|
![]() |
#13051 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Neide na vise od 100mm. Ta serija je ogranicena na 100mm koliko sam citao po netu. Da se sloziti da ide na 120 uz uvjet da kupujem iznutrice od 120mm modela zato jer to godiste nema one spacere unutra, ali to je previse zajebacnije i previse love. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13052 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Moglo bi se lako dogoditi da za 1000kn dobiš recon 351 ili za ispod 1000 toru 318. Obje vilice odlične. ako dotad ostaviš još malo novaca po strani, možda upecaš kojeg jefitnijeg pajka, sektora ili slično. Uturn sektor RL bi bio odličan za tebe, darta ostaviš po strani, ovog staviš na 130 i peri deri, a kad skužiš da hoćeš neki bolji bajk, skineš vilju i prodaš ovak bajk. Dobar plan, right? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13054 |
Avocado
|
To ti govorim iz iskustva, tražio sam dugo vilicu prošle godine i umalo se sjebo kupivši par tjedana prije neg je trebalo, i onda reba za 1500 došla, bio sretan ko beba ![]()
![]() |
#13055 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moj plan: skupljam djelove i slažem ih na ovaj bajk, dok ne skupim lovicu za neku FS ramu. Onda Voltage ide u cestovni mod, sa singlespeedom, Table Top gumama, možda i rigid vilica.... ah snovi ![]() Nabavio sam headset jer sam trenutni rasturio. Kolika je zajebancija zamijeniti ga? To nisam nikad radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#13056 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Što mislite o specialized enduro riser bar volanu? Je li 1.5 cola rise pre velik za stavit na XC bic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13058 | |
|
Citiraj:
To ti je najmanji problem. Odsarafis imbusom lulicu i ovo ostalo ti sve ide lako. Evo video. Btw, ne moras imat sve ove silne alate. Dosta su ti imbusi i neki malo duzi sarafciger s kojim ces izbit headset van (samo kod ovog pazi da ne ostetis ramu, polako). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13059 |
Premium
|
Još da mi Mic nije ukrao sav alat... Javi se džubre jedno mućko! ![]() Znam u teoriji ali ne znam u praksi koliko lako/teško se izbije. Ne volim baš mlatiti čekićem po bajku, muka mi je i kad treba vilicu lagano izbit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13060 |
Avocado
|
Gurneš šarafciger, izbiješ jednu stranu, okreneš ramu, drugu stranu. Piece of cake. Ak ti netko nije lijepio čašice headseta (za što nema nikakve potrebe) nemaš zime jer ide lagano van.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13061 |
|
Ide dosta lagano, samo treba bit precizan udarac ![]() EDIT: Murina, ma mozes ga skinut bez problema. Nemas kaj za*ebat. I ako se bude zapekao ici ce van, samo onda malo jaci udarac treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.09.2011. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13063 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@cuks i destro; jeste li vas dvojica ovo ikada radili? Pitam zato jer ja jesam, sa Dairiom i ovako, murina, ja ti nebi preporučio šarafciger jerbo je premala njegova površina i oštetit ćeš nekaj ziher, mislim neće se nikaj uništiti ali u svakom slučaju je bolje koristiti staru sic štangu ili neku cijev koja ti ulazi u headtube pa udri po njoj! Što se instalacije tiće, može se samo čekićem, ali to je stvarno malo škakljivo i tu ti predlažem da se nađeš sa Dariom (ionak ti je pola bajka složio!) pa nek ti pomogne!
![]() |
#13064 |
|
Jesam, i to upravo sa sarafciger metodom. Zato sam i naveo "malo" veci sarafciger ![]() EDIT: u svakom slucaju bolje je koristit neku letvicu ili sic stangu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.09.2011. u 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13066 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nemaš frke, tvoja je ! pm-aj me za primopredaju ![]() EDIT: i meni je drvena letva pala na pamet, i onda za nabijanje unutra sendvič složiti... letva- ležaj- rama- ležaj- letva i to sve stezati sa stegom. ovisi i o ležaju. mijenjao sam vilicu prijatelju na authoru, ne sjećam se koji je headset i u glavnom, primio sam ga prstima i izvukao van bez imalo truda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13067 |
Premium
|
Ma idem do DSG-a kasnije, hvala na savjetima. I mislio sam letvicom, imam ih baš za te prilike ali ako može profi alat u profi rukama, još bolje ![]() Ž, jesi prodao bajk?? Zadnje izmijenjeno od: murina. 09.09.2011. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13068 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Cuks, imaš 1000kn koje bi dao za neku polovnu vilicu s kojom ćeš imat samo gnjavažu, strpi se i kasnije nadodaj za neš pošteno. U turn, ATA i te sheme su nešto toliko yebeno da se teško može opisat. Prije 2 tjedna je na DB-u bio Talas 100-120-140 za 2k. Zaebeš alan prim, ima Viva-Sport koji napravi Fox rebuild za 500kn, a i onaj lik Bero koji servisira Foxove jeftinije (prije radio u Bizmarku koliko kužim, vozi DH za Hr repku). Samo čitaj, informiraj se, čekaj priliku, Sektor u Slo dođe 2k, dakle ja za njega mogu nakon 8mjeseci dobit max 1600 primjerice. Murina, odi da ti instaliraju headset, već imaš luft u nabi prednjoj, i vilja te zeza povremeno, barem da ti je nešto na prednjem kraju tvrdo i čvrsto hehehehihihihohohohoh |
![]() |
![]() |
![]() |
#13069 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim da polako cuksu preporucujete investiciju 2-3x vecu od one koju je on spreman iskesirati za vilju ![]() IMHO, stavi lovu na stranu i strpljivo cekaj dok se ne pojavi tocno ono sto trazis...tak ja cekam neki bajk da se pojavi, vec je laganini krenulo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13074 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne treba ti 150 hoda, dosta je i 100-120 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13075 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
http://www.wiggle.co.uk/truvativ-sty...iser-handlebar slika mog volana ![]() Ima na desnoj strani (na slici lijevo) ogrebotinu gdje sam stegnuo loše rogove, ali to se ne vidi pod gripovima. Opet me uhvatila prehlada, moraš bit talentiran da pola ljeta budeš bolestan, ne mogu disati na nos, sutra mi visi Sljeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13076 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
može na PM Malo si predugo prehlađen, a nikako da se razboliš... Da nije ambrozija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13079 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
@cuks Sutra će puno ljudi prelazit preko Sljemena (280. Zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba + hodočašće mladih). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13080 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mi smo se danas zaletili jer sutra ne bumo mogli. Gore je bila kombinacija vožnje i guranja ![]() Ali dobra vožnja, odlična dapače. U nedjelju je DH Sljeme, danas smo se penjali po onom djelu lijevo od klupica. Bit će veselo tamo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|