|
![]() |
#13202 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13203 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Lošija je slika, ali rekao bih da je to mast sa prašnika. Vidi kako će se razvijati kroz 5-10 vožnji. Meni je to bilo valjda prve 3 vožnje, kasnije ništa. A vilica radi jednako dobro.
![]() |
#13204 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
aski, jel zelene boje? Uglavnom, to je masa kojom se mažu semerinzi, prašnici, gumice i slične stvari kad se montiraju. Da se lakše nabiju di trebaju, odnosno da se nesastavlja na suho. Prestat će ti to izlazit nakon nekog vremena.
![]() |
#13206 |
sto da napisem ?!
|
cajka ga ponijela hahaha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U Gani je to stil zivota...snimljen je i dokumentarac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13208 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13209 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
ekipa, imam pitanje...prije jedno 3-4 mj sam si nabavio trek 3700, rabljni, kao, malo za vožnju, pa sam počeo po brdima, pa nizbrdo, pa sam nakraju promjenio sve osim rame ![]() sad bih htio neku onak, vilicu za DH početnike... plan je da bih nakon toga promjenio i ramu, pa bih volio imat vilicu koju ću moći vozit i na staroj rami ali i na drugoj koja će imat stražnju suspenziju... razmišljao sam jedno vrijeme o rock shox boxxeru, al mislim da bi ipak bilo pametno krenut s nečim povoljnijim i sa jednom krunom...tak da... pucajte ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13210 |
sto da napisem ?!
|
dh vilice nisu za ovog treka nikako ! ![]() ali, nikako ![]() jedna ili dvije krune ne igra neku veliku ulogu osim u težini i stupnju kojim možeš zakrenut volan. čvrstoća itd. stoji. promijeni ramu svakako i napiši ostatak dijelova. a, boxxera ostavi za neka malo bolja vremena ![]() povoljno možeš naći marzove 66-ice, 55-ice, drop offove čak i starije 888 koje će te služiti jako dobro. ostatak love bolje daj za dobru ramu, kacigu i dobre kočnice ![]() a, "pravi" DH je puuuno više od samog spuštanja niz brdo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13211 |
Premium
|
To sto ti trazis ne postoji. Na taj okvir se ne isplati stavljati vilju iznad 120mm hoda, i tad si dosao u sfere Trail bajkova, do DH-a postoji jos AM-Enduro-FR-DH, na svaku klasu okvirno dodas 2cm hoda i sve bu ti jasno. Na sto bi ti licio Trek ![]() ...i da, pripremi novcarku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13212 |
Moderator
|
Zove me danas fend i veli da mi je rama u DSG-u, pitam koja je (navodno dobivam istu kao svoju, samo sa riješenim problemom, a ne 2012 kako su obećavali jer se kasni) veli ne zna (nije da mi važno, ali bijeli thunder 2.0 iz 2009te je jako ljiep). Jebiga, sad će pričekati dok delam svaki dan do 19h jer su me scimali da ću morat nove djelove kupovati pa sam si našao posao.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 13.09.2011. u 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13213 |
I'm nightrider
|
woow, brzi ste na odgovoru ![]() ev neke slike: https://www.facebook.com/media/set/?...7076864&type=1 s tim da sad iam i drugi upravljač: http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=2423 i lulu syncros 70mm 12° vak, kočnice su tektro auriga, deore šifteri, kazeta je hg 61, lanac je 73, zadnji mjenjač je deore lx, prednji je onaj neki najjeftiniji, pogon je isto neki iz acera grupe... zadnji kotač je rodi excalibur i s njim sam zadovoljan, a prednji je neki s kojim baš i nisam zadovoljan... vilica koju trenutno imam je katastrofa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13214 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@darq - na taj bike mozes staviti kakvu toru 318 i to ce biti avion... sve preko toga biti ce bacanje novaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13215 |
sto da napisem ?!
|
smijem biti iskren ?! mislim da je najbolje da ostaviš ovaj bicikl kakav je i da kreneš slagati dh pilu sa strane. jer ćeš izbiti jako puno love iz džepa, još više vremena i živaca i na kraju opet nećeš imati ništa. pogonska osovina ti neće odgovarati na većinu dh rama. uz to je slaba i jadna, i izdržala bi jako kratko. kočnice... pre pre slabo. mjenjači su potrošna roba, premda su i oni slabi za dh. u grubo. znači, jako puno love bi izgubio. skupljaj lovu. ako si gledao boxxera, vrlo vjerojatno imaš i za cijeli bajk ![]() dakle, za cca 7000 kn imaš za naći dobrih biciklova koji će ti poslužiti u DH svrhe. ovo ti je nažalost neisplativo ! više bi dobio da uz dh bajk imaš ovaj xc, jer sa dh možeš zaboraviti uzbrdice, pa čak i ravnice ako si "slabić". ![]() nhf ! ali također mislim da će se puno ljudi složiti s mojim mišljenjem. E: eto ga, renesis kao broj jedan istomišljenik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13216 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa ja gledam da uz neki AM/enduro nabavim i neki XC deore/Tora bajk za po gradu, Maksicu nasipu i sl. laganini voznjicama. ...samo si jos jedanput dobro razmisli treba li ti DH bajk...vjerojatno ne treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13217 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pitam za prijatelja...znate li neki dobar polovan FS bajk (min. 120mm suspenzije) da se prodaje, do 10.000kn? On je inače Trek fan (fuel ex i sl.), ali ako ima i nešto drugo dobro uzet će u obzir... Min. 19-19.5" rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13218 |
sto da napisem ?!
|
evo, par postova iznad ovaj specialized ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13219 |
Ex-Gastarbajter
|
@neo-st ->pravac dropbike trznica, njuskalo, i ostali oglasnici. nemozemo ti mi tu puno pomoci ![]() @darq -> ne znam kako vozis, ali iskreno sumnjam da mozes nakon ovakvog bikea iole iskoristiti DH bike. moja preporuka bi ti bila neki AM/enduro sa približno 140-150 hoda. takav bike je i vise nego dosta za valjda sve staze u HR, a dobar dio ih je dovoljno pedalabilan uzbrdo... ai nizbrdo idu dovoljno brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13221 |
Ex-Gastarbajter
|
ja sam se sa svojim bikeom koji ima rebu 100mm spustio po DH stazi u kranjskoj gori, od vrha do dna. samo je pitanje koliko brzo ![]() ako stavis marza 66, unistit ces geometriju bicikla, sto znaci da ces vrlo vjerojatno biti sporiji (u zavojima), ostatak dijelova ti ni priblizno ne prati mogucnosti takve vilice (1. rama, 2. kocnice). po mojem sudu, tora 318 je taman za takvo nesto. nista vise nije isplativo. rađe skupljaj novce i kupis si neku polovnu fulku kad skupis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13222 | |
Moderator
|
Citiraj:
BB će otići u nebo, a velika je i šansa da će rama kreknuti. 66 ica ima preko 160mm hoda, točnije 170 ili 180 ako se ne varam. Izgleda će smiješno i tako će biti bicikl (ne)upravljiv. Ajde da imaš neku HT ramu tipa On-one ili Ragley na koju idu 160mm vilice, no ti imaš XC ramu od Treka koji preporuča 100mm.
![]() |
![]() |
#13223 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13224 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13226 |
I'm nightrider
|
ma moj je plan bio za kojih pola godine složit DH bike, a s obzirom na to da na ovom očajno trebam neku drugu vilicu, misilo sam odmah sad uzet nekakvu vilicu koja će bar za početak moći koristiti i na DH bajku... znači, neku sa bar 160 mm hoda i sa 20mm osovinom... isto tak, kao što mi svi predlažete, treka sam svakak mislio ostavit za eventualne vožnje uzbrdo (iako mi i sad jako rijetko za to služi ![]() ovaj marzocchi 66 mi se čini super vilica, al ak mislite da će jako poremetit geometriju, možda bi 55 bio ok, on ima 20 mm manji hod ![]() hmh, nisam više nisam pametan... ma nabost ću ja na njega neš sa 160 mm pa kak bude, bit će ![]() ili gledam neš ovak: http://www.ebay.com/itm/2008-Marzocc...#ht_500wt_1156 ak dobro kužim, može se podešavat da bude ili 125 ili 165 to bi trebala biti dobitna kombinacija ?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13230 |
Buying Bitcoin
|
Nisam neki poznavaoc ali mislim da sve preko 100mm na hardtailu je loše po biciklu i tebe ... FYI, 160mm vilice inače idu na allmountain/freeride bicikle, a ti je misliš staviti na HT, sretno ![]() edit: eto, siletzar napisao prvi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|