|
![]() |
#9092 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9094 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9095 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kaj bi ti? Da je zgodna i još da voli peglati....rijetke su takve.....čast iznimkama i takvim sretnicima ![]()
![]() |
#9096 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vjeruj mi da ti se to ne isplati. Reconi se znaju naći po ispod 1000kn, tore idu gotovo svakodnevno, marzovi drop off i Z1 za oko 1000kn. A tora 289 nije neka sreća. Vuco, što je sa RS da je maknuo toru 318 sa motion controlom, te čak protegnuo turnkey do recona? ![]()
![]() |
#9097 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mislim, šta fali ženskoj. Nije da ste svi manekeni tamo na slikama ![]()
![]() |
![]() |
#9100 |
Avocado
|
Ja nikad ne kukam: uvijek mi je vruće ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9101 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a noćne vožnje, mmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kako mi dolaze paketi s DX-a, taman do jeseni cu kopletirati rasvjetu ![]() Prvi paket, tzv. testni nije dosao nakon 2mj. i jedan dan...stigne jos, ima vremena ![]() Drugi paket cekam, ovaj puta imam tracking number, i u njemu su baterije, punjac i mountovi. Treci paket u kojem ce biti lampa narucujem tek kad dodje drugi...a nadam se da ce doci u cca mjesec dana od narudzbe kako je uobicajeno, vise-manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9103 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kome ti da nije maneken? ![]() Sve macan do macana ![]() Tako je reci ti njemu! ![]() I meni je uvijek teško, ovaj vruće ![]() Joj jedva čekam da i to isprobam! Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9104 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
srać srać joooš srać srać srać srać.... di su vožnje '??? kad se ide negdje ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9105 |
Moderator
|
Hoće tko sutra ujutro gore ? Dogovori za petak/subotu ? Uglavnom, ak se ide u subotu, ne bi bilo loše da se ide tipa u 9, jerbo prošla subota je u 10h valjda bio start svim studentima Zagreba za na Sljeme ![]()
![]() |
#9106 |
sto da napisem ?!
|
ja sam za ako se ide sutra ! ![]() i za subotu sam poprilično siguran ![]() ![]() EDIT: sry, jezik brzi od pameti (ponekad) ne mogu sutra ujutro. imam obaveza oko skole itd. ali se zato biljezim za subotu sa sigurnoscu i zadovoljstvom ! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 29.03.2011. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9107 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Izbacili smo ovu KHS iz opcije, malo podigli kriterije (ipak se bicikla ne kupuje svaki dan). Za oko su nam zapela ova dva modela pa me zanima koji je bolji od njih: ![]() EDIT: evo ima u Intersporta Merida Matts 40-D, pa upada i ona u opciju... Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 29.03.2011. u 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Imam pitanje u svezi servisa. Bicikl je kupljen prošle godine i do sad je odveženo jedno 300 km. Kad je kupljen u dućanu je sve sređeno, a dobio sam i da sad 1. servis imam besplatno. Jel bi ga sad prije sezone bilo dobro otpeljat ili da još čekam? Za sad nema nikakvih većih poteškoća ali se zna odgodit da sporije prebaci brzinu ili preskoči. Cube Aim je u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9109 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Jer imaju lose vilice, najosnovniju grupu mjenjaca i pogona, a i kocnice su isto u dolnjem dijelu po kvaliteti. Ak ti se frend moze produziti do 3700kn neka uzme http://www.markoprojekt.com/index.php?m=109&p=1081 po meni je ovo za te novce najbolji izbor i isplati se dati 500 tinjak kuna vise Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9110 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa merida bi možda i vrijedila tih 3100kn, naravno lošija vilja i dijelovi za klasu(neki i više), dok su kočnice ok, ako ne i bolje. Evo ja se vratio s svog Martin brega ![]() Trenutno izvađen zadnji disk i stavljen spacer u juicy5 jer sam poglodao pakne ![]() Čeka se s discobrakesa semi-metalic, koliko vidim vuco je s tim zadovoljan, ionako mi odotraga ne treba ništa bolje. Naprijed naručen 185mm G2 i adapter, još ostaje pitanje koje pakne, jer su trenutne također pri kraju. Ima tko kakavu preporuku, više me zanima organic/kevlar?! Imao sam Kevlar i ceramicPro s discoa, ali se stvarno prebrzo pojedu.
![]() |
#9111 |
sto da napisem ?!
|
kakve su ceramic pro ??? jel koce dobro ?? nek se pojedu, to mi je najmanji problem. zato ocekujem da grizuuuu auh ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9113 |
sto da napisem ?!
|
itko za grmu ?! bas sam planirao otici na nju. ![]() EDIT: otisao sam gore. ako netko ne zna doci, a volio bi... masa ekipe ima moj broj moba, pa se lako spustim po nekoga dolje na raskrizje ilice i kustosijanske ![]() EDIT2: grma je u k$&# ! vodurine, blata... jos k tome nesto snimaju gore pa su fino kablove razvukli po stazi ! doma sam i ne mrdam vise ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 30.03.2011. u 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
16h Leustek do klupica - greben - Dotrscina - Maksic Jurnjava express stil voznje ![]() Javi ak si za...uprotivnom soliram. Cak razmisljam Leustekom do vrha i 57-Gips-Greben dole, sat se pomaknuo ![]() [edit] Ja koristim na Elixirima najjeftinije Semi-Metallic pakne s Disco Brakes-a koje koce toliko dobro u svim mogucim uvijetima i temperaturama, da uopce necu probati neke druge. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.03.2011. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9116 |
Avocado
|
Discobrakes pošiljka stigla u 4 dana! Dispatch poslan u petak ujutro, danas ujutro mi se pojavile na kućnom pragu. Svaka čast ![]()
![]() |
#9118 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da li bi na drugim kočnicama bile puno bolje, ne bih znao. Swisstop je stvarno preskup, a sumnjam da je toliko bolji, iako po forumima govore da baš za avida i jesu. EBC gold također previše, jedino koolstop nisam probao, cijena skoro kao OEM organske.
![]() |
![]() |
#9120 |
SCSI Freak, deda :P
|
blago vama, deda vec 2 dana bolestan, bike spava u garazi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|