|
![]() |
#11281 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Jucer popodne na rotoru kod Remetinca (Novi Zagreb), taman se sjurcala ona kisurina, dolazim iz smjera zapada kad vidis baju (sad nisam siguran je li skrenuo bas na tom odvojku ili se vec vozao) u crvenom Yugu (nisam vidio rege), uredno se vozi po srednjoj traci u suprotnom smjeru. I to poprilicno samouvjereno, obzirom da je lik koji mu je dolazio u susret uredno skoro sletio s ceste obzirom da ga je morao izbjec. Eh, sto nisam bio s drugim autom da pokupim osiguranje, jebem ti sudbu kletu...
![]() |
![]() |
#11282 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11283 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav, znači pitanje, auto Hyundai accent GT 2001.god. 1.5 GT, klima , nove alu felge, nove gume, 240000 km presao za 1000€, isplati li se kupiti, kakav je hyundai, prvo bi mi auto bilo , danas ga vidio, i provozao, sve uredno s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11284 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a valjda vrijedi ko 20g stariji golf ![]()
![]() |
#11285 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#11286 |
NITKOV
|
Meh, vidio sam da auto ide u rikverc u rotoru zato što je propustio izlazak. ![]() A i da je neregistriran, mislim da ti rvacki ured za osiguranje isplati štetu, al onda sjednu njemu na grbaču dok se ne naplate.
![]() |
#11287 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#11288 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
dakle, gledaj rubnjake kakvi su. vrata, pogotovo vozaca. pogledaj koliko trosi ulja (malo zaebano, znam, ali hoce poceti jesti ulja, pogotovo ako se gura jeftinjak na pun k ulja i ganja se). i to ti je to. iako iskreno, po meni je para jako jako dobra, 1000 jura nije puno i ako je s autom sve ok (ma da i zahjeva 1000-2000 kuna), trebao bi biti miran sljedecih par godina bez frke. to sto ima 240k km je ono, nije bezbolno, ali ako je odrzavan, radi on jos puno puno prije nekog ozbiljnijeg zahvata na motoru. i najbolje - odvezi ga nekom majstoru, pouzdanom majstoru. ja bi ti preporucio mog majstora koji mi odrzava auto vec +10 godina (od prvog dana, covjek radio u hyundai servisu, kako se kuca zatvorila tako je nastavio u svojoj garazi), ali to je naravno sisak. ali neka se jave ZG ljudi pa ti daju preporuku, ti majstori ih poznaju u dusu i znaju sve sto treba gledati. dok sto se tice preporuke, skoro svi koji su ga rekli ce reci isto - zahvalan i dobar auto. nije atraktivan, nije poletan, ali ima vise nego dovoljno snage (ovaj moj, sa slabijim motorom) za 4-5 osoba, mozes se upustiti u prestizanja, jako ugodan na nasim cestama (sto se tice rupa i lezecih), u zavoju nije nesto jer se naginje dosta....... i to je to. unutra poprilicno dosadan i bezidejan, izvana ok izgleda, dijelovi od jeftini (zamjenski, original polovni) do negdje fuj - daj polovno jer je novo preskupo. odrzavanje regularno, svakih 10-12k km ide novo ulje i filter, filter zraka se meni mjenja svaki drugi do max treci servis, i to je to. samo redovno odrzavanje i auto ide bez frke i problema. potrosnja (ovog mog, po tome se ravnam odokativno) ce ti biti od 6 do 9 litara, cak i jace ako ga budes ganjao po semaforima. jebiga, benzin......... i da, jel to ovaj akcent - http://www.njuskalo.hr/auti/hyundai-...t-oglas-277645 ako je, prvi vlasnik je odlicna stvar. pogotovo nije lupan, sitniji popravci na limu su morali biti ili nije vozen po snijegu uopce. i s obzirom da je ovo druga linija (ja imam trecu), pogledaj koliko je pod hrdav. to je kod mene puno bolje izvedeno, prakticki to je jedina veca razlika izmedu druge i trece linije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11289 |
Premium
|
@Burko hvala puno na opsirnom odgovoru, auto je u super stanju, pod ispod nije zahrdjan, krpanja nekih sitnih naravno mora bit za auto 13 godina starosti, a za ulje nisam provjerio jbg, ali to sto kazes, 1000 eura i da ga ocu prodat necu puno manje dobit ako mi ne valja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11290 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma kazem ti, nadi nekog majstora koji se kuzi u korejance, neka ga digne na dizalicu, skine i pogleda kocnice (ja sam recimo prosli tjedan mjenjao prednje diskove i plocice, TWR sa radom me izaslo 1100 kuna, ali mi je majstor i namjestavao straznje dobose, cistio ih i ustemavao rucnu). ali ono, original prednji za mog je skoro 600 po disku, a plocice pojma nemam........ nevazno sta sada pricam, odi majstoru i neka ga pregleda. riskiraj tah parstokuna, isplati se. dok za potrosnju da, 8.5 po gradu je tu negdje. moj je slabiji, ali sa malo tezom nogom i okretajima na 3.5 - 4.5, i ja sam tu negdje oko 8L bez frke. ali dovoljno je njima na 2000 okretaja, cetvrta ili peta (ovisi o ogranicenju), ide najljepse. e da, zaboravio sam ti reci, lagani minus koji ja isto uzimam je buka motora u unutrasnjosti iznad tako, 3500 rpm-a. nije da se motor teli ili jadno zvuci, jednostavno bi bio sretniji da ga ne cujem toliko ![]() ![]() edit. dok sto se tice 1500 jura za moj model, iskreno, nebi ja njega davao za toliko. jednostavno jer - sta onda kupiti? za te pare? punta koji je manji? clia koji je manji? kiu neku koja je starija? nemas onda vise izbora. ja ovoga svog necu prodavati jos barem 4-5 godina, a onda neka ode za neku sicu. ili uloziti 1000 eura u njega, srediti ga da me sluzi jos 10 godina ![]() ![]() point is - premalo mi je i 1000 eura za ovu liniju sto gledas i 1500 za moju. to je sta, 10000 kuna ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11291 |
Premium
|
sigurno cu ga prije kupnje odvesti majstoru na pregled ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11293 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#11296 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Sorry na digresiji & pomozite budali. ![]() Može li me netko educirati zašto se prednje staklo počinje magliti nakon uključivanja kola i što je najbolje sa tim poduzeti? Vrlo iritantna pojava, pogotovo po mraku. Petljanje sa klimom / puhanjem djelomično poboljša stvar, ali onda se pak magli sa vanjske strane. Nemojte se samo smijati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11298 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Razlike u temperaturi (unutra/van),vlaga u unutrasnjosti. Uglavnom,normalna pojava. Sto vise drzis auto suhim iznutra,manje ce se desavati. Ako vlaga postane neobjasnjiva,pusta ti hladnjak ili su odvodi za vodu zacepljeni. Obicno u vratima i gepeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11299 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Manje ce se magliti ako su stakla cista. Alkohol u ruke i sve dobro pocistiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#11300 |
Premium
|
meni je pomogla promjena filtera zraka (kabine),nisam ni znal da to postoji ![]()
![]() |
#11302 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11303 |
Premium
|
hebe me neki klip ispušnih plinova,svijetli na konzoli ona lampica za struju i spoji auto i veli da je to,pročistio ga i eto sad se opet upalilo za 6 dana,a novi je dosta skup,uf.
![]() |
#11305 |
PC Ekspert
|
![]() |
#11307 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ček, na godišnji morate s 2 auta? ![]() Mogao si fino napraviti ovak nešto iz GTR-a i svi stanete u jedan auto skupa sa stvarima ![]() http://www.topgear.com/uk/photos/200...led-2014-05-21
![]() |
#11309 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
GT-R ima veći gepek od Eva! Thnx!
![]() |
![]() |
#11310 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inače jučer vidio RS6 Avant ZG tablica, i kako mi se jebeno gadi onaj fejk auspuh ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|