|
|||||||||||
|
|
#87241 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87242 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Iz osobnog iskustva, problem je što i proizvodači sve više štede i puštaju u prodaju poluproizvode, i onda ti isporuče lemon car, tj novi auto sa 0 km sa problemima. Tako da ni kupovina novog auta sa garancijom ništa ne znači. Govori mi prijatelj da je njegovom poznaniku na na 4000 km na Škodi otišao automatski mijenjač .Pa se ti sada naganjaj sa servisom, dal je obuhvaćeno garancijom ili ne, dal je do oštećenja došlo usred naćina vožnje, i slično.... Ja sam sa starim Tiguanom imao problema sa gubitkom rashladne tekućine (koji problem nije riješen) nakon 5 mjeseci i valjda 7000 km. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#87243 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87244 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Sve smo polovnjake kupovali i nikada problema. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87245 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#87246 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Čuo sam horror priča i sa BMW,Mercedes, Audi, Peugot,Mazda (tako da ne bi bila samo VAG grupa, niti sam njihov fan boy) tako da mi se čini da je kupovina čak i novog auta neovisno o brandu danas bacanje kockice, nekad dobiješ, nekad izgubiš |
||
|
|
|
|
|
#87247 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
VW koliko kosta ima najvise problema zato sto je profit po zadnjem izvjescu pao 44% I podijeliti ce 50 000 otkaza. A I Porecheu je profit pao sa 5.3 milijarde na 90 miliona. Neka samo nastave dizati cijene i ugradivati lose materijale u kombinaciji sa slabom pouzdanoscu. Hauba koja nije u boji auto kosta puno vise nego usteda. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#87248 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
|