|
![]() |
#9391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#9394 |
Premium
|
Mislim da nismo u poziciji ikome išta govoriti, jer ako mi njega pokušamo izbaciti iz grupe, to bi značilo da smo Mi ti koji smo iskusniji, brži, stariji itd.... a nismo, mi smo zeleni da zeleniji nemremo biti, stoga rep pod noge i slušati kaj nam se veli. Nik, bit će nam iznimna čast da nam praviš društvo, dok ti ne dosadimo sa svojim tempom, onda slobodno gas i pričekaš nas gore ![]() ![]()
![]() |
#9395 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Naravno da je sve ovo zajebancija, ali kad skupimo i mi kondu vidjet cete vi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pol 13 na trgu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9398 | |
Premium
|
Citiraj:
@max, znam ja da je zahebancija, ali ipak, malo više respekta je poželjno, ajde ja krećem, vidimo se! ![]()
![]() |
![]() |
#9399 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisam ništa omašio. Napisao sam išto što i ti u skraćenoj verziji. Centriranje čeljusti u odnosu na disk je jednostavan posao, bilo da pakne nejednako izlaze ili jednako: stisneš kočnicu i pritežeš. Na kraju, prije samog dotezanja provjeriš i zategneš ili popraviš pa zategneš. Mislim, nije da sam od jučer i da ne znam zategnuti i namjestiti kočnicu, strojaru.
![]() |
#9400 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Napokon smo pronašli dostojnu stazu kad se spuštamo sa planiraskog doma Glavica, samo se jedno 50m prije onih divljih stepenica skrene lijevo prema drvetu s natpisom "dubravica" i bas je lijepa staza dolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9401 |
Avocado
|
![]() |
#9402 |
Premium
|
Efo me domeka ![]() Neznam zakaj se ostali ne javljaju, ali eto mali report! Lojstek gore, kombinacija 20ke i 22jke pa na dotrščinu pa razlaz od Nika, a mi ostali na maksič! Ja sam ovaj put gurao samo kod ograde i 200m prije samog kraja, sve ostalo sa puno stajanja sam ispedalirao, STRGAN sam na veliko, i sada se idem odmoriti! Odlična avantura, i mogu vam reći da ovaj put nisam imao onu misao u glavi "joj nikad više gore pedaliranjem" nego dapače, mislim da ću sada ići češće gore, ali definitivno dok ne nabijem dovoljno konde više nejdem dolje na istočnu stranu, jer me spust UBIO, fizički!
![]() |
#9403 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad si vidio da i voznja nizbrdo umara kad se vozi malo zesce i angaziranije, he he...a da li staza ide na istok ili na zapad, nema bas previse veze. Inace burazi su nas sustigli u vrsnom dijelu, nesto prije izvora...da ekipa nije kasnila to se ne bi dogodilo. Tempo je bio lagan, ali ujednacen pa nije bilo nekakvog nacekavanja, te smo prakticno svi skupa dosli u lugarnicu (burazi, 2die4, hash, zgmmax, murina und ich). Inace cijela Dotrscina je prolistala, pa to sad daje skroz drugi dojam u odnosu na par dana ranije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9404 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Joj, danas nije bio dan za spust. Došli do žičare, obukli se gore i spust po cesti do Tomislavca i buraz je htio u brzini (sigurno preko 40kmh je išao) bani hopat rinzol i onda na stazu duž Tomislavca dalje, no prednji je podigao, a stražnji nije uspio jer je brzo išao i pao. Brutalan pad, ali Bog čuva pijance, budale i bajkere ![]() Guma u 8-icu, pokazivač brzina na desnom šifteru više ne postoji, a on se samo malo zgrebao. Al izgledalo je jako ružno. I tu nastaje sranje. Ja sam bio jako blizu njega i kad sam vidio kak se razbio, nisam mogao isto preskočit jer bi ga pregazio sigurno, te sam lupio po kočnicama, lupio prednjom u rubnik, probušio je na snake bite veličine 1cm, i onda zadnju isto lupio i zbušio. Čak sam i gume napumpao na više nego potrebno i svejedno sam snake bite-ao obje. Jednu sam zamijenio jer sam imao rezervnu, a drugu nisam mogao pokrpati jer je stalno puštala na zakrpi jednoj (od dve). Buraz ošo dolje po auto doma, a ja pokušao sa lišćem u gumu, nije išlo, onda sam malo brao trave i cvijeća - nit to nije išlo u gumu (ne znam kako je Mik to uspio prije ?), na kraju još nešto tandrkao zračnici, napumpao i držala je po cesti uz par pumpanja. Spustio se na Mihaljevac gdje me buraz na kraju pokupio autom. Bolje da sam ostao doma, da bik bika...Al' bit će bolje, osjećam ![]()
![]() |
#9405 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
evo i mene ![]() sljedece sljeme je vec moje sigurno ![]() uspio sam odvoziti skoro sve bez guranja, jedino sam gurao onih prokletih 150m prije lugarnice i nesto sitno nakon 2gog prelaska preko ceste. Evo i trail spusta http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1032449 Mene je isto strgala danasnja voznja, pogotovo pred kraj spusta kada sam to odvozio sa zadnjim atomima snage. Sada slijedi malo odmora i ponovo u brda po kondiciju ![]() E sada malo o novoj rami, bicikl je puno okretniji od prosloga i bilo mi je puno lakse na spustu, niti jednom se nisam ulovio u situaciji da sam previse preko volana. Sada kada imam bicikl kakav ocu moram poraditi na tehnici spustanja ![]() na kraju fala svima na dobrom društvu i provodu. do sljedeceg puta. EDIT: Bitno da ste zdravi i da vam nije nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9407 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
I što prozivaš moju struku ? Ak' ti smeta što sam te ispravio jer si ti skratio priču jer se tebi nije dalo pisati duže i bolje objasniti - tvoj problem. Ne moj niti moje struke. Ja se svojom strukom i znanjem ponosim, a strojarstvo i tehniku volim, no ne nabijam to ljudima na nos. Nit me briga tko je koje struke, dokle god radi svoj posao kako spada. Ili ti misliš da sam jedan od onih strojara kaj ne vole FER-ovce pa im svugdje prigovaraju di stignu ? No opet, to je tvoj problem. EDIT: @mbed Sutra ne mogu, a Salvarez je ostao bez pakni na prednjoj kočnici na današnjoj vožnji. Sad čeka nove sa diskobrejka. A nit nisam u mogućnosti sutra otpeljati niti dio staze, kamoli cijelu. Ubijaju me noge. @Nik Pogledao video sa Viševnika. Odlično, mada su na jednom djelu nagibi poprilično veliki. No bilo bi bolje da je snijeg onako friški i mekan, da si do pol panci u njemu ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.04.2011. u 23:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9408 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Ti si napao da sam skroz jako uber u krivu, da ne nabrajam točno jer mi se ne da. A nisam ništa pogriješio. Pošto ima nove kočnice opet mora vrijediti što sam napisao. Nema veze, pogriješio jesam. Svaka čast kako imaš volje i strpljenja za objašnjavanje, dijeljenje kartona za neke stvari koje bih ja zdušno pozdravio itd ![]() Nazvao sam te strojarom jer si temeljit, ne zato da se izrugujem, tvoj problem što tako razmišljaš. ![]() Jebemti sunce Vuco, šuti sad i dobit ćeš cugu kad ćemo sljedeći put skup na vrhu biti ![]()
![]() |
![]() |
#9409 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Aj glavno da ste čitavi ![]() ![]() Dobro mi vilica radi i zato sam posebno uživao u današnjoj vožnji. Još skratit oprugu i ko puška. Dotrščina je jako zelena, baš mi je žao što nisam slikao. 2die obožava juriti kroz kanale, a Hash mjeri dubinu istih ![]() Ja idiot već par dana vozim sa loše napumpanim gumama: 1.8 prednja, 1.5 stražnja Zadnje izmijenjeno od: murina. 09.04.2011. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9410 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() a kako je murina dosao suh do dole mi jos uvijek nije jasno ![]() Citiraj:
![]() ![]() ma bitno da ste ok ![]() ako nista ostala je dobra prica iza sveg ![]() ja stigoh doma prije pol sata/sat nakon 4 neplanirane pive, otusirao se i odo u krevet, sutra imam neke obaveze planiram dizanje u 9, vidjet cemo ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 09.04.2011. u 00:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9412 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ta grapa (nagib) spada u lagane, inace vozimo puno teze i opasnije spusteve, ali ove godine zbog frendove ozljede koljena prakticki odmaramo. Nadoknadit cemo u iducoj sezoni ![]() ![]() btw dobro ste se danas udesili, na svu srecu stradale su samo gume...mali trenutak nesmotrenosti i eto ti veselja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9414 | |
Premium
|
Citiraj:
Drugo, znam da nije smješno nimalo, ali na ovo sam se skoro srušio sa stolca od smijeha! ![]() @Murina, sunce ti tvoje Elijensko, on meni veli, ma samo digneš prednji i pređeš na zadnjem, ma daj me nemoj j*bati, ma nemogu ni pogledati nakon spusta kako se spada a kamoli dignuti prednji kotač u zrak i preći na stražnjem kanal od dva metra a brzina nekih 10ak na sat! ![]() Edit: ja sam legao u 21h i sada nemogu više zaspati!
![]() |
![]() |
#9415 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jebeš ti sve, svaka budala se može utrenirati i popeti na Sljeme, pa tako i ti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9416 | |
Premium
|
Citiraj:
Nhf. pliz ![]() Još jednom isprike ako sam bio upglu!
![]() |
![]() |
#9417 |
Moderator
|
Ma jok. Sve super. A to branje cvijeća i trave sam odavno pokupio sa newsa, pa je MIK to i iskoristio jednom i njemu je pomoglo ![]() ![]() ![]() Ima još i ona fora da se zračnica na mjestu gdje curi zrak zaveže u čvor. Ali to mi je tek na Mihaljevcu došlo na pamet ![]()
![]() |
#9418 |
Premium
|
ma reko bi ti sad nesto da se ne pravim da sam vec otisao spavat ![]() inace,taman sam prije 2 tjedna skuzio da jos zamjenim gumu i pedale i nis mi vise ne treba na bajku i danas me vi fino raz...e sa tim da mi je rama prevelika nadam se da ne uzimam fully prije sljedece sezone ali sad ste me bas fino nabrijali, jedino se nadam da ce lijenost u prevagnuti i da mi se nece dat proucavat tipove rami do sljedece zime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9419 |
Premium
|
![]() |
#9420 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
2die4, puno puta sam prošao Dotrščinu, pa sam istrenirao kanale ![]() ![]() ![]() Hash, probaj zamjeniti ramu preko DB-a. Traži nekog Sasquacha kao Maxov ili nešto slično. Dobra je tvoja rama, možda bi to obavio bezbolnije nego što misliš. Samo šta onda nećeš baš moći ko zvijer u brdo (hash pegla Leustek na srednjem zupčaniku) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|