|
![]() |
#62 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Strasno, sta su ljudi u stanju radit zbog nekoliko stupnjeva ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Služi ljepo ali moglo bi i bolje. Mjerim temp bloka sa digitalnim senzorom i kaže 25. Pogledam temp vode u spremniku 25. Temp procesora 40. To je load. Sad ga držim na 3ghz i 1.35v. idle 35 load 44. Temp bloka 25. Po onom testu gore ispada da je kontakt između baze i bloka dobar(i na pravom mjestu). čini se da kontakt između baze i jezgre je loš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Zaboravih reci i da su mi prsti super-attackirani.... Citiraj:
Nabijem ja i intela i njegove tvornice koji ne znaju normalan HS napravit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Spiderpig
|
naprave procesor do jaja i onda neznaju napravit ravni HS.... aj zamislite da je prescott imao konkavan IHS. Pa sve jednog konkavnog bi morali povući s tržišta. (naravno radi pregrijavanja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo sam proguglao na temu Conroe IHS-a i izgleda da Intel stvarno ima ozbiljnih problema s time ![]() http://forums.legitreviews.com/about6750.html Imao si dobru ideju, steta sta ti nije uspjelo, mislim da bi ti trebala nekakva precizna glodalica da oblikujes bazu Freezera prema IHS-u...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Evo čitam prošlu stranicu i ne mogu da vjerujem kako te to TAKO uspilo izbacit iz takta i to radi čega... : sweating...nekih 2°C. Nadam se da si ga sada poravnao kako treba... Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ma zaboli me...nek crkava gad ako mu se crkava... |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
Gotovo je sa bastardom....ne otvaram vise kuciste, sve da vatra gori.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Spiderpig
|
> ZLATNO PRAVILO -->
pravilo koje ja nikad nisam poštiva a dobro bi mi došlo : bonker : nediraj dok radi -->> ZLATNO PRAVILO
pravilo koje ja nikad nisam poštiva a dobro bi mi došlo : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Na XS-u se sada uvelike temperatura prikazuje sa Core Temp programom. Još uvijek je u beti, ali program je specijaliziran za K8 i C2D procesore. Tko hoće neka ga proba - ja sam videl da Everest ovaj novi ultimate javlja iste temperature kao taj Core temp, tako da nema potrebe za 2 ista programa.. Uglavnom, sve o tome na: http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=103639
![]() |
#82 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, dobar mali programčić, i ja ga koristim...i kako si rekao, novi everest 3.50 prikazuje i točne temp. i točne voltaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ja isto koristim Core Temp, no malo mi je čudno što Core1 uvijek za 3-6 stupnja hladnija od Core0, evo sada npr, u Idleu je Core0=41 a Core1=36 stupnja :confused:
![]() |
#86 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() EDIT Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj koliko se koristi koja jezgra, možda ti se vrti neka aplikacija koja koristi jednu jezgre recimo 20% dok drugu ne koristi pa je logično da će prva bit toplija od druge ![]()
![]() |
#88 |
teta Mraz
|
ne, totalni Idle, pustio sam ga par minuta da se smiri, no meni ne smeta dok su tempe ovak niske (3400MHz 1,4V u biosu), samo mi je čudno malo bilo, vjerojatno je i ovo što Vuco kaže ![]() "OT": cooler je Scythe ninja Plus, i tempe su mi na otprilike ovakvim postavkama sa BT-om bile i do 45 stupnjeva, tako da ovaj hladnjak definitivno preporućam
![]() |
#89 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|