|
|||||||||||
|
|
#87241 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87242 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Iz osobnog iskustva, problem je što i proizvodači sve više štede i puštaju u prodaju poluproizvode, i onda ti isporuče lemon car, tj novi auto sa 0 km sa problemima. Tako da ni kupovina novog auta sa garancijom ništa ne znači. Govori mi prijatelj da je njegovom poznaniku na na 4000 km na Škodi otišao automatski mijenjač .Pa se ti sada naganjaj sa servisom, dal je obuhvaćeno garancijom ili ne, dal je do oštećenja došlo usred naćina vožnje, i slično.... Ja sam sa starim Tiguanom imao problema sa gubitkom rashladne tekućine (koji problem nije riješen) nakon 5 mjeseci i valjda 7000 km. |
|
|
|
|
|
|
#87243 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87244 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Sve smo polovnjake kupovali i nikada problema. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87245 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#87246 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Čuo sam horror priča i sa BMW,Mercedes, Audi, Peugot,Mazda (tako da ne bi bila samo VAG grupa, niti sam njihov fan boy) tako da mi se čini da je kupovina čak i novog auta neovisno o brandu danas bacanje kockice, nekad dobiješ, nekad izgubiš |
||
|
|
|
|
|
#87247 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
VW koliko kosta ima najvise problema zato sto je profit po zadnjem izvjescu pao 44% I podijeliti ce 50 000 otkaza. A I Porecheu je profit pao sa 5.3 milijarde na 90 miliona. Neka samo nastave dizati cijene i ugradivati lose materijale u kombinaciji sa slabom pouzdanoscu. Hauba koja nije u boji auto kosta puno vise nego usteda. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#87248 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87249 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Šta mi vrijedi novi auto, garancija i besplatni popravak kad ćeš biti bez auta tjednima. Nećeš dobiti zamjenski auto i u većini slučajeva neće ti reći šta je dok ne prođe garancija. Nakon tog dobe naglo prosvjetljenje. Odmah kažu koliko košta i bit će složeno već danas.
|
|
|
#87250 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Čekaj malo, 5.3 mlrd na 90 milijuna!? Prema tim brojkama uskoro onda ide ključ u bravu. |
|
|
|
|
|
|
#87252 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da, ali to je do restrukturiranja. Sama odluka za produljenjem proizvodnje motora s unutarnjim izgaranjem je udarac od 5 milijardi. US tarife su 3 milijarde, itd.. Sami prihodi grupe su pali za 0.8%. Stellantis je 22 milijarde isto radi restrukturiranja, promjena EV strategije ponajviše. Računovodstvene igre. |
|
|
|
|
|
|
#87253 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87254 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ali Opel mi je pružio to zadovoljstvo da se vozim u Orixovoj šlepi. ![]() Ali uopće se ne ljutim na auto. I dalje mi je drag i volim ga. Imam ovlaštenog mehaničara koji mi dođe sa dijagnostikom u kućnu posjetu. Uglavnom riješit će se i popravit će se. Točka na i će biti kad se riješim škode i uzmem Giuliu 2.0 Turbo. Poznat problem sa "Multi Air", 2000 eura servis. ![]()
|
|
|
|
#87255 |
|
Premium
|
https://slobodnadalmacija.hr/auto-mo...sefova-1542892 valjda će preostali zaposlenici znati izbrusiti var na vratima da se ne porežeš ![]() |
|
|
|
|
|
#87256 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
1. Motor desnog retrovizora, u par sati rjeseno, nije bilo ni hitno kad cu 2. Radio pukla plastika, bez problema rijeseno isto nije bio hitno 3. Drzac za naocale bio kriv, cijela konzola gori zamjenjena, isto u tom radnom danu 4. Jedino hitno, pumpa vode crkla, auto se pregrijavao, iznenadni i hitni kvar, rijesen taj isti dan, u ovlastenom zamjenili i remen usput. Jedini dugi servis je bio kad me je neka zena udrila u garazi i razbila prednji kraj, nisu mogli nista radit dok nisu dobili odobrenje od osiguranja, koje se čekalo zbog policijskog izvješća. Ali čim su dobili, napravili su u roku 2-3 dana |
|
|
|
|
|
|
#87257 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ne pričamo o sitnim kvarovima kad imaju dio na lageru ili kad te naruče na servis. Nego kad je kvar veći ili skuplji ili ga ne mogu dijagnosticirati pa se ponavlja danima. Primjer. Auto se ugasi kad se zagrije. Ili kao meni sad. Priključiš dijagnostiku i kaže nema komunikacije sa motorom i baca ti grešku OBDa. Meho mi hodočasti u kućnu posjetu i mjeri napone sa unimerom, vadi šeme sa opelovog servera. Takavi auti stoje na servisu i popravljaju se kad ima vremena jer je teško naplatiti.
|
|
|
|
#87258 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87259 |
|
Premium
|
Meni se bila desila na VW Tiguan situacija da iako sam našao na netu da je rješenje za problem gubitka rashladne tekućine promjena pumpe vode+još nekih stvari, i iako su u Americi Tiguani masovno bili opozivani upravo radi toga i instalirani novi o trošku proizvodača, VW nije htio promjeniti pumpu vode u garantnom roku. Naravno, kada je garancija prošla na prvom servisu iza toga sugerirana je promjena pumpe vode ...... |
|
|
|
|
|
#87261 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ja je nisam dobio. Recimo tražio sam da mi se odobri kulanca na promjenu mehatronike DSG mijenjača, jer je uredno mijenjano ulje u mijenjaču i ostalo, i nisu ni to odobrili.... |
|
|
|
|
|
|
#87262 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zlovenci su se konačno odlučili napraviti AC Rupa-Postojna https://www.tportal.hr/vijesti/clana...edati-20260311
|
|
|
#87263 | |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Nakon što sam odustao od Minija zapeo mi za oko Citroen C3 2020/2021. godina, auto pravi bombončić. No, izgleda da 1.5 HDI motori imaju potencijalni problem sa pretankim lancem koji, kad/ako pukne, izaziva havariju motora. S druge strane, 1.2 benzinac i njegov "mokri" remen je također na lošem glasu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87264 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#87268 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
) Same dijelove sam čekal 5 radnih dana.Vjerujem da sam iznimka. Za 20k eura mislim da nemreš kupiti kompletniji auto novijeg datuma.
|
|
|
|
#87269 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|