|
![]() |
#11671 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ak netko hoće po gradu rokat danas navečer, može se joinat meni i Žacu, u 21:30 smo kod stenjevca, pa po dogovoru dalje kupimo, brojeve moba imate. ![]() Ne idemo na sljeme ili u šumu jer nemamo svjetla.
![]() |
#11672 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ako ništa drugo... primamo informacije koje birtije u kojem dijelu grada rade do kasno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11674 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi, kakva su vam iskustva s kupovanjem na CRC? meni evo vec 8mi dan stoji processing? poslao sad email da vidim kaj ce reci...
![]() |
#11675 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11676 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kolega i ja danas se našli u 18:15 kod Šestinske crkve, pa do tunela i Leustekom, s tim da je njemu prvi put šumom do gore. Ugl bila je epska borba s manjkom kondicije, velikom vrućinom i satom koji otkucava prema spuštanju mraka, ali taman smo stigli odvozit 18-20 i izbit na asfalt prije kmice. Zadnji dio kroz kanal je bio kao da je netko ugasio svjetlo, vožnja na osjećaj, zbilja nije ugodno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11677 |
Moderator
|
Ja napokon ozdravio ![]() Transverzala, subota, 16.07.2011. anyone ? meteo-info veli da će subota bit hladnija gro ![]() P.S. Ima li vode na izvoru na Lojsteku ? Tigrovo oko ? Ak ne padne kiša - we're screwed ![]()
![]() |
#11678 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Vode ima ali sporo curi - do subote nece presusiti ![]() Ja sam ZA 100%, a vjerojatno i moj frend...ali moram znati ide li se ziher, ili se jos premislja/mo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11679 |
Moderator
|
Ja idem neovisno jel bu manje ili više vruće. Sutra ili u utorak sam mislio otići preko Tigrovog oka da vidim kakvo je tamo stanje sa vodom te kakav je put do Puntijarke od tamo. Trenutačno je najveća nevolja ta dugotrajna suša kaj vlada. A opet da ne nosimo 5L vode u ruksaku ako baš i ne moramo. Čak sam i za to da se krene ful rano, tipa 7-8h se nađemo kod Bidrovca ili negdje sitno ranije (kod skretanja za Markuševačku trnavu). Nik i MIK, vi ste vozili 26-icu do Hunjke. Realno nema nekih većih problema, osim na jednom usponu (vama je bio spust) koji zna biti blatan i prije toga pun većeg kamenja. Ali ako će biti ovako suho, možda čak i otpedaliramo baš sve, jer sumnjam da ima i dalje blata na Ponikvama ili od Hunjke prema Gorščici. BTW, bio sam jučer u Čučerju kod frenda na vikendici. Staza brijem prolazi baš uz njegovu kuću ![]() ![]()
![]() |
#11680 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11682 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Nego da priupitam, jel ima ove godine zainteresiranih za jedno lagano turističko pedaliranje biciklom na more? Ja bih išao i ove godine, ali opet mi se neda ići samome, nije to to. Kad nas je barem 3-4 onda je to zajebancija čitavim putem, svako malo se stane, fotkanje kojekakvih gluposti itd. Ona prošlogodišnja ekipa mi je nešto zašutjela, nitko živ se ne javlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11683 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobio sam ga tek sinoć. I nije nešto atraktivan, uživo mi je djelovalo opasnije. Uploadat ću ga sad ![]() Počeo sam padati čim sam sletio Pohorje Start Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.07.2011. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11685 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Ok su djozle, dioptrija je ok, da se voziti sa njima. Dakle, dobije se okvir sa 3 para leca, krpica, torbica u koju sve to mozete spremiti i trakica koja ide oko vrata (ne ona koja ide oko glave, ali nesto cu vec sloziti u kucnoj radinosti ![]() Lece su crne, zute i prozirne. Okvir je ok, dosta savitljiv. Jedino sto me smeta su oni pipci za nos pa mi naocale ne sjednu bas skroz dobro na facu. Probat cu ih maknut pa cemo vidjet dal ce bit bolje. Uglavnom, za tu lovu su stvarno odlicne i posluzit ce svrsi. Btw, ima jedno 3-4 modela naocala u raznim bojama (crne, sive, plave), nisu sve iste, i ne pasu stakla sa jednih na druge. EDIT: Nista i od mene sto se tice transverzale. Imam nekog posla tako da ne mogu nikako. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 11.07.2011. u 10:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11686 |
Premium
|
Ma nisam se sramio, nego sam tek sinoć dobio video. To mi je bio prvi skok na toj skakaonici. Prvo mi je propao zadnji kraj u zavoju, pa sam krivo ušao na skok, a na doskoku stepenica s lijeve strane i odeeeee ![]() ![]() Glupan sam prva 4 spusta vozio vilicu na 120mm, zaboravio je podignuti od uzbuđenja ![]() Helmet Cam plave staze Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.07.2011. u 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11687 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja sam isto upiko 2 para naocala ![]() U LIDLu kod ARENE ih ima dosta a i nije bilo nikakve navale ![]() @Vuco Za ovaj vikend nista od transverzale jer idem na more. @Murina Ma bitno da si ziv ![]() A pad ko pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#11689 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Najbolje je nama koji se vozimo da izvozimo transverzalu a vi ostali da gledate slikice i filmeke, jer bi tak ispalo i da se pomakne termin...gotovo sam siguran u to ![]() Uzeo i ja cvike, meni super leze na glavi...nadam se da ste skuzili da postoje 2 modela (na prvi pogled djeluju skoro isto)...one s malo vecim staklima su stvarno dobre, one s manjim ne pokrivaju dobro vidno polje i vise su za u auto nego za outdoor sportove. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 11.07.2011. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11691 |
Avocado
|
![]() |
#11692 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
pito i na DBu Gdje kupiti sic štangu 30.9, 400mm sa offsetom? Jel ova sadasnja koju imam mi je bez offseta i sic sam dosta pomaknuo prema iza pa mi se nekak pigaju rail-ovi pa bi sada uzeo sic stangu sa offsetom. Vidio sam u DSGu da imaju evolve XC, Deus XC jel ima jos negdje za kupiti? i koju bi mi preporucili a da cijena nije bas paprena |
![]() |
![]() |
![]() |
#11693 |
Avocado
|
max: http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2535 Kupio sam ju na početku prošle sezone, lakša je od bilo koje koju si naveo (gram dva od deusa, al ipak), a cijenom je osjetno jeftinija. Nisam lagan, izdržava me odlično, ima taj offset. U početku sam joj ko minus pisao teško namještavanje kuta sjedišta, al eto ovih dana kak sam ramu preslagivao nisam imao nikakvih problema sa time. Način zatezanja je malo čudan sa dva vijka, ali da se složiti ![]()
![]() |
#11695 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=NmxhL...ailpage#t=326s
![]() |
![]() |
#11696 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Znači ruta bi bila tunel-Markuševečka cesta-Vida Ročića-Markuševečka trnava-Bidrovečka cesta-Gorščica. Od tunela ima nekih 5-6km do makadama. Ti nam se moš pridružiti kod Mrzljaka (di je ona crkva), brijem da je to najbolje i nama i tebi.
![]() |
![]() |
#11698 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vikend nemogu, ali preko tjedna bio odvozio 2-3 voznje. utorak navecer? cetvrtak navecer? srijeda popodne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11699 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A vidi ovoga, NUTS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11700 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
sam da zahvalim Niku za top-tip u svezi naočala.... predobre su (za 35kn jel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|