Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2011., 10:11   #9391
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Imat ćete 45-60min prednosti. Ići ćemo još sporo relativno jer buraz putuje, a ja subotu isto opet vozim.

Ak Vas uhvatimo prije izvora, na*ebali ste
Onda smo stvarno papci, ili ste vas dvojica ROBOTI

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 10:23   #9392
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Prije ono prvo
Nik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2011., 10:26   #9393
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Prije ono prvo
cekaj malo.

jel ti mislis ic sa nama?

nemoj da te izbacimo iz grupe
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 11:28   #9394
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
cekaj malo.

jel ti mislis ic sa nama?

nemoj da te izbacimo iz grupe
Mislim da nismo u poziciji ikome išta govoriti, jer ako mi njega pokušamo izbaciti iz grupe, to bi značilo da smo Mi ti koji smo iskusniji, brži, stariji itd.... a nismo, mi smo zeleni da zeleniji nemremo biti, stoga rep pod noge i slušati kaj nam se veli.
Nik, bit će nam iznimna čast da nam praviš društvo, dok ti ne dosadimo sa svojim tempom, onda slobodno gas i pričekaš nas gore

RedGreenBlue
Staro 08.04.2011., 11:31   #9395
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Mislim da nismo u poziciji ikome išta govoriti, jer ako mi njega pokušamo izbaciti iz grupe, to bi značilo da smo Mi ti koji smo iskusniji, brži, stariji itd.... a nismo, mi smo zeleni da zeleniji nemremo biti, stoga rep pod noge i slušati kaj nam se veli.
Nik, bit će nam iznimna čast da nam praviš društvo, dok ti ne dosadimo sa svojim tempom, onda slobodno gas i pričekaš nas gore
Koji si ti du*elizac

Naravno da je sve ovo zajebancija, ali kad skupimo i mi kondu vidjet cete vi
Staro 08.04.2011., 11:38   #9396
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Jel se ko nalazi na trgu? Jučer smo malo mućkali ulje u mojoj vilici pa bi se i ja pridružio ekspediciji da je isprobam u prirodnim uvjetima
murina je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 11:49   #9397
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
pol 13 na trgu
hash je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 11:49   #9398
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Jel se ko nalazi na trgu? Jučer smo malo mućkali ulje u mojoj vilici pa bi se i ja pridružio ekspediciji da je isprobam u prirodnim uvjetima
12:30 pod mudima kako bi max rekao,
@max, znam ja da je zahebancija, ali ipak, malo više respekta je poželjno, ajde ja krećem, vidimo se!

RedGreenBlue
Staro 08.04.2011., 14:10   #9399
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Joj, joj joj. Ne, omašio si opako zadnji dio.
blablabla
Nisam ništa omašio. Napisao sam išto što i ti u skraćenoj verziji. Centriranje čeljusti u odnosu na disk je jednostavan posao, bilo da pakne nejednako izlaze ili jednako: stisneš kočnicu i pritežeš. Na kraju, prije samog dotezanja provjeriš i zategneš ili popraviš pa zategneš.

Mislim, nije da sam od jučer i da ne znam zategnuti i namjestiti kočnicu, strojaru.
Staro 08.04.2011., 17:19   #9400
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Napokon smo pronašli dostojnu stazu kad se spuštamo sa planiraskog doma Glavica, samo se jedno 50m prije onih divljih stepenica skrene lijevo prema drvetu s natpisom "dubravica" i bas je lijepa staza dolje
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2011., 20:12   #9401
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Napokon smo pronašli dostojnu stazu kad se spuštamo sa planiraskog doma Glavica, samo se jedno 50m prije onih divljih stepenica skrene lijevo prema drvetu s natpisom "dubravica" i bas je lijepa staza dolje
Rajt! To ćeš mi pokazat ovih dana kad ti štake vratim
Staro 08.04.2011., 20:12   #9402
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Efo me domeka
Neznam zakaj se ostali ne javljaju, ali eto mali report!
Lojstek gore, kombinacija 20ke i 22jke pa na dotrščinu pa razlaz od Nika, a mi ostali na maksič!
Ja sam ovaj put gurao samo kod ograde i 200m prije samog kraja, sve ostalo sa puno stajanja sam ispedalirao, STRGAN sam na veliko, i sada se idem odmoriti!
Odlična avantura, i mogu vam reći da ovaj put nisam imao onu misao u glavi "joj nikad više gore pedaliranjem" nego dapače, mislim da ću sada ići češće gore, ali definitivno dok ne nabijem dovoljno konde više nejdem dolje na istočnu stranu, jer me spust UBIO, fizički!

RedGreenBlue
Staro 08.04.2011., 21:40   #9403
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Sad si vidio da i voznja nizbrdo umara kad se vozi malo zesce i angaziranije, he he...a da li staza ide na istok ili na zapad, nema bas previse veze.

Inace burazi su nas sustigli u vrsnom dijelu, nesto prije izvora...da ekipa nije kasnila to se ne bi dogodilo.

Tempo je bio lagan, ali ujednacen pa nije bilo nekakvog nacekavanja, te smo prakticno svi skupa dosli u lugarnicu (burazi, 2die4, hash, zgmmax, murina und ich).

Inace cijela Dotrscina je prolistala, pa to sad daje skroz drugi dojam u odnosu na par dana ranije.
Staro 08.04.2011., 21:58   #9404
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Joj, danas nije bio dan za spust. Došli do žičare, obukli se gore i spust po cesti do Tomislavca i buraz je htio u brzini (sigurno preko 40kmh je išao) bani hopat rinzol i onda na stazu duž Tomislavca dalje, no prednji je podigao, a stražnji nije uspio jer je brzo išao i pao. Brutalan pad, ali Bog čuva pijance, budale i bajkere

Guma u 8-icu, pokazivač brzina na desnom šifteru više ne postoji, a on se samo malo zgrebao. Al izgledalo je jako ružno.

I tu nastaje sranje. Ja sam bio jako blizu njega i kad sam vidio kak se razbio, nisam mogao isto preskočit jer bi ga pregazio sigurno, te sam lupio po kočnicama, lupio prednjom u rubnik, probušio je na snake bite veličine 1cm, i onda zadnju isto lupio i zbušio. Čak sam i gume napumpao na više nego potrebno i svejedno sam snake bite-ao obje.
Jednu sam zamijenio jer sam imao rezervnu, a drugu nisam mogao pokrpati jer je stalno puštala na zakrpi jednoj (od dve). Buraz ošo dolje po auto doma, a ja pokušao sa lišćem u gumu, nije išlo, onda sam malo brao trave i cvijeća - nit to nije išlo u gumu (ne znam kako je Mik to uspio prije ?), na kraju još nešto tandrkao zračnici, napumpao i držala je po cesti uz par pumpanja. Spustio se na Mihaljevac gdje me buraz na kraju pokupio autom.

Bolje da sam ostao doma, da bik bika...Al' bit će bolje, osjećam
Staro 08.04.2011., 22:12   #9405
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

evo i mene

sljedece sljeme je vec moje sigurno

uspio sam odvoziti skoro sve bez guranja, jedino sam gurao onih prokletih 150m prije lugarnice i nesto sitno nakon 2gog prelaska preko ceste.

Evo i trail spusta

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1032449

Mene je isto strgala danasnja voznja, pogotovo pred kraj spusta kada sam to odvozio sa zadnjim atomima snage.

Sada slijedi malo odmora i ponovo u brda po kondiciju

E sada malo o novoj rami, bicikl je puno okretniji od prosloga i bilo mi je puno lakse na spustu, niti jednom se nisam ulovio u situaciji da sam previse preko volana.

Sada kada imam bicikl kakav ocu moram poraditi na tehnici spustanja

na kraju fala svima na dobrom društvu i provodu. do sljedeceg puta.

EDIT:

Bitno da ste zdravi i da vam nije nista.
Staro 08.04.2011., 22:27   #9406
mbed
Premium
Moj komp

mbed's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
jel ide tko sutra?

.
mbed je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 23:09   #9407
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nisam ništa omašio. Napisao sam išto što i ti u skraćenoj verziji. Centriranje čeljusti u odnosu na disk je jednostavan posao, bilo da pakne nejednako izlaze ili jednako: stisneš kočnicu i pritežeš. Na kraju, prije samog dotezanja provjeriš i zategneš ili popraviš pa zategneš.

Mislim, nije da sam od jučer i da ne znam zategnuti i namjestiti kočnicu, strojaru.
A napisao si:
Citiraj:
Stanje možeš eventualno poboljšati centriranjem čeljusti u odnosu na disk, ali to ti sad stvarno ne treba ako se kotač vrti bez poteškoća.
Rotor ne mora bit u centru da bi se kotač okretao bez poteškoća. Napisao si polovično iz čega može proizaći krivi setup, što će dovesti do piganja rotora i neravnomjernog trošenja pakni.

I što prozivaš moju struku ? Ak' ti smeta što sam te ispravio jer si ti skratio priču jer se tebi nije dalo pisati duže i bolje objasniti - tvoj problem. Ne moj niti moje struke. Ja se svojom strukom i znanjem ponosim, a strojarstvo i tehniku volim, no ne nabijam to ljudima na nos. Nit me briga tko je koje struke, dokle god radi svoj posao kako spada. Ili ti misliš da sam jedan od onih strojara kaj ne vole FER-ovce pa im svugdje prigovaraju di stignu ? No opet, to je tvoj problem.

EDIT:
@mbed
Sutra ne mogu, a Salvarez je ostao bez pakni na prednjoj kočnici na današnjoj vožnji. Sad čeka nove sa diskobrejka.
A nit nisam u mogućnosti sutra otpeljati niti dio staze, kamoli cijelu. Ubijaju me noge.

@Nik
Pogledao video sa Viševnika. Odlično, mada su na jednom djelu nagibi poprilično veliki. No bilo bi bolje da je snijeg onako friški i mekan, da si do pol panci u njemu

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.04.2011. u 23:27.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 23:33   #9408
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
A napisao si:

Rotor ne mora bit u centru da bi se kotač okretao bez poteškoća. Napisao si polovično iz čega može proizaći krivi setup, što će dovesti do piganja rotora i neravnomjernog trošenja pakni.

I što prozivaš moju struku ? Ak' ti smeta što sam te ispravio jer si ti skratio priču jer se tebi nije dalo pisati duže i bolje objasniti - tvoj problem. Ne moj niti moje struke. Ja se svojom strukom i znanjem ponosim, a strojarstvo i tehniku volim, no ne nabijam to ljudima na nos. Nit me briga tko je koje struke, dokle god radi svoj posao kako spada. Ili ti misliš da sam jedan od onih strojara kaj ne vole FER-ovce pa im svugdje prigovaraju di stignu ? No opet, to je tvoj problem.
Vuco sine razmetni, oladi druže

Ti si napao da sam skroz jako uber u krivu, da ne nabrajam točno jer mi se ne da. A nisam ništa pogriješio. Pošto ima nove kočnice opet mora vrijediti što sam napisao. Nema veze, pogriješio jesam. Svaka čast kako imaš volje i strpljenja za objašnjavanje, dijeljenje kartona za neke stvari koje bih ja zdušno pozdravio itd

Nazvao sam te strojarom jer si temeljit, ne zato da se izrugujem, tvoj problem što tako razmišljaš.

Jebemti sunce Vuco, šuti sad i dobit ćeš cugu kad ćemo sljedeći put skup na vrhu biti
Staro 08.04.2011., 23:59   #9409
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Aj glavno da ste čitavi Draga će mu biti happy kad sutra pomodri Mrzim jurnjavu niz cestu, previše je rinzola, betona, šlepera i ostalog.

Dobro mi vilica radi i zato sam posebno uživao u današnjoj vožnji. Još skratit oprugu i ko puška.
Dotrščina je jako zelena, baš mi je žao što nisam slikao. 2die obožava juriti kroz kanale, a Hash mjeri dubinu istih

Ja idiot već par dana vozim sa loše napumpanim gumama: 1.8 prednja, 1.5 stražnja

Zadnje izmijenjeno od: murina. 09.04.2011. u 00:11.
Staro 09.04.2011., 00:09   #9410
hash
Premium

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
cek cek, jel to kroz onaj potok/kanal?
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Inace cijela Dotrscina je prolistala, pa to sad daje skroz drugi dojam u odnosu na par dana ranije.
jos da nema onih potoka koji spricaju do zuba bilo bi puno veselije
a kako je murina dosao suh do dole mi jos uvijek nije jasno

Citiraj:
Joj, danas nije bio dan za spust. Došli do žičare, obukli se gore i spust po cesti do Tomislavca i buraz je htio u brzini (sigurno preko 40kmh je išao) bani hopat rinzol i onda na stazu duž Tomislavca dalje, no prednji je podigao, a stražnji nije uspio jer je brzo išao i pao. Brutalan pad, ali Bog čuva pijance, budale i bajkere

Guma u 8-icu, pokazivač brzina na desnom šifteru više ne postoji, a on se samo malo zgrebao. Al izgledalo je jako ružno.

I tu nastaje sranje. Ja sam bio jako blizu njega i kad sam vidio kak se razbio, nisam mogao isto preskočit jer bi ga pregazio sigurno, te sam lupio po kočnicama, lupio prednjom u rubnik, probušio je na snake bite veličine 1cm, i onda zadnju isto lupio i zbušio. Čak sam i gume napumpao na više nego potrebno i svejedno sam snake bite-ao obje.
Jednu sam zamijenio jer sam imao rezervnu, a drugu nisam mogao pokrpati jer je stalno puštala na zakrpi jednoj (od dve). Buraz ošo dolje po auto doma, a ja pokušao sa lišćem u gumu, nije išlo, onda sam malo brao trave i cvijeća - nit to nije išlo u gumu (ne znam kako je Mik to uspio prije ?), na kraju još nešto tandrkao zračnici, napumpao i držala je po cesti uz par pumpanja. Spustio se na Mihaljevac gdje me buraz na kraju pokupio autom.

amateri

ma bitno da ste ok
ako nista ostala je dobra prica iza sveg

ja stigoh doma prije pol sata/sat nakon 4 neplanirane pive, otusirao se i odo u krevet, sutra imam neke obaveze planiram dizanje u 9, vidjet cemo

Zadnje izmijenjeno od: hash. 09.04.2011. u 00:22.
Staro 09.04.2011., 00:16   #9411
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Murina haz skillz
Staro 09.04.2011., 00:41   #9412
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Citiraj:
@mbed
Sutra ne mogu, a Salvarez je ostao bez pakni na prednjoj kočnici na današnjoj vožnji. Sad čeka nove sa diskobrejka.

@Nik
Pogledao video sa Viševnika. Odlično, mada su na jednom djelu nagibi poprilično veliki. No bilo bi bolje da je snijeg onako friški i mekan, da si do pol panci u njemu
Ja sam danas na Dotrscini ostao bez straznjih...nove samo sto nisu dosle (narucene u pon.)

Ta grapa (nagib) spada u lagane, inace vozimo puno teze i opasnije spusteve, ali ove godine zbog frendove ozljede koljena prakticki odmaramo. Nadoknadit cemo u iducoj sezoni (sutra zadnja tura u Alpama, za 3h budjenje a ja jos ne spavam )

btw
dobro ste se danas udesili, na svu srecu stradale su samo gume...mali trenutak nesmotrenosti i eto ti veselja.
Staro 09.04.2011., 00:49   #9413
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
jos da nema onih potoka koji spricaju do zuba bilo bi puno veselije
a kako je murina dosao suh do dole mi jos uvijek nije jasno
Ma samo malo propneš konjića kroz kanal
Staro 09.04.2011., 00:51   #9414
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:

Prvo da kažem da mi je drago da ste obojica dobro, i ono, sada znamo da ste samo ljudi a ne roboti!
Drugo, znam da nije smješno nimalo, ali na ovo sam se skoro srušio sa stolca od smijeha!

@Murina, sunce ti tvoje Elijensko, on meni veli, ma samo digneš prednji i pređeš na zadnjem, ma daj me nemoj j*bati, ma nemogu ni pogledati nakon spusta kako se spada a kamoli dignuti prednji kotač u zrak i preći na stražnjem kanal od dva metra a brzina nekih 10ak na sat!

Edit: ja sam legao u 21h i sada nemogu više zaspati!

RedGreenBlue
Staro 09.04.2011., 01:04   #9415
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Prvo da kažem da mi je drago da ste obojica dobro, i ono, sada znamo da ste samo ljudi a ne roboti!
Drugo, znam da nije smješno nimalo, ali na ovo sam se skoro srušio sa stolca od smijeha!
Iskreno, baš danas prije spusta, kad smo išli od lugarnice prema Tomislavcu burazu pričao kak si ti zapravo duša od čovjeka. Al fakat to mislim.

Jebeš ti sve, svaka budala se može utrenirati i popeti na Sljeme, pa tako i ti , al' ovak dobar bit, to nemre svako !
Staro 09.04.2011., 01:13   #9416
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Iskreno, baš danas prije spusta, kad smo išli od lugarnice prema Tomislavcu burazu pričao kak si ti zapravo duša od čovjeka. Al fakat to mislim.

Jebeš ti sve, svaka budala se može utrenirati i popeti na Sljeme, pa tako i ti , al' ovak dobar bit, to nemre svako !
A stvarno sorry, nisam mislio ništa loše, ali ovo me stvarno oduševilo, kako si to sročio tu travu i cvijeće!
Nhf. pliz
Još jednom isprike ako sam bio upglu!

RedGreenBlue
Staro 09.04.2011., 01:17   #9417
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Ma jok. Sve super.

A to branje cvijeća i trave sam odavno pokupio sa newsa, pa je MIK to i iskoristio jednom i njemu je pomoglo . Ja danas (valjda iznerviran od ljepila i govna za zakrpavanje) nisam znao kak bi počeo gurat u gumu .

Ima još i ona fora da se zračnica na mjestu gdje curi zrak zaveže u čvor. Ali to mi je tek na Mihaljevcu došlo na pamet
Staro 09.04.2011., 01:36   #9418
hash
Premium

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ma samo malo propneš konjića kroz kanal
ma reko bi ti sad nesto da se ne pravim da sam vec otisao spavat

inace,taman sam prije 2 tjedna skuzio da jos zamjenim gumu i pedale i nis mi vise ne treba na bajku i danas me vi fino raz...e sa tim da mi je rama prevelika
nadam se da ne uzimam fully prije sljedece sezone ali sad ste me bas fino nabrijali, jedino se nadam da ce lijenost u prevagnuti i da mi se nece dat proucavat tipove rami do sljedece zime
Staro 09.04.2011., 02:09   #9419
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=51242
Why me and why now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RedGreenBlue
Staro 09.04.2011., 09:37   #9420
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

2die4, puno puta sam prošao Dotrščinu, pa sam istrenirao kanale Nije to naporno, samo malo skilla Ne znam na zadnjem duže od 2, 3 metra

Hash, probaj zamjeniti ramu preko DB-a. Traži nekog Sasquacha kao Maxov ili nešto slično. Dobra je tvoja rama, možda bi to obavio bezbolnije nego što misliš. Samo šta onda nećeš baš moći ko zvijer u brdo (hash pegla Leustek na srednjem zupčaniku)
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno