|
|||||||||||
|
|
#91 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi, može preporuka za neku kameru koja se može rotirati za 360', starom sam pred koju godinu uzeo nekakvog kineza, koji se ne može u potpunosti okrenuti za 360', razmišljao sam o nekoj dome kameri, malo bolje od kineskih od 50-ak €, da je plug n play, tj. da se može bežićno povezati sa ruterom, i osim napajanja i micro sd kartice te mobilne aplikacije da može nadzirati oko kuće kada mu je dosadno, te da je kvaliteta slike ipak nešto bolja od ove kineske... također, ako ima snimanje zvuka, ne bi bilo loše, kao niti koju ledicu cool white ili pak infrared za noćno snimanje? šta bi bila najbolja opcija?
|
|
|
|
#92 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#94 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
da, da, treba za van, biti će montirana ispod betonske ploče, tako da po njoj neće padati kiša niti udarati sunce, ali naravno da će zimi biti izložena zimskim (istarskim) temperaturama i ljeti 37-38 stupnjeva toplom zraku, ali bez ikakvih direktnih klimatskih utjecaja i inače imam fetiš na xiaomi proizvode pa bi mu naručio tu CW400, ta IMOU - nisam nikada čuo za tog proizvođača, a ovako sudeći po "fizičkom izgledu" mi djeluje manja i ne toliko "nabildana" kao xiaomijeva? EDIT: danas sam instalirao aplikaciju xiaomi home - i nešto mi nije jasno, ima opcija recording? zar kamera sama po sebi by defualt ne bi trebala snimati 0-24 neprekidno? ili pak snima i memorira na microSD kada je 'motion detected'?
Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 12.01.2026. u 17:08. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Postoji li koja nadzorna kamera koja bi očitavala temperaturu ambijenta gdje se nalazi,tipa ako stavim u podrum,da piše temperatura koja je u podrumu,ili ako je ispred kuće,da vanjsku mogu vidjeti? |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Oko 500 eura komad Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Blink baterijske kamere imaju mogućnost čitanja temperature, ne i plug-in verzije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
One čak i nisu skupe ak se ne varam,samo neznam da li ih ima kod nas,da uzmem jednu za probu. Iako bi mi trebala baterijska barem jedna kao backup ako nestane struje. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|