|
![]() |
#91 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Opet pričaš gluposti za platforme, i sam si imao problema sa svojom Matsonic pločom i ond pričaš kako se ne trebaš brinuti o matičnoj, a sam si prije par postova rekao ne bi uzeo Matsonic matičnu da si znao. WTF? Consistency check! BTW, RAK, jel i tebe ćopila gripa? Mene trese od jutros, zato sad tu i visim umjesto da nešto pametno radim... Ajde ozdravi brzo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. e i da .. sky .. pogeldaj ovo .. ovo se s intelom ne događa .... barem u mojem slučaju ne .. a kolko znam niti kod drugih Intelovaca ... OVO SE NE DOGAĐA S INTELOM ... a kad imaš INTEL netrebaš ze brinuti niti za hlađanje niti za temperaturu .... dok kod AMD-a JE TO MALO DRUKČE :-))
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
#94 |
Guest
|
Ponovo stvar proizvođača ploče, nema updatean BIOS. Činjenica je da proc radi, samo ne po nazivnoj frekvi. Upikni si ti p4EE pa da vidimo hoće li ti ga prepoznati ( ako da, svaka čast Intelu, taj dio su onda bolje odradili od AMDa) A drugi primjer je kriv ili korisnik koji nije znao postaviti cooler ili sam cooler što pak nema veze sa AMDom, pitaj RAKa. A da se ne trebaš brinut za temperaturu, ma skini sa svog proca cooler, što će ti kad se ne trebaš brinut za temperaturu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
... i ak nisi primetil .. još se jedino mi dva svadimo tu .. dok ans drugi gledaju i smijeju se .... ![]() .... ali nemam sad kaj delati .. gledam film na 1 programu .. i odmah one televizijske programe na winampu 5 kaj moreš gledati prek neta .... pa moram tu nekaj pisati ... a možda i Rak od ovoga našeg prepiranja ozdravi prije .. jer znaš kak veliju smjeh je najbolji ljek .....
![]() |
#96 | |
Guest
|
Citiraj:
Daj utvrdi svoje mišljenje, prestani baljezgat protiv AMDa kad nemaš pojma o današnjim AMDovim procesorima i počni čitati više nego pišeš! NHF ![]() edit: ja sam isto gripozan, ali mogu ti reći da mi je baš rasprava smiješna...još od početka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Magister Mundi sum!
|
.... evo da ti ovak velim .. kad sam ja kupoval matičnu .. ja nisam razmišljal o tome kak bum ja overklokiral svoj proc .. i kak bum ja metal gore ddr .. jer to je bilo jako davno kad je P4 na 1.8 bil među najbržima ... mislim u to vreme je najbrži bil negde 2 . 4 ili tak nekaj .. a ddr je bil skupi ko sam vrag ... .... a tek nedavno prije par meseci sam kupil ddr kad je pojeftinil ... a međutim da je matična kakva je moral sam pitati kaj treba napraviti da mi ddr dela .... .. ... a kaj se tiče klokanja .. na taj način na koji sam sam napravil nisam prije delal .. jer sam delal kroz bios .... ....a kolko ja znam o AMD-u .. e pa kolko sam ja videl vlastitim očima u svojoj školi gde je prek 100 kompova nutra .. kad su dobili 10 AMD kompova .. milsim s AMD procovima .. nisu ti kompovi zdržali više od mesec dana a več su ih morali odnesti an popravak .... a oni stari Inteli nutra .. koji delaju na nekih 200 mhz još uvek delaju bez problema .. a isto tak i svi novi kompovi s Intelom ... ![]()
#98 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ponasas se kao pop koji propovijeda o seksu...kuzi se qrca a sere na sve strane... |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
MBO ABIT, s. 478, IC7-G, i875 ... ak se ti s tim slažeš ? .... pa se bum rešil tog matsonica koji vas tolko u oči bode ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
..
|
za intel 1)nema VIA-e 2)stabilnost 3)nesto se manje grije...NAGLASAK na nesto MANJE protiv intela 1)cijena!!! 2)bahatost sa izbacijvanjem novog socketa svakih tri mjeseca...ovaj p4c je zapravo p11.. za amd 1)cijena 2)stabilnost s npr. nf2 3)na plocu staru 3 godine mogu staviti noviji proc (tipa 133 ili 100 fsb..najcesce najnoviji proc ce raditi u staroj ploci ako se spusti fsb. ) iliti na najnoviju plocu mogu staviti 3-4 godine stari proc protiv amd-a 1)VIA 2)nesto visa temp. ---------------------- Osim razlike u samoj cijeni proca (AMD je za istu brzinu/snagu ipak dosta jeftiniji) i tome sto je Intel nesto hladniji (moj tbredB na def. je 30C u idle-u s ventom koji se jedva mrda..k tome da je moj proc iy serije prvih tbredB-ova koji su se nesto vise grijali nego ovi najnoviji) Da li se isplati dati 1500kn za proc identicnih performansi onome od 500kn? Po meni i meni ne. Da li netko hoce utuci pare u to mene briga...ali mi smeta kada netko tko je u komp utrosio 10.000kn ovdje govori kako je komp od 6.000kn sranje jer se ne moze pomiriti s cinjenicom da je netko dao puno manje para a dobio jednaku brzinu... |
![]() |
![]() |
#102 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
.... ja sam Intelovac i tak bum i ostal ... dok večina mojih frendova oko mene koji su prije govorli kak je AMd bolji sad prelaze na intel ... a pitam se ja zakaj ... ![]()
![]() |
#103 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A samo se pitam koje su ploce bile u tim kompovima u skoli. Izgleda isto Matsonic. A ti pricas gluposti. Boli me qrac sto imas pun novcanik para (tj. tvoji roditelji) A sama cinjenica da si imao AMD prije INTEL-a a ni za INTEL NISI ZNAO IZABRAT DOBRU PLOCU je dovoljna. Dakle kad si kupovao AMD ti si samo znao upalit komp i nista vise, tj dosao si u shop i rekao dajte mi komp, a oni ti uvalili smece od ploce i memorije.
#104 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ispravak - novi P4C su nažalost topliji od Athlona, ako je na njima stock cooler. |
![]() |
![]() |
#105 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kao prvo Athlon i intel isto se griju gledo sam testove s istim Coolerom Kao drugo taj filmić nije istinit i na tom filmiću bili su stari Athloni koji su se jako grijali A ako moj Athlon 2400+ opere P4B 2.66 ,a košta manje od njega onda se tu vidi koji je procesor bolji
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo meni se danas dogodilo nešto što sam mislio da neće nikad. Kompjuter je odjednom iznenada izgasio, onako bez ikakvoga razloga. Upalim ga i imam što vidit u boisu: temperatura 60°. Ventilator je crknuo (a ja ga nisam čuo jer radi na nešto malo više od 1000 rpm) i kompjuter se zgasio na zadatoj temperaturi. Radi se o nforce2 čipsetu. A na kojem je nastao THG filmić? VIA kt133?
#108 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Da na tom filmiću je Athlon 1400 i VIA KT133 Svi znamo da je Athlon bolji, nego ovi intelovci su kupili P4 pa su se zajebali, a ne žele priznat da je tako pa ga hvale Athlon je bolji šta se vidi iz svih testova
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
#111 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Hvala Vam na potpori. Sada stvarno trebate prestati jer ste se dovoljno izblamirali.
![]() |
#112 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Sve ovisi o tome koji proizvodjac je nekome drazi i jasno o cijeni! Nije to ko da kupis FX ili ATi! Kaj se tice ove teme i vjecnog rata Intel-AMD to je isto kao i ATi-nVidia Znaci NeINTELigentni protv AMDebila nVIDIOTI i fanATIci! Svaki ima svoje za i protiv.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 30.12.2003. u 22:52. |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
Banned
|
Citiraj:
I da.SRETNA NOVA GODINA!!!I to svima.I intelašima i aemdejovcima i atijevicima i nvidijašima i s3virđovcima i empetrijašima i šepavima i grbavima i ........... |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#115 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Znam da sam debelo zakasnio na ovaj thread ali vec na pocetku moram reci nesto protiv ovog pljuvanja po amd-u Fishermane *ebes mi sve ali ljudi kao ti me super-zivciraju jer pojma nemaju. Ti si se nasao preseravati o amd-ovom performance ratingu??? "da mi je videti u čemu su to oni usporeživali ..... valjda su pokrenuli samo jedan programček u kojemu je AMd bil bolji i to je to .. " daj molim te...ne kuzis se dovoljno u hardware da bi mogao pisati ovakve gluposti . dalje Taj p4 na 1.8 ghz ima sigurno ISTE performanse kao i amd koji ne radi na toj frekvenciji. za tebe i ostale seljake (sory) je sve u megahertzima ali stvarnost je zaista drugcija. pa evo pogledaj athlon 64 fx 51 koji radi na 2.2 Ghz...taj *ebeni procesor je nad*ebao p4 EKSTRIM EDIŠN koji radi na (pazi sad) 3.2 GHZ!!!! woooou Sad ti proracunaj u svojoj glavi koliko je to megahertza vise u korist intela?? Odgovor. Cijeli jedan gigahertz. Nadam se da ces nekog klinca skuzit od ovoga sto sam napisao tj da megahertzi vise nisu najbitniji (ista prica je i sa nvidijom i atijem) Ati radi na manjoj frekvi i rula dok nevidia stavlja nabrijenu memoriju na svoje grafe samo da bi ublazila slabije performanse samog chipa. I ovo zadnje o pregrijavanju athlona. pa ljudi moji samo budale naivne misle da se amd i dalje grije..LJudi moji ja cu priznat (tj nema se sta priznat kad je tako) da se thunderbird jezgra jako grijala i to stoji, BUT amd je napredovao (ko bi reko ![]() i napravio sasvim nove procesore kojima je jezgra svjetlosnim godinama ispred one prve(stare). Uvijek ce biti ljudi koji ovo nece htjeti prihvatiti, kao sto je ljudima mercedes mercedes a ostalo nis ne valja. a jelda? a prema ADAC-ovom isptitivanju prva tri mjesta zauzimaju japanci a mecka je cetvrta...Ovo je cist prva usporedba koja vjerojatno i nije najbolja ali u narodu ce neke stvari ostati uviek iste i nece ih nitko moci promijeniti. Za njih ce se amd uvijek grijati a intel ce uvijek biti hladan..ma.-,.,...,,.,.grrrr ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Premium
|
Citiraj:
duron na 1.4 je cca kao celeron na 2ghz. pa kako onda njegov duron (11*200) moze bit u rangu s celeronom kojeg si ti napisao?? explain.
![]() |
#120 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |