojim moze u HC nove raidove. To je po meni glupo al s druge strane zabavno siroj publici. Princip vise ljudi vise para |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
|
Pa normalno. Najbolji gaming wow-a je bila vanilla i TBC ali jbg, tražilo je pun qurac vremena. Sve poslije toga je krenulo pojednostavljivanju i komercijalizaciji ili kak su i sami rekli "epics for everyone". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
njub
Datum registracije: Oct 2011
|
archangel x14 server od vanille je predobar, jer dignes se do lv 70 gdje tek i pocnije igra, dizes taloring, pare nisu samo tako skupit i ako jesu odu jako brzo. farmanje je isto nelako. Do epic geara ti treba dosta muke i truda, heroica i sta vec ne, i onda dolaze poslastice raidovi. Ako itko danas uopce cita ijedan quest koj dobi prije nego ga uopce zavrsi il zapne na njemu javite slobodno jer oni samo psotoje da zaradis brzi novac tako da ubis jedong il vise moba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ja ne znam sta bih vise, javljao sam se sugavom wow supportu koji mi je mogao ponuditi samo standardnu rutinu kako da rijesim problem. Naime u wow-u je na laptopu zadnjih dan ili dva odvratno mali fps, kojeg sam prije toga drzao na konstant 60, sada je na mizernih 19 i nikako gore. Pokrenem cpuz vidim da digne frekvenciju proca na turbo boost, ali dedicated graficka gt540M u MSI afterburneru niti stupanj gore, usage konstantno na 0%, znaci ne ukljucuje ju po defaultu, isao sam u nvidia drivere, forsirao da je koristi neprestano, nist se ne promjeni, postavim da u wow koristi dedicated takodjer nista, desni click na wow da ga pokrene pomocu dedicated takodjer nista, eto ja vise ne znam sta bih, drivere sam isto probao nove stavit ista prica. Updatani su addoni, probano je deletanje cachea , wtf, i ostala standardna procedura, ne znam sto bih vise, zato sam dosao vamo molit pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Nakon malo više od 2 godine pauze, ponovo sam upalio account na magic wow. Imam tamo lvl80 shaman, lvl80 priest i lvl80 DK. Gledam malo po igri i likovima i zaključio sam da sam ja u potpunosti zaboravio kako se igra wow. Kao da nikada nisam igrao. Pogotovo moj WF shaman ![]() Samo mi je žao što nema ni ekipe sa kojom sam prije igrao, bilo je super ljudi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Imam svakakvog geara, materijala, sve profesije itd...ništa mi više nije jasno. A ništa....ajd i ovo nanovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Happy hippo
|
Bar s hunterima nije tesko igrat ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2uTrOc0lfXY evo ti pa saznaj kako biti pro hunter +) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Guest
|
Igram ja na Cataclysm serveru. Ne bi ga preporučio. ![]() Nije to prava Cata. Nove zone su ubagovane, a nijedan quest za lvl 81+ nisu napravili već godinu dana. Ukupno ih ima taman dovoljno da dođeš do 85. levela uz X5 brzinu. ![]() Ali čujem da im WOTLK serveri nisu tako loši. Ako ništa, imaju više contenta i klase su manje ubagovane za PVP. Imho, Sve je to bijeda u usporedbi s originalom. ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Happy hippo
|
Ma shvatio sam +) S ovim videom smo trolali Huntere u guildu +) Da samo probas sad Mopa ti nista nebi bilo jasno vise +) Bio sam takoder van sebe nakon stanke ( igrao maga ) al sam to prepisao alkoholu i razuzdanom zivotu hehe +) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Premium
|
Citiraj:
Igral sam ti do mopa, i onda stal.. O retailu pričam ofc.. Ali prije toga igral 6 godina, i mogu reći. BM Hunter na TBC je bio zvijer. Imao sam ga full brutal, i bio sam najponosniji na serveru ![]() ![]() ![]() UGLAVNOM, video je presuper, baš naprave norca s huntera ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.01.2013. u 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Igram Moltenwow i original...na moltenu Wotlk serveri su blizu savrsenstva...s obzirom da sam igrao original, sve odradio tamo i kad usporedim wotlk retail i molten to je to, nema previse razlike...bugovi postoje ali s obzirom da je besplatno kao da ih nema...problem na privatim je samo sto su ljudi retardirani i nist drugo... sto se tice originala...imam druid resto 90...random dungeon finder i raid finder je najveca glupost u povijesti wow-a...guildovi su skoro beskorisni jer nisu potrebni...imao sam srecu pa sam nasao raiding guild na dok je cata bio, odradili smo dragon soul guild run 10 man, hc itd...gore je navedeno da je lagano...nije lagano...nije uopce lagano...lagano je u RDF-u i raid finderu odradit instancu, jer je napravljeno da bude lagano i da pokaze ljudima sto je zapravo raidanje ali mogo bi se kladiti da bar 50% ljudi koji to odrade nebih imali pojma sto i kako u guild run-u, tojest normalnom run-u instance...ljudima bih preporucio wow da igraju jer je jednostavno najbolji online rpg koji postoji a igro sam ih otprilike sve osim guild wars-a...nijedan mu nije niti blizu...ali prije cataclysm-a je bio bar 200% bolji...da ne pricam vrijeme TBC-a...to je bilo zlatno vrijeme wow-a i nikad nece biti ni blizu toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
|
Samo moja opaska.. Cata je prelagana... Ja sam prolazio 10man hc s guildom bez problema. 2-3 puta failao i dalje se naučio. Naravno s guildom koji je imao već 10 ljudi unaprijed, pa se stvorilo mjesto prazno, pa sam nekak prek veze upao u run i dalje je easy... S ovim LFR i LFG se slažem u potpunosti, i wow se pretvara u idiotizam zvan novac. Nažalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Registered User
|
@Mommistake - da, to je istina...ista stvar je i samnom...slucajno zatrebo heal, ja se dokazo u hc dungeonima i upo...prosli otprve cijeli dungeon soul, tojest 1 wipe imali, zbog mene, ja se mal zeznio...jedini raid vrijedan spomena u cijelom cata je Firelands...i najtezi daleko u cata seriji... ma sve je to ok...malo zezanja, jos ak imas kakvu ekipu pa achievemente kupis i tak...nije skroz upropasten, samo djelomicno ![]() Ako tko zna kakav dobar TBC private server bez buggova i slicnih stvari neka mi se javi na pp pls...trazim vec neko vrijeme dobar TBC server i nigdje nemogu nac :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Glupo mi je kaj je s zadnjim patchom došao taj novi raid i svi su samo to igrali, a stare raidove samo za ach.. ![]() EDIT: Ja sam 2 godine igrao Truwow, jedini pravi TBC server, ali ga više nema nažalost. Bez bugova, dc-a, ništa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad dođem na lvl 85 i moram imati odrađen bar jednom raid da mogu u grupu.. Ma daj, mrš.. Di da skupim iskustvo ak niko ti neda da igraš... Onda kad je krenulo, onda predugo traje, svi moraju nakon 5-6 bossa ići jer je kasno/rano/djeca/žena.... Ma idiotizam. Zato sam i prestao. A za golde da ne pričam. Na tbc si za epic fly mount radio 3 mjeseca. Sad sam skupio za chooper u roku od 5 dana.. 2-3k golda dnevno :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | ||||
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas je izašla najava za novu ekspanziju koja će se zvati: World of Warcraft: Warlords of Draenor Za sve informacije, trailere itd pogledati ovdje i ovdje i ovdje Warlords of Draenor features: ![]() New continent of Draenor (7 zones, 1 PvP zone) Build and upgrade your Garrison A level 90 character upgrade—play immediately! New player character models 6 new Dungeons and 2 new Raids Heroic versions of 2 classic Dungeons New Challenge modes New Battlegrounds and World Bosses New Normal and Heroic Scenarios Level cap raised to 100(klik) New class talents and permanent ability bonuses Refined quest system with hundreds of new quests . . . and more! Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ukratko evo objašnjenja što se tiče Outlanda i novog Kontinenta draenor-a: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 09.11.2013. u 02:58. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|