|
![]() |
#10231 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dobro ajde možda i nije, ali mi biramo stazu ![]() E da i znam da bi izgubili ovi s MZ-ovima na usponu, ali ne zbog vilja već zbog mene ![]()
![]() |
![]() |
#10232 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Srale, bacit ću ti se s Torom s balkona ![]() ![]() Intel-AMD, Beatles-Stones, Shimano-Sram, ATI-Nvidia ![]() Željac, a ako se budemo mlatili vilicama, ti imaš 888 hehe. Samo što ne znam u kojoj sam ja sad ekipi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10236 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma ima jedan drop off III 150mm, ali je bez ETA-e. A vec i na 130mm sam na ledjima na usponu, a kamoli sa 150mm tak da jos uvijek trazim. Da se u njega staviti ETA ketriđ ali treba i njega nac polovnog, a nema ga nigdje, a novi je 100€ ![]() A i sutra pocinjem raditi (napokon) pa jos ne znam niti kakva ce mi situacija biti sa slobodnim vremenom i da li cu opce imati vremena za voznje. Mogu cekat da se pojavi u BM neka vilja nije mi sada to hica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10237 |
Premium
|
Nemoj uzimati vilicu bez mogućnosti spuštanja hoda. To je jedan od dva razloga zašto sam ja svoju prodao. Drugi razlog je dobra prilika za bolju vilicu. (kao treći bi mogao dodati 20mm osovinu) Uz to, mislim da ti Marcoćiji (DO, Z1 i sl.) imaju veći ATC od RS-a (tore, recona i sl.), pa bi ti bilo još gore na usponu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10238 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Vratio se iz Intersporta. Nemaju više Nakamuru Cliff Lite u Zagrebu ![]() Međutim imam mogućnost dobiti jedan model sa 40% popusta. Zaboravio sam točan naziv, a nema je u katalogu. 22" je, smeđe boje, hardtail, diskovi, Deore naprije i iza. Prodavač mi je rekao da je dobar i da je oprema bolja od Cliffa, što me i ne čudi obzirom da Cliff košta 2900kn (novi model), a ovaj je 4200 (no obzirom na 40% popusta mogu ga dobiti za 2500kn). Zna li možda netko točan naziv modela obzirom na opisano i cijenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10239 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Na mom bajku je serijski dolazi marz 55rs (OEM verzija jer je nema na marzovom sajtu) i pise da je ATC 538mm, recon ima 509mm, a negdje sam citao da promjena od 1 incha je i promjena u geometriji od 1 stupnja. Tak da ja sada imam veci kut izmedju HT nego sta bajk ima inace. Inace je HT 67 stupnjeva, a ST 71, a sada ak sam dobro skuzio mi je onda HT 68 stupnjeva, a za ST ne znam da li se mijenja. Jes jednom kazem da imam vremena za mijenjanje vilje, a i vidjet cu kak ce biti sa poslom i placom pa mozda ubodem i Lyrika ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10240 | ||
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() još sam i španer danas stavio ![]() ![]() (dobit ćemo kad opet krene linija do gore ![]() Citiraj:
![]() ja ću ih držat na distanci sa svojom, aaaaaaa, onaj xcm će dobro doći za pikat u oči ![]() ![]() (heavy gunner ![]() ![]() moramo se malo sprdati ! ![]() nego, kad će sporija ekipa gore na sljeme, moram ovo čudeso jednom spustiti dolje ![]() ![]() EDIT: evo friških slički moje pile ![]() 56k warning http://img716.imageshack.us/g/p1030770n.jpg/ Zadnje izmijenjeno od: Željac. 16.05.2011. u 13:30. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10241 |
Premium
|
Hehe, alaj smo se raspištoljili sa ovim viljama, a nitko se ne vozi osim ekipe s RS-ovima i Fox-ovima ![]() Nego pogledah danas ovaj filmek i tako me oduševio da ga moram s vama podjeliti! Ovaj film odražava 99% onih koji kupe skup bajk samo zato jer je skup iako je film sprdnja ali dobra je poveznica! http://www.pinkbike.com/video/196266/
![]() |
#10242 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Marz galamdjije ![]() Inace, danas sam ostavio Fuela u servisu, sve proslo za 5, covjek uljudan...ovaj puta nije spominjao nevazenje garancije...i tak fino sve to proslo. Sad samo da to i poprave cim prije (trebalo bi biti sutra). U povratku sam telefonirao u autu, i bas je tada naisao cajo na mutoru...dobih uplatnicu od 500kn, ali cu se probati izvuci sa zamolbom za dobivanje pisanog upozorenja umjesto kazne (po novom imaju zabranu pisati upozorenja (pune proracun), ali sad postoji fora sa zamolbom koja se preda u heinzlovoj, koja bi trebala proci...samo sto vecina skvadre nezna za to). Zadnje izmijenjeno od: Nik. 16.05.2011. u 14:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10243 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() vilja zgleda brutalno ![]() Nabavio si u krivo vrijeme vilju jer ZET ne vozi vise gore :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10245 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10246 |
Premium
|
Ljudovi, gledam vanka i vidim oblake tmurne, ali kad izađem van, vani je skroz ugodno, uopće nije hladno, vjetar je slab, moglo bi se i vozat malo, samo je pitanje gdje ![]()
![]() |
#10247 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni srijedu stize opet bike u ZG, pa cemo morat bacit neku voznjicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10248 |
sto da napisem ?!
|
mmmm ![]() bajk mi je savršen, uz brdo ću se snaći ![]() ukidanje linije me ne dira ni najmanje ![]() bio sam na grmi, pa me kiša potjerala ![]() ![]() uglavnom ni grma nije u najboljem stanju. a, onaj frajer gore bi si mogao ispumpati septičku koji put. odvratno ! ali, barem je fora preskakati kakicu ![]() mmm, da... gornji dio staze se da voziti, ok je. mokar je, blata nema ali na donjem dijelu je haos ![]() voda leži na stazi, niski dijelovi su natopljeni i tako ![]() ![]() bit će ok za koji dan ![]() ![]() idem prati lanac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10249 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10250 |
Premium
|
I Brian Lopes vozi Marza i moj Dream Bike, ali ne u toj boji ![]() http://www.brianlopes.com/photos/IMG_2947.jpg
![]() |
#10251 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mah, lako za sve to, nitko ne spominje BOS, jeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10252 |
Moderator
|
BOS-ove vilice su od sljedeće godine dobile niže cijene i mogle bi konkurirati najjačima. Kod nas - sumnjam, jer imamo dilere koji dobivaju vilice po čudesnim cijenama, pogotovo RS. Za njih kažu da, ako se ne gleda cijena - da su najbolje vilice za bicikle.
![]() |
#10253 |
Premium
|
![]() |
#10254 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10257 |
Premium
|
Ajmo sad da vidimo vas Marz fanove na djelu ![]() Naime treba mi adapter za pumpanje marza, trebam si postelat IFP tlak u svom DTswiss shocku, a vjerovatno odgovara taj za pumpanje marz vilica. Znači trebam ovako nesto: http://images.jensonusa.com/225/pu/p...______adap.jpg Znači treba mi na posudbu od jednog dana, plaćam pivu/gemist/sok/kavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10258 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Got it srale, samo se moramo dogovorit di i kada ![]() I dal imaš lyrika na bajku još uvijek? Proba bi pala super umjesto pive ili bilo kojeg oblika tekućine ![]() EDIT: čisto jer sam se na njega namjerio za X6icu. ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 16.05.2011. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10259 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ak je netko zainteresiran prodajem svoju vilju. Radi se o rock shox recon 351 u-turn podesavanje hoda od 85-130mm. 9mm QR, vilju sam kupio u 10 mjesecu prosle godine preko dropbike-a. Vilja je iz 2007 godine u super stanju, sve radi kako bi i trebalo, imam voznje oko 25h samo. Ima par ogrebotina po nogama. Cijena je 1100kn. Prelazim na vilju od 150mm hoda pa ju jedino zato prodajem. Imam i prednji kotac sastavljen od shimano deore nabe, i neke noname zbice. Obruci su alexrim dp17. Kotac je prije jedno mjesec dana centriran, a od onda nije vozen puno. Cijena kotaca je 200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10260 | |
Premium
|
E Srale jesi nas etiketirao hehe Ja sam na Marzocchiu bio isključivo zato jer mi je bio dostupan financijski, a s vremenom mi je postao i kul ![]() ![]() ![]() Imam i ja adapter, ne možeš naš klan uhvatit na tako jeftinu fintu ![]() Inače, slaže se još jedna enduro pila za novog šofera u mom timu (sve koje znam sam nagovorio na bajk ![]() ![]() P.S. ako tko želi kupiti Ex Srale, Ex 2die4, Toru za 900kn -> PM Došlo je do nenadanih financijskih problema i dečko je ne može kupiti, a prodavaču hitno treba novac (ne meni, ja sam posrednik bez provizije ![]() Riječ je o ovoj vilici (vidi se i na linku iznad, za KTM ramu) Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 17.05.2011. u 08:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|