|
![]() |
#9181 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Trener mi je reko da moram jesti zdravo ![]() I jesam ![]() Priprema: http://www.imagesforme.com/images/3337Slika 0093.jpg Priprema 2: http://www.imagesforme.com/images/5946Slika 0094.jpg Finale: http://www.imagesforme.com/images/8318Slika 0095.jpg Topli sendvič sa kulenom i topljivim sirom te sir i vrhnje sa dodatkom domaće kobasice i šunke (home made) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9182 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas sam bio na dijeti-napravio sam si šalatu od mladog luka, paprike, paradajza, kockica fete+maslinovo ulje. U to sve je išla velika staklenka dagnji. Ubio sam se ko zadnji sacpra ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9185 |
Super Moderators
|
![]() |
#9186 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
jucer sam za dorucak jeo mussle od banane i cokolade(oko 200grama) mislim da sam pretjero.... za rucak salatu od piletine koja j sve samo ne salata jer ima pol kile mesa i par listica zelene salate i jos nekih sastojaka.... kad sam dosao doma zakljucio sam da nisam unio dovoljno kalorija pa sma za veceru pojeo dva tanjura juhe od piceka,i dvije ture pomfaca sa MAJONEZOM!! onda sam otisao na cugu s frendom vratio se oko 23h i otisao spavat! ![]()
![]() |
#9187 |
mrzi zimu
|
ajme...: p decki (i curke ![]() ![]() ![]() ...tako da nema više čokolade (to mi naajteže pada)... ...i kaže mi doktorica da mi je to od stresa ![]() tako da sam danas za doručak pojela integralni tost sa sirom i popila kavu...a kaj cu za rucak pojma nemam...valjda neku salaticu ... ma joooj...koja koma ![]()
![]() |
#9188 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() inače, ja šmrkljiv i kašljav. tak da sam sinoć večero 4 limuna (sa šećerom), a jutros uz kavu i cedevitu s aspirinom C sam pojeo čokolino s kornflejksom. moram više klopat da ozdravim... brijem da ću si napravit nekaj masno za ručak.
![]() |
![]() |
#9190 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9191 |
mrzi zimu
|
nino, ja ti ne volim bas kolace...a slag mrzim ![]() ali na one nareske i na mesinu... ![]()
![]() |
#9192 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://img248.imageshack.us/img248/4331/gablecrq8.jpg Ali malo prije sam ga pojeo. ![]()
![]() |
![]() |
#9193 |
Super Moderators
|
Nemoj joj pokazivat takve slike, bu je herc strefil ![]()
![]() |
#9194 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne samo nju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9195 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo ja za doručak jedem zobene sa mlijekom i onda još jedan protein shake i to je gotovo što se tiče doručka ![]() E ajde vi svi otić na krvnu sliku ![]() Brijem da vam je kolesterol i triglicerin na 3x gornje granice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9196 |
Moderator
|
@Sam Ficher naj vraga zazivati, sa bude došel. Da pokucam u drvo (mislim na glavu) kolesterol ili ti masnoče kao i šečer su mi ko u nevine curice. ![]() Jedino imam malo povišen krvni tlak.
![]() |
#9197 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Prateci Zderonje lako je izracunati da su Velepostovani clanovi vec do sad smazali cijelu godisnju proizvodnju mesine u Hr a sad su se kao i nino5 prebacili u inozemstvo oliti uvoz ![]() ne daj boze ali po neke bi trebao doci vilicar a ne Hitna u slucaju da ne daj bog.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9198 |
Moderator
|
Ja nemam problema. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...=&perscreen=20 Ovo su možda stare slike, ali ima podmladak. ![]()
![]() |
#9199 |
Super Moderators
|
Ja sam danas izvadio iz bukse dvije kile smrznutog pečenog odojka-nema smisla da se pokvari ![]()
![]() |
#9201 |
Super Moderators
|
![]() |
#9202 |
mrzi zimu
|
...lol...i tako tuzni smajlic jelc ![]() ...i dada, nemojte mi pokazivat slike sve te fine klope... ![]() ![]() ma, bit cu ja ok...samo kad se prekinem sekirat oko nekoh stvari na poslu ![]() a klopala sam tijesto s umakom od paradajza...dok je beren tamanio po cevapima ![]()
![]() |
#9203 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9205 |
Moderator
|
http://www.max-save.org/images/335875Vecera.jpg ![]() Plus još jedna friteza pomfrija. Laknulo mi je kad je žena rekla da neće jesti jer ju boli želudac. ![]()
![]() |
#9206 | ||
Super Moderators
|
A-a...taman si radim mjesta za drugu turu ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Predlažem za prvu ruku dijetu od domaćeg sira i vrhnja začinjenu špekom od prirodno hranjenjog pu-ajceka ![]() Sve prirodno. Sve zdravo ![]()
![]() |
![]() |
#9207 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9210 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
pa svi smo ti mi ovdije bodybuilderi..vidiš kako se izgrađujemo ![]() kada smo kod papice mislim da sam danas pojeo oko desetak knedli ![]() za ručak sam ubio tri šnicle i podosta krumpira ![]() edit: isto tako bi htio dodati da velik broj nas veoma pazi na svoju težinu! trudimo se ne pasti ispod 100kg ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|