|
|||||||||||
|
|
#12691 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ali i to je ok i ostane mu 2950 eura od zvučnika u pađe |
|
|
|
|
|
|
#12692 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12693 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/pc-audio/gen...oglas-27771691
|
|
|
|
#12695 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#12696 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Opet on Wiim Ultra (isto bih ti za njega rekao jer za tvoje potrebe jednostavno je bacanje love na limitiranom budetu (koji je kolko ono na kraju???)). Opet kruske i jabuke mijenjas a nemas iskustva niti s jednim niti s drugim. Ja imam. Zato kazem - Wiim je softwerski superiorniji proizvod koji se konstatno unapreduje i kojem se dodaju softwerke funkcije i mogucnosti. I ne trebas Ultra, dovoljan ti je Mini/Pro (digitalija jel...za ostalo imas Schiit DAC koji je u rangu onog u Eversolu/Wiim Ultra/Pro Plus). Tocka. Eversolo nema nista u konkurenciji Wiim Mini/Pro. A jebo...reko sam ti svoje - radi kaj hoces, spali novce na lomaci (ja bi ih radije kod neke Domine potrosio, bila bi veca korist) a ti ako u ponedjeljak kupis zvucnike ja papa. ![]() |
|
|
|
|
|
#12697 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tko je ovdje admin foruma. Isprika na slijedećem dopisu: Nemoj jebat? Nismo AI? A koga si pitao za savjete 2 dana ranije? Nitko sretniji od mene ako te vozim da kupiš to što misliš kupiti, pogotovo u Zg. Cuga je moja, ja ću i roštilj napraviti ali pod uvjetom da zovem i sudionike koji su ovdje sudjelovali. Mi slavimo a ti slušaš. I nema monologa od sat i po. Nije problem, ali daj više kupi da se ne sekiramo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juan. Danas u 00:17. |
|
|
|
|
|
|
#12698 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|