|
![]() |
#61 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
naravno da sa flakom neću gađat lika koji je na 300m od mene a bome neću ni sa rocket L ak je otvoren prostor. svako oružje ima svoje prednosti i mane al postoji neka određena "ljubav" prema nekim oružjima jer se ljudi naviknu na njih i dobri su kad ih koriste. inače rocket L večina ljudi koriste tak da mi to nekak zvuči isfurano već iako je oružje mrak pogotovo kad napuniš svih 6 raketa... al naravno da neću bit dobar sa svim oružjima neg ću neka doktorirat da mi se ne dogode neki kiskevi...pod tim mislim frenda koji igra sa shock rifleom i stalno roka comboe, e to je doktorat. ![]() za ripper nisi u pravu, "meci" se odbijaju u primarnom modu tak ak znaš možeš nekom ko je iza zida skeljit head shot samo tako, probaj pa će vidjet nisam bezveze to napisao. a bome i znam šta pišem jer mi je UT jedna od naj igri uopće, je stara al je legendarna! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Slazem se svatko ima oruzje s kojim je najsigurniji ![]() A sad idem igrat FC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Strichek Moderator
|
@dautanecII evo stavio prije 15 min UT GOTY i evo jedna sličica od druge (u smislu da sam prvi put igrao masterful al to je prelagano) [img=http://img317.imageshack.us/img317/8555/kickass3cl.th.jpg] mutator je bio insta gib. nije godlike ipak moram se zagrijat. ![]() dakle? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
sjecam se,osim simpaticnih scena ubojstava na Morpheusu prigodom skakanja sa zgrade na zgradu,ili jos bolji-covjek ima shock rifle podebljan s damageom,a ja ga skakutanje upucam s gunom! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Strichek Moderator
|
ja ne igram na netu jer imam modem, a s obzirom kako je zarazno račun di doveo starce do kapi.. ![]() tako da se ja praksam i guštam na single playeru naravno na večim težinama i adjust auto skill on! ![]() P.S. sad sam na oriđiđi UT-u nostalgije radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|