Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.09.2005., 13:29   #61
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by SniperWolf
Pravi UT majstor (ili bilo koje druge fps igre) bi rekao da mu je naj oružje po prilici, kada ti lik izkoči ispred tebe baš ćeš ga ripperom gađati jelda?
govorili smo koja su najbolja oružja a ne koja su najbolja za tu i tu priliku...
naravno da sa flakom neću gađat lika koji je na 300m od mene a bome neću ni sa rocket L ak je otvoren prostor.
svako oružje ima svoje prednosti i mane al postoji neka određena "ljubav" prema nekim oružjima jer se ljudi naviknu na njih i dobri su kad ih koriste.
inače rocket L večina ljudi koriste tak da mi to nekak zvuči isfurano već iako je oružje mrak pogotovo kad napuniš svih 6 raketa...

al naravno da neću bit dobar sa svim oružjima neg ću neka doktorirat da mi se ne dogode neki kiskevi...pod tim mislim frenda koji igra sa shock rifleom i stalno roka comboe, e to je doktorat.

za ripper nisi u pravu, "meci" se odbijaju u primarnom modu tak ak znaš možeš nekom ko je iza zida skeljit head shot samo tako, probaj pa će vidjet nisam bezveze to napisao.

a bome i znam šta pišem jer mi je UT jedna od naj igri uopće, je stara al je legendarna!
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 15:17   #62
Komek
Premium
Moj komp

Komek's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Slazem se svatko ima oruzje s kojim je najsigurniji al recimo necu ici sa rocket l ako sam u nekakvoj uskoj i maloj stazi neg cu uzet flak i sl. Kolko god je novi ut "bolji" stari ut ima nekaj u sebi zbog cega ceš ga igrat meni je on nekak puno igraviji od novih ut-a.
A sad idem igrat FC
Komek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.09.2005., 18:08   #63
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

@dautanecII

evo stavio prije 15 min UT GOTY i evo jedna sličica od druge (u smislu da sam prvi put igrao masterful al to je prelagano) [img=http://img317.imageshack.us/img317/8555/kickass3cl.th.jpg]
mutator je bio insta gib. nije godlike ipak moram se zagrijat.

dakle?
Staro 28.09.2005., 12:12   #64
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
SniperWolf
Pravi UT majstor (ili bilo koje druge fps igre) bi rekao da mu je naj oružje po prilici, kada ti lik izkoči ispred tebe baš ćeš ga ripperom gađati jelda? Meni niti jedno nije fav. Sva su mi ok - jedino kada nađem nekog protivnika koji nezna igrati protiv tog i tog oružja ga samo zašijem rocketom(tim oružjem) npr

sjecam se,osim simpaticnih scena ubojstava na Morpheusu prigodom skakanja sa zgrade na zgradu,ili jos bolji-covjek ima shock rifle podebljan s damageom,a ja ga skakutanje upucam s gunom!

dautanecII je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 16:01   #65
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Originally posted by dautanecII
sjecam se,osim simpaticnih scena ubojstava na Morpheusu prigodom skakanja sa zgrade na zgradu
i kad dobije head shot... gušt!!!
Staro 29.09.2005., 10:50   #66
gremlin33
just like Registered User
Moj komp

gremlin33's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
a gdje Vi zapravo igrate UT2004?..ja igram na netu više od godinu i jako malo domaćih uopće nalazi
Staro 29.09.2005., 12:09   #67
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

ja ne igram na netu jer imam modem, a s obzirom kako je zarazno račun di doveo starce do kapi..

tako da se ja praksam i guštam na single playeru naravno na večim težinama i adjust auto skill on!

P.S. sad sam na oriđiđi UT-u nostalgije radi.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno