|
![]() |
#61 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Nisam imao svanapajnja doma, al sam pročitao dovoljno recenzija na netu od raznih siteova ( Ne Tom's Hardware) i na SVIMA je ispalo da Levicomu 550W kad ga opteretiš kako spada jednom 550W napajanju 12V napon propadne. FYI imao sam doma: Maxpower 300, Chieftec 420, Antec 350, Fortron 350W( stari), Tagan 420, Enhance 520, Smartbox 400. Mjerio sam napone na svima osim na Maxpoweru s multimetrom i mjerio padove napona. Chieftec na visokom FSBu ima velike oscilaije, te ima previše molexa za snagu koju daje pa zna radit budalaštine kada ga se stavi u stroj koji je OCan do bola. Antec 350W za svoju snagu me napajanje ugodno iznenadlilo, izvrstan ispravljač napona koji omogućuje vrlo stabilne napone, nešto je glasnije od inaće vrlo tihog Chiefteca ( ak netko ima vetove iz njega a želi ih se rješiti PM me!), meni je nedostak bio u samo 6 molexa inače izvrsno napajanje koje ću uvjek preporučit prije Fortron/AOpen 350W Super silent, jer je napajanje bolje. Fortron 350( staro) je slabašno napajanje i nije za novije konfe jer ima preslabu jakost (premalo Ampera- Amperi označavaju jakost struje FYI) na 12V, Tagan 420 je jako dobro napajanje ima stabilne napone, netipično za Tagan ne grije se krvnički, naponi posebice na 12V za moj ukus možda malčice viskoki (12.22-12.30) ima određene osiclacije pod opterčenjem, Enhance 520 ,naponi izrazito stabilni jako blizu deklariranim ( 11.99-12.02), dosta glasno i dosta se grije ali oscilacija nema. Smartbox 400 smeće! U klasi s JNC, maxpower, oscilacije pod opterećenjem kolko god očeš ( 11.72-12.28), jeftine komponente ( stoji otvoreno i koristi mi za isprovbavanje ventova),i jeftina izrada,preporučujem svatkomtko si želi skurit komp. Zadovoljan? E da i L&C ide u kategoriju skupa sa Smartboxom i Maxpowerom kod frenda ubilo jedan disk i drugog načelo a kod Dr. Toma ubilo 6800LE, nakon kaj je spoio dva 8cm venta na isti rail na kojem je grafa. 8 cm vent ti ima motor od najviše 0.15A ako nema potenciometar na sebi, odnosno 0.23A motor Enermax i vjerojatno TT smat case fan koji imaju potenciometar spojen na motor. Znači ukupno 0.30A do max 0.46 A veća jakost i to je dovoljno da se napajanje preoptereti i da dođe do izboja struje (naglo kratko eksponecijalno povećanje napona) koje onda ubije neku komponetu u ovim slučajevima disk i 6800LE, pa mi ti sad reci da to napajanje valja.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.06.2005. u 15:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
a sta kazes za tagan 380W black edition u linksa za 480kn. jel on dobar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Headbangig Grunf!
|
Tagan garantira kvalitetu! Uostalom Tagan sam naveo pod jakodobre-izvrsne proizvođače. I da unatoč nekim ljudima koji sumnjaju dobro proučim o čemu se radi Tako npr.TT svoju deriju 360W, 360W updated 350 i 420 W dobiva iz iste tvornice kao i chieftec ( vidi se kad se usporedi broj modela). Nije nužna predispozicija starost firme za kvaliteutu tako je npr. Zalman firma kaj se pojavila ak se ne varan 2001. na tržištu te se odmah bacio na kvalitetu što se očitovalo u seriji 6000 CPU coolera i posebice 7000 seriji i Zm HP seriji coolera prvi za CPU drugi za VGA. Tak da Jozino napadanje mene ko debila kaj vjeruje svemu nema smisla. I might not have the knowlege as Bubba,Vedran P. the knowlege and repairing skills as DR.RAK nor seen as much HW as Ozren but a total idiot I am not. ( speech copyright by Yoda ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.06.2005. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Headbangig Grunf!
|
nije problem vrijeme već promili ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|