|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam pitanje ako netko zna, upiknuo sam HD 5670 (MSI P55-GD65) i GPU-z mi pokazuje da radi na x1 PCI-e 2.0. Jel to "normalno" ili? EDIT: Očito je neku bug, treba pošlehtat malo u BIOS-u neke stvari. http://www.nvnews.net/vbulletin/arch.../t-120362.html http://www.tomshardware.co.uk/forum/...d-running-mode http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=522 Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 05.02.2010. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni u gpu-z na 5750 neprikazuje brzinu okretaja ventova, ali kontam si da kad izadje novi gpu-z da ce se to rijesiti vec, ili je mozda do GPU biosa EDIT: dal netko vidi ocitanje RPM-a u GPU-z na 5770/50
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dakle ovako, ja da bi mogo ozbiljnije kloukat, odnosno više od 850 GPU-a i 1050MHZ meme limita u MSI AB i CCC-a u mom slučaju, morao bi staviti otključani BIOS? EDIT: Kaj se tiče HD 5670, čini se da je u kontaktu s slotom problem, sad sam ju malo scimao, i sad mi je na x8. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 05.02.2010. u 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za MSI AB se na 58xx seriji mora promjenit cfg fajl. Zadnji red ti mora ovak izgledat: ![]()
![]() |
#1326 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, jel možeš clockat sa AB ili ne? ![]()
![]() |
#1328 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1329 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Hotfix vani problemi i dalje isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Guest
|
Joj. Koji plaćeni oglas. Jesus ![]() "Stavio sam ruku iza i uopće nije bilo vruće, a grafička ni ne radi na maksimumu" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jao kak fuj, pa bolje onaj reklamira inox 18/10 lonce neg ovo rofl. I kad su rekli Dragon Age ja sam imo napameti nešto kao na ljevom montour inventori, spellovi, na desnom mapa il tako nešto a na srednjem fajt, ovako izgleda totalno odvratno i vidiš kad igra da svi likovi stanu na središnji monitor ovo sastrane ti stvarno netreba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
|
to su bolesnici, mislim da negdje na ultramon-ovoj stranici imas kak su ljudi slagali svoje monitore, po 20 komada onak ko od sale, katastrofa ![]() ![]() ali najace mi sto su ovi s tom's hardwera rekli kao "All you need is 3 monitors" pa dok to kupim i HD5870 vec sam bakrot, i proc koji ce to pogurat, rame vamo tamo, mislim da neide ispod 12000kn (ugrubo)
![]() |
#1337 |
Guest
|
Čuj! Sa normalnom plaćom u US možeš bez pol beda mrknuti i 2 22" TN-ca mjesečno. |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW dal netko igra cod4 ja imam xfx 5750 ali dobijem veliki pad FPS-a imam po 130 odjednom bude 35-45 dal je to do same igrice, ili efekti ili nesto (na efekte sumnjam jer nije puno stvari ukljuceno)
![]() |
![]() |
#1341 |
Guest
|
O da ![]() Čitao sam neki tekst kako bi do 2015. mogli doci i prvi 180 degrees ekrani ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma nema sanse ovak igrat....na eyefinitiu se na 3 monitora zgubis i tak i tak pratis samo onaj srednji, a kamoli ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
|
nemogu nigdje naci clana o onim (32'' nec-ovim ili su bili cak i veci) monitorima, gdje su sklopili u eyfinity i prakticki imas 180* mislim da je taki jedan monitor kod nas 5000kn...no sad se nemogu sjetit di sam to vidio
![]() |
#1345 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#1349 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedno vrime san odigrao par igara na 2x22" setupu kod prike i ne znam, nije mi to to, preveliko je za sidit blizu, a nisan navika igrat PC sa 5 metara udaljenosti. Slika je nekako izdužena i neobična, s mišem treba putovat dan ipo (a ako ubrzaš to, onda gubiš na preciznosti dosta) a i ovi rubovi ekrana koliko god tanki bili iritiraju (zamislite kino platno u formatu 20 x 22" ![]() Rađe bi kupija kvalitetan 24" ili kemija sa LCD TVom nego spaja eyefiniti šeme...
![]() |
#1350 | |
|
Idemo dalje, štancanje se nastavlja ![]() ATI Radeon 5570 Graphics Card Review Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|