|
|||||||||||
|
|
#9901 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ali da, i FPGA je emulacija koliko god se oni trudili to nama predstaviti kao pravu stvar, svakako bolje od tih jeftinijih chipseta koji su već u startu rađeni za neki entry level android uređaj i slično. |
|
|
|
|
|
|
#9902 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Naravno, mini konzola i recimo mister nisu ni slicni. Ali ako netko ima mister, 8bitdo gamepad i moderni monitor.... to nije kao da igras Mega Drive. Ja igram pravi Mega Drive na CRT telki. Za sve koji nemaju prostora i novaca za original hardware, PC emulacija je good enough i potpuno besplatna. Zato sam protiv davanja novaca za sve ove 'nesto izmedju' masine. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9903 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Laptop iz sredine 90ih, bootao sa diskete, još uvijek funkcionalan. ![]() Toshiba 220CS https://ibb.co/kgdYNRRM https://ibb.co/1tLtdP12
Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. Jučer u 20:27. Razlog: dodane slike: |
|
|
|
|
|
#9904 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Ako se dobro sjecam malo je bio zahtjevan za podesiti izvan win okruzenja, poseban pain su ako se dobro sjecam bili zvuk u DOS-u i cudan aspect ratio ako nije nativna reza. BIOS na tom kompu mi je bio full zanimljiv, i na kraju su tamo i bile opcije za zvuk/aspet, kolko me sjecanje sluzi u nekom bizarnom pod izbrniku... Edit: Našao sam na fotkama, radilo se o cini mi se nešto mlađem sličnom dizajnu (bar koliko vidim), modelu 708DVD. Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. Jučer u 22:37. |
|
|
|
|
|
|
#9905 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Citiraj:
Origigi C64 IMHO, bitno je povoljnije i ipak originalna stvar (promijeniš kondenzatore, novo napajanje pod obavezno, i vozi). Ultimate je vrlo vjerna kopija, kao i MisterFPGA, ali uvijek i samo kopija. Imam Mister-a, vrhunska stvarčica, ali...nema c64 tipkovnice i to mi ubija onaj pravi osjećaj. Kao i za Amigu. Odlično je to što uz adaptere možeš koristiti origigi joystick/kontolere, i kada pokreneš igru (ako govorimo o igrama), zbilja razlika je "u dlaci", toliko je dobar. Za konzole pogotovo. Eto. Ako si iole vješt sa lemilicom, kupi original, ako ne i neda ti se zezati sa time, idi na Ultimate/Mister, ovisno koju razinu vjernosti izvedbe trebaš. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |