|
![]() |
#61 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd daj link baš me zanima,jer si i sam mislim uzet jednu od 7800GT ili x1800xl
![]() |
#62 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ako mi ne vjeruješ na riječ-prosurfaj sam. Npr. link na ono o čemu sam ti pričao (Q4 OGL) http://www.firingsquad.com/hardware/...ance/page5.asp Pa će Nvidia izbaciti drivere samo da prestigne ATI, pa ATI da prestigne Nvidiu pa...vidiš na kaj mislim??? Po meni je trenutno 3000 ćuna za XL ok. kupnja. Nju sam imao u kompu pa znam o čem pričam. Makar, brat-bratu po meni ne vrijede više od 2500 ni jedna ni druga. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
None of the games we evaluated showed the Radeon X1800 XT performing at a higher level than the 512 MB GeForce 7800 GTX, — they performed equally well or the Radeon X1800 XT was slower. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
-------
|
Citiraj:
![]() Ako ne kužiš kaj sam ja htel reći....e onda ti ja tu nemrem ništ, a niti ti ne mislim objašnjavati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
-------
|
Pa ti nisi normalan. Di sam ja rekel da je to namješteno. Pa naravno da budu napisali da je GTX u svemu bolji od X1800XT zato jer dobivaju besplatne grafičke kartice (kaj nisi primjetil BFG-ov banner prek pol site-a ). Ko da ti nebi da ti recimo ASUS da X1800XT zabadava. Boli te mene briga dal neko mrzi ili voli ATi (ili nVidiu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
pa mislim da je i PCE-u Leadtek dao neke kartice, pa kaj? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
-------
|
@Konan Evo malo sponzorskog ulizivanja: The bottom line is that the 512 MB GeForce 7800 GTX is one incredible piece of hardware. It allows a better gaming experience in every game we tested over a 256 MB GeForce 7800 GTX. s we have seen in the past with GeForce 7800 GT and GTX cards, certain manufacturers, such as BFGTech, will offer “Overclocked” models that have higher GPU and memory frequencies. In fact, the BFGTech GeForce 7800 GTX OC 512 MB video card will be factory clocked at a 580MHz GPU and 1.75GHz memory frequency. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
The Dark Side of Moon
|
kako got gledao u testovima obje generacije grafičkih kartica su super ali ipak na kraju Nvidia nosi pobjedu ioako ću si kupit x1800xl na kraju!!!
![]() |
#74 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ne vrijede više od dva i pol somića ni X1800XL ni 7800GT. O precijenjenosti top modela neću ni pričati, to je već tradicionalno. Nadam se da će XL i GT dokraja godine ipak biti ISPOD tri soma. Zanimljivo je da je vani slučaj da često GT ima manju cijenu od XL-kod nas XL ima za 3000 ili mrvicu ispod, a GT najeftinija 3300. Lagano nas deru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
nek oni naprave poštene čipove sa R 580 i R 600 i to je to pa će situacija biti sasvim drugačija nažalost ova je serija grafa kasnila i to se osjeti ali sa R 580 bude sasvim druga priča bar se nadam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
-nVidiot-
|
hehe nemoj zaboraviti nVidia-inog G80 čipa koji je najavljen za ljeto 2006. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
nvidiaši neg uživaju sad dok mogu barem što se tiče dobavljivosti i finih cijena kartica (vani) kad izađe R 600 nikakav čip iz nevidije neće više nikome biti zanimljiv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
-------
|
@pinsla Se znaju kakve konkretne mogućnosti i specifikacije tog R600 čipa ili je to još sve u strogoj tajnosti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
no vjerojatno će biti derivat xenosa čipa koji je u xboxu 360 dakle podrška za DX 10, objedinjeni shaderi, vjerojatno GDDR 4 memorija dobrano preko 2 Ghz xenos ima 48 shader pajpi tak da ćemo vidjet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
-------
|
O...pa to bude zver i pol kad stigne na tržište. DX10....odma se sjetim onog filmeka od CryTek-a........melem za oči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
Nego zašto se tu na forumu svađa o tome koja je firma bolja koda vi radite u ATI-u ili Nvidi pa svaki hvali kao svoju firmu. Ja sam subjektivan u tome svemu i treba uzet grafičku koja daje najbolje performanse za uložen novac!Bilo to nvidia ili ati u ovoj generaciji se jednostavno nemože pogriješit jedino ak imaš para onda ćeš uzet 7800GTX 512mb i imat najbolju karticu za uložen novac i tu nema diskusije!
![]() |
![]() |
#84 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ti bio ranije napričao gluposti na tone pa nikome ništa svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje ja tebi ne branim da ti iznosiš svoje prema tome nemoj ni ti meni a moje mišljenje je samo moje mišljenje koje temeljim na nekim informacijama i spoznajama o kojima ti primjerice ne znaš ništa i još hrpi stvari koje ne možeš uočiti moguće da ću se prevariti ali to je moje mišljenje i dovoljno sam hrabar da ga iznesem a ti se nemoj tu preseravat jer ovo nije mjesto za to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Caught Somewhere In Time
|
[QUOTE]Originally posted by Rainmaker-Lihto E da stvarno možeš lupat gluposti,ovaj put si nadmašio samog sebe,koda ti znaš kakva će kartica biti,može onda biti super na papiru a puno lošija u izvedbi tak da nemoj govorit o nećemu o čemu neznaš!!! Nego zašto se tu na forumu svađa o tome koja je firma bolja koda vi radite u ATI-u ili Nvidi pa svaki hvali kao svoju firmu. Ja sam subjektivan u tome svemu i treba uzet grafičku koja daje najbolje performanse za uložen novac!Bilo to nvidia ili ati u ovoj generaciji se jednostavno nemože pogriješit jedino ak imaš para onda ćeš uzet 7800GTX 512mb i imat najbolju karticu za uložen novac i tu nema diskusije! [/QUOTE je je 7800GTX 512 jer za 700 američkih super uložen novac možd ak ga imaš za bacanje pa čak ni onda s ene splati dati tolke nofce za grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
bila je jedna zanimljiva anketa na Driverheavenu baš o tome koliko su ljudi spremni dati za grafičku karticu... bilo je nekih 5500 odgovora (daleko od reprezentativnog uzorka i po broju i po strukturi "stanovništva") i za 10ak% ljudi nije problem iskeširati >650$...35% bi dalo 400-500$ za grafiku... no, evo linka ako nekoga zanima http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=88551 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ali po meni je puno bolje kupiti 7800GT ili X1800Xl nego 7800GTx 512 MB nemjerljivo isplativije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
-nVidiot-
|
Zato kad 7800GS izađe bude hit kartica... Za malo para dobiš sve dobre stvari serije 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
-------
|
Po mojem mišljenju sve iznad cca. 2.000 kn za grafičku je bacanje para na čisti kurčiluk i preseravanje.........pogotovo ako tipovi govore kak su oni gameri i kak im to treba.........pa za kaj im treba............za šminku, eto za kaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|