|
![]() |
#11221 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam za sljeme sutra... gdje kad i kako za mene tupavog ?? ![]() ![]() Nik, sve najbolje ! ![]() mislim da će se nik zgazit danas i da će otkazati sljeme zbog mamurluka ![]() hihihiiii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11222 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11224 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#11227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zna li tko objasnit gdje su na 57-mi downhilleri napravili one skokove i ostale veselice? U biti zanima me može li se kombinirati "tulum" i taj dio 57me sa skokovima? Sutra se Mic i ja idemo zezati na Sljeme, svi su pozvani. Točno vrijeme je još nepoznato ali vjerojatno oko 11-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11228 |
Moderator
|
Pa kaj ti to nije prije onog strmog dijela desno se skrene i potpuno zaobiđeš i Požgaj i Lojstek i sve ? Ono kad izjuriš na čistinu nakon skretanja lijevo za Gipsovu stazu (desno se ide ono što nam je Nik pokazao i ono što ste vozili u subotu) i kad dođe naglo dolje (di je ono korijenje, metalni isusi kaj vire iz zemlje i rupe). E baš na tom početku se ide desno, ima staza, singletrack. Ima ti slika na dropbike-u koju je netko stavio. EDIT: Dečki, kad idete na more/doma ? Oćemo baciti početkom 7. mjeseca (2.7. je subota) neki all day epic ride ? Ono što planiram još od prošle godine ![]() EDIT2: Ili ovo na kaj Destrojer veli - to su stavili na standard 57ici. Mislim da se čak i može kombinovati sa tulumom, ali tamo kod ceste (di je veliki drop) se brijem mora spojiti sa 57icom klasikom, tako da se ide po cesti gore ili spustit se sitno. Prvi drop je na 3:40 ak se ne varam (ali on je tamo duže vrijeme), a drugi su nakon 4:05.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.06.2011. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11229 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
3:30 nadalje su 2 komada i nakon iduće ceste još jedan ako me sjećanje dobro služi.
![]() |
![]() |
#11230 |
Moderator
|
http://imageshack.us/photo/my-images/23/slika001i.jpg/ Brijem da je to to. I zamijeni drop sa skok, osim tu di je Cuks pao. ![]() EDIT: Ja sam prvotno mislio na ovo skretanje: http://img163.imageshack.us/img163/2429/02062011160.jpg I ove skokove: http://img215.imageshack.us/img215/5917/02062011164.jpg http://img831.imageshack.us/img831/6436/02062011163.jpg Ali to moš kombinirati i sa dropom od 1m, skokovima na koje je Destro mislio te ovima na koje sam ja mislio. "Tulum" mislim da teško.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11231 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Hvala svim cestitarima. Sutra Sljeme 10h...dogovaram se s tomiotokom, spust na Istok 18-20-Dotka (da covjek odvozi nesto lijepo brzo i fluidno bas za gust dok je u ZGu) Mogli bi se koordinirati i naci u isto vrijeme...tek sam sad dosao s obiteljske feste pa nisam mogao ranije nista napisati tak da pucajte kad kome odgovara pa da se ekipiramo i dogovorimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11233 |
Moderator
|
Sretan ročkas Nik ![]() Odokativnom metodom 55km samo po brdu. Do Bidrovca ima nekih 5-6km od tunela. Fora je kaj bi ja išao sa istoka, jer ne znam kakva je staza za uspon sa zapada. Buraz i ja smo ono jednom išli Lojstekom gore i onda do Kamenih svata kao spust (iako prije Ponikvi kreće opet uspon). Doma - Kameni svati - Doma = 5.5h (Doma - vrh nam uzme u prosjeku 2h, znači 3.5h smo se spuštali pa penjali do Kamenih svata i onda opet spust). I to je bio onak - tempo uz malo stajanja (na vrhu jedino). Ja ću u srijedu vjerojatno otpeljati spust prema istoku, da vidim kakvo je stanje staze. Poanta staze je naravno da se zabavimo i družimo cijeli dan. Ako nas ide više i pod pretpostavkom da svi možemo otpeljati Lojstek u komadu za sat i pol - sve se može. Trajat će sigurno 7-8h uz pauze. Gableci i podosta vode obavezno. Usponi su blagi, osim par dionica kad dođe strmina od tipa 100m i onda se odapne ![]() Zato velim, subota je 2.7., može i nedjelja. Ali da nas ima što više jer će biti zabavnije, a prije nego se ekipa raštrka doma.
![]() |
#11235 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
E ovo mi se Vuco totalno svidja, ako me sef ne stavi na dezurstvo toga dana doci cu ponovo u Zg samo radi toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11236 |
Premium
|
Hvala na uputama, mislim da sam pohvatao. p.s. ne mogu vjerovat da sam onako jurio sa mehaničkim kočnicama. Valjda tako izgleda radi ove kamere na volanu koja je preluda ![]() Sad sam još vidio i kombinaciju guma RaRa/Table Top, po ovom lišću, totalni kreten Zadnje izmijenjeno od: murina. 20.06.2011. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11238 | |
Moderator
|
Citiraj:
Naravno i ostali koji su zainteresirani. Jebiga, teško da ćemo se moći dogovoriti baš da svima paše, al ono isprike tipa obećo' sam maloj na kolače - to možete i otkazati bez većih posljedica ![]() Shimano Deore, ako naiđe sa Hollowtech osovinom - do jaja. Osim toga - bilo je par Truvativ Blaze-ova, ali to je onak - stepenicu iznad Isoflow-a (kojeg ja imam i koji je najlošiji pogon kod Truvativa - piga se i težak je, ali ja ga vozim 3 godine i tek se sad javlja prvo kvrckanje).
![]() |
![]() |
#11239 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Good old times ![]()
![]() |
![]() |
#11240 |
Premium
|
Čuje se - vi niste normalni! ![]() PONEDJELJAK, cca 10:45h trg, 11:15 tunel (jbg, ne možemo ni prije ni kasnije). Nik, vi nas možete pričekati uz štrudlu i čaj u Lugarnici ako ne budete u žurbi. Zadnje izmijenjeno od: murina. 20.06.2011. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11241 | |
Premium
|
Citiraj:
btw. nasa san na njuskalu pogon model FC-M590 sa BB lezajevima siliver i black 550kn jel to ok cijena? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11242 |
Moderator
|
Bolja je tako što obavlja isti posao za puno manju težinu. Hollotech II dolazi na SLX i XT pogonima, tako da sumnjam da je slab. Sigurno da jedan puni i jedan šuplji BB neće biti isti u konstrukciji, tako da teško je usporediti. Najveća naprezanja su na kraju profila, tako da je manje važno što je neka cijev "puna", ako je profil dovoljnog promjera i debljine stijenke da izdrži napore uz 3x manju masu. A to Hollowtech definitivno je.
![]() |
#11243 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Nadjemo se onda svi u 11:15 kod tunela. Upozoravam da sutra testiram SPD sistem ukopcavanja, a imam samo 3km iskustva po kvartu...bit ce veselo he he. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11245 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() A sto se tice stanja staza. Prije 2 tjedna smo isli elvis, siletzar, dario i ja od Hunjke jedinicom do rog-Lipa planinarskog doma. Ne znam dal nisi vidio post, ali staza je je onak, svakih 100m su neke ogromne lokve vode i nije fluidna voznja osim toga je sve OK, jedino je na jednom dijelu staza obrasla malo pa se prolazi kroz dzunglu. Ja sam za tu skupnu voznju ali jedino mi pase vikend posto prek tjedna delam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11246 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Može samo još savjet, koju veličinu rame birati kod Treka, to se bira prema visini mene samog ili? Imam 184cm pa me zanima hoće li mi 21" rama biti okej? Uzeo bih sebi model 3500 od Treka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11247 |
Premium
|
Mislin da ce ti ta bit velika, uzmi 19". ja san ima fishera (slicne rame) i 19" mi je bila odlicna (visok sam 180) @vuco: zaboravija san pitat oce li sta smetat gore navedenom pogonu sta iman zada 8 brzina i lanac za 8 brzina? jer pise da je za 9 brzina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11248 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11249 |
Premium
|
Cannondale trail 6 je smece i nevridi tih para. Ima je prika i vilica je uzas on ima 60kg i vila mu je premekana i uspija je cep ispalit sta drzi oprugu, kurbla mu se stalno odvidava, redovito lanac ispada itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11250 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja planiram kasnije popodne na sljeme, sada sam sa ispita. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|