![]() |
CrossfireX
igrom slucaja, jel :D, imam doma 2x3870x2 pa me zanima da li netko od vas hw gurua/hackera ima neki beta crossfireX driver?
|
:eek: :D
Malo (više) je suho, ali pogledaj si ove. Driveri su za Vistu... Nadam se da ćeš nas počastiti kojom rezom gore na top listi u 3DM06 :) I pokoja slikica je također poželjna da vidimo zvijeri u pogonu:) :beer: P.S. evo i zanimljiv link u vezi CF-X skaliranja EDIT: čini se da su ovo i jedini driveri koji su vani a da podržavaju CFX. |
a je probao sam te i ima crossfire tab ali je prazan :S
|
Hm, čudno, navodno ove testove koje su radili su pokretani njima...
Jesi probao sa HIS-ovim službenim? Link (neki nagađaju da je moguć CF-X) Koliko ćeš dugo imati kartice kod sebe? |
probacu sad te hisove pa javim
|
2x 3870 Crossfirex
Nešto me zanima.. Moze li crossfireX radit na Abit AW9D MAX ploci?
koja je razlika izmedju crossfire i cfX? Dok ukljucim crossfire radi isto ko i bez.. Crysis 25.7 fps HIGH 1650*1050 jel nešto radim krivo ili? |
CrossFire = dvije kartice
CrossFireX = naziv za spajanje tri ili četiri kartice |
Citiraj:
a sto se tice preformansa... dok iskljucim CF u crysis-u imam max 25 fps-a dok ukljucim CF isto tak?!?!?!?!?!? wtf? |
Citiraj:
koje kartice imas? |
Citiraj:
i za sto mi rade 2 puta po 8x a ne 16x ... ploca je Abit aw9d max i ima 2x PCI-e x16 |
Citiraj:
koje kartice, koji driveri? jesi enable-ao CF u driverima? Crysis zahtjeva patch 1,1 a driveri hotfix za Crysis BTW Crysis je jako posvađan sa multi-gpu sistemima |
Citiraj:
a hotfix skidam... Zaključak... Izgleda da je jedna 8800gtx bila bolja nego ovo sad 2x 3870.. makar su mi govorili da je obruto.. al mi ne izgleda tako.. :) |
ne radi ni HIS driver a cika AMD kaze:
thank you for contacting AMD Customer Care for ATI products! Support for CrossfireX is scheduled for late Q1 so it should be expected (in the best case) in March. Unfortunately, we can't send you any beta drivers. Kind regards, |
:(
Dali ćeš imati kartice kod sebe do početka trećeg mjeseca? Neznam kako su ovi na testu uspjeli upogoniti svoje... |
Koristili su obične drivere i pitanje je kako je to radilo ;)
|
Citiraj:
e da se zaletit do cebita pa im tamo ukrast drivere :D ocigledno je da to cekaju |
ftp://ftp.onda.cn/download/driver/mb/ati/
naso neke beta ali sporo do bola i tek popodne mogu vidit da li rade :D |
:goood:
Can't wait :) |
Me 2. :kafa:
|
And me :D
|
sretno, javi kak je proslo ak uspijes sta napravit
|
evo nula bodova...ne zele driveri prepoznat grafu :S
|
serem se na taj ati, imas dvije grafičke koje svaka kostaju 3k kn i onda ne naprave drivere za njih bas jadno..
|
Citiraj:
|
Šteta...
Treba sačekati još par dana...valjda će onda izbaciti pristojne (službene) drivere. |
Nije samo do drivera... većina igara uopće nije optimizirana da iskorištava CF/SLI (osobno se uvjerio), iako je porast performansi osjetan u nekima...
|
To je istina, no mene osobno zanima kako ta stvar radi u sintetici :)
|
Citiraj:
još jedan QX i malo dušika i možete napast k|ngp|n |
Citiraj:
|
Citiraj:
Legenda ;) http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=59056 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |