|
|||||||||||
|
|
#12421 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Tebi treba RTjac... I stroncij... I lemilica ona mala od 2W da to sve zalemis... Otvoris te Panasonic zvucnike, ubacis RTjac, zalemis ga na skretnicu i mirna bosna, imas zvuk kakav zelis...
|
|
|
#12422 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zvučnici su ok...bili 90ih. Sad su jednom membrane prdnule, ili na oba dva, nisam siguran. Znam samo da je nešto otišlo kad dođu dublji tonovi. E jebiga, sad tek više ništa ne znam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12423 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
To znaci da sam ti dao dva odlicna prijedloga, a ti si odbio obadva jer nis ne vjerujes... I onda sam se okrenuo pisati pi*zdarije jer nemam nis pametno za rec, a zvuci bas fora i zabavno pa da se barem malo zabavim... Prebacujem se u popcorn mod, tebi nema pomoci... ![]()
|
|
|
#12424 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Neo heboga filozofiras u 3 coska mogao si vec svesti sve savjete na najuzi izbor i kupit nesto, sve sto je predlozeno je miljama bolje od ove linije koju si dosad imao. Ko da kupujes neznam kaj. Ako ti se vrti u glavi da kupis najbolje - to sam ti vec rekao > ne postoji jer ovisi o tvojim usima. Odi u neki store poslusaj par tih komponenti , mozda ce ti biti lakse donjeti odluku. P.S. - Cheapaudioman ima par dobrih savjeta ali lik je teski cringe, po njemu je kineski slozenac od 300 Eura bolji od neceg skupljeg i svaki video je da sve unistava sve a pogotovo ono iz prethodnog videa. Na temelju njegovih savjeta sam kupio Wiim Amp i kemijao sa DAC-evima (nakon sto sam imao vec Marantza) jer ono - malo cudo unistava sve pred sobom da bi Marantz (PM6007..dakle entry level Class A/B pojacalo) bez ikakvog kemijanja i vanjskih pizdarija zvucalo bolje, punije, dinamicnije, detasljnije i glasnije. A kakti samo 45W i tamo neki stari AKM DAC. Price za malu djecu . Erin je za razliku od njega prizemljen. |
|
|
|
|
|
#12425 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|