|
![]() |
#91 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
obadvije identične grafičke, sapphire x1950gt 256mb ddr3, default takt na obadvije 500/594 tako da mislim da su iste ![]() @ NeoDJW, čemu toliko boldanje? zato sam i pitao jer sam vidio da ekipa traži nekakve drivere za cf a nemaju cf kartice, pa me zanima dali ima eventualno kakav novi sistem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ne razumijem kako toliko ljudima zapinje crysis... imam par likova koji imaju def. jace konfe od moje trenutne i zapinje im do bola.... moja gainward 6600gt uz OC moze tjerat crysis dovoljno da se moze igrati npr 800x600 normal detalji... i presao sam je komplet i jedan sam od onih ... ako imalo zapinje gasim je.. ali me iznenadila ova
![]() |
#96 |
|
hej ekipa, ajde da ne otvaram novi topic bezveze,trebam info hitno,dakle za x1950gt u crossfire modu dali se spaja samo jedan cf kabel ili moraju biti 2?? spojio sam 1 i neće mi u catalyst-u otključat cf opciju,catalyst je 8.3 i ima podršku tako da nije do njega nego je do mog setup-a. dakle jednostavno pitanje,imam na karticama mjesta za 2 kabela a ja imam samo 1, dali moram imati obadva cf kabela da bi cf radio?? thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Trebaš dva CF bridga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zato sto je ta igra napravljena kako bi se prodale sve te silne grafulje rednoga broja 8... izgleda da im je uspjelo.... Posto su hrvati poznati kao iracionalni potrosaci kao i ostatak covjecanstva......
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
|
a i ja kreten,još vidim da imam 2 konektora na svakoj grafi i mislim si bolje da uzmem 2,al reko pitat ću tipa,valjda on zna,nakon svega bavi se prodajom tih stvari pa bi morao i znati nešto o tome ![]() što je najgore shop danas nije ni radio,slao sam curu da ide po još jedan po najvećem pljusku a oni nerade, bez ikakve prethodne najave-oni nerade! da poludiš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
|
jedno pitanjce,vezano je uz oc grafičkih spojenih u crossfire. daklem, imam 2xX1950gt spojene u cf i sad me zanima,kad idem dizat taktove preko CCC nigdje nemam za odabir druge grafičke kartice, dali to onda simultano diže i jednoj i drugoj radni takt ili trebam nekako prebacit na drugu grafičku pa opet zasebno dizat taktove?? dali omega driveri podržavaju cf?? pitam da ne deinstaliram bezveze CCC ako omega ne podržava? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Istodobno dižeš taktove objema karticama. Tako da valja prije clocka isprobati koliko koja ide, zasebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
to sam testirao već prije, obadvije su na nekih 630/720 počele bacati artefakte tako da preko nekih 610/700 ne mislim ni ići. nego u vezi omega drivera,jel zna itko ili koristi slučajno omege sa cf poljem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uparivanje procesora i grafičke
Bok! Čačkao sam malo po netu al nisam isčačkao ![]() Kupujem proc i zanima me koju bih grafičku mogao upariti s grafikom iz AMD X6 FM2 proca. U procu je HD 7540D. Jel to isto kao i kod uparivanja grafičkih kartica pa bi i graf morala biti 7540 (nisam takvu našao) ili mogu uparivati i jače da joj grafički dio proca pomaže? Gledao sam testove pa ispada da se s ovom grafikom u procu čak može igrati Batman ![]() ![]() Hvala! Zadnje izmijenjeno od: zuiko. 21.10.2012. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na ovo misliš? ![]()
![]() |
#107 | |||||
Premium
|
Da, hvala! Malo me zbunjuje tablica jer sam negdje pročitao da A4 ne podržava dual graphics. Ima li kakvih informacija o tome? btw, hvala adminu na prebacivanju teme ![]() EDIT: Jel bi se moglo igrat što ozbiljnje u toj kombinaciji proca sa HD 6450 pa da gledam A6 il da to zaboravim? Ovo sam pronašao:
Zadnje izmijenjeno od: zuiko. 21.10.2012. u 11:28. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Super Moderators
|
Ne može ti nitko ništa reći kad nisi naveo osnovno, točni model ploče i proca ![]()
![]() |
#109 |
Premium
|
Ploča bi bila asrok s A75 chipsetom, a proc vrlo vjerojatno najjeftiniji A6 FM2. Zanima me koliko je uopće dobra ta kombinacija jeftine grafičke s procom u odnosu na neku malo skuplju grafičku. Ak to nije neka kombinacija radiju bih uzeo A4 FM2 na 3,6 GHz koji nema podršku za dual graphics nego A6 s tom podrškom koji je skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Super Moderators
|
Uzmi posebno grafičku i bog ![]()
![]() |
#113 |
Premium
|
![]() Nije, odlično radi. Pripremam se za izmjenu pa... Htio bih igrati Skyrim na 1680x1050, a sve to uz neku povoljnu kombinaciju MBO, CPU i RAM. Koliko sam shvatio to bi bilo prilično nategnuto za igranje u malo boljim grafičkim postavkama pa bih je zamijenio nečim kao što je 5850. Ajd pitat ću u konfiguracijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo nabavio još jednu ATI 67xx karticu pa me zanima idu li u crossfire. Dakle: obje proizvođač Saphire 6750 + 6790. Ima li šanse da to proradi na Gigabyte 970-UD3 ploči u crossfire modu. Moram nabaviti mostić pa me zanima ako je netko već imao fail u sličnoj kombinacija da niti ne pokušavam već se odmah bacim na prodaju slabije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
|
Pronašao sam još neke podatke pa... http://www.memoryexpress.com/Products/MX41709 Prema ovom uz A8 mogu 6570 i 6670 kao i uz A10. Čini mi se moguće jer je 6670 radila i uz stari FM1 A8. Osim toga, izgleda da su napisali novu podršku za DX10 i DX9 igre pa se i kod FM2 A8 može osjetiti napredak uz Dual graphics kao i kod FM1 platforme. Ovaj me test vrlo razveselio ![]() http://www.hardwareheaven.com/review...ew-skyrim.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Da nisi nešto zeznuo kod setupa, jer po AMD-u, ta kombinacija funkcionira. EDIT: Sad kad sam isprao krmelje, vidim da 6790 ide samo sa istom takvom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: vedranzeman. 25.10.2012. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Vjerovatno da bi radilo ali pitanje kako, jer ako se ne varam jedna je 128bit a druga 256bit nisam nikada spajao takve tipove kartica.Uvijek sam gledao da budu što sličnije kartice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|