Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 21:52   #87211
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Danas sam gledao kako cigici provaljuju u kombi u 12 sati na parkingu od Konzuma na D. Sveticama. Srecom pa se lik na vrijeme vratio i potjerao ih. Dosli su u tamno plavom, spustenom Golfu V TDI njih trojca i krenuli razvaljivat bocni prozor na kombiju koji se minutu prije sparkirao. Nakon sto ih je lik potjerao presli su na parking od Lidla i krenuli skenirat aute ali su odustali, valja jer je bilo svega par auti na parkingu pa nisu imali cover kod kod Konzuma. Uglavnom parkajte sto blize ulazu i nemojte bit sto godina u ducanu.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:14   #87212
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Tulio Pregled postova
Ako je to onaj PRINS motor 1.4/1.6, koji je nastao u suradnji izmedju BMW/PSA grupacije, onda nos ne cudi.

Politi benzinom i zapaliti, ono sta ostane rastopit u limenke pive.

Ja kupih to sestri svojevremeno u Pezotu 207, super autic i super motor to malo vremena kad je ispravan. Inace, guta ulja kao vodu, i kad krenu sranja sa lambdama/ECU lampicom, nikada na zelenu granu s njime
Cuo sam i ja to za Prince motore, ali evo ovaj nas N13 u F20, koji je nastao na tom Princu je za sada odlican. Doduse, „tek“ je na 140kkm i odrzavam ga bolje nego sebe, al da slusa - slusa
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 22:16   #87213
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Tulio Pregled postova
Ako je to onaj PRINS motor 1.4/1.6, koji je nastao u suradnji izmedju BMW/PSA grupacije, onda nos ne cudi.

Politi benzinom i zapaliti, ono sta ostane rastopit u limenke pive.

Ja kupih to sestri svojevremeno u Pezotu 207, super autic i super motor to malo vremena kad je ispravan. Inace, guta ulja kao vodu, i kad krenu sranja sa lambdama/ECU lampicom, nikada na zelenu granu s njime
Tocno taj motor, tocno ti problemi

Ajde ima u djelove lipo, bila koza sicevi, drvo na tabli, da se to utopit za koju euro. Motor,da, katastrofa
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:50   #87214
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Mladene sto je bilo s tvojim? Btw skvo razmisljala o miniju, hvala vam na ovim utjesnim rijecima . Bit ce miata u buducnosti da mogu sa hamdijom na branch
Eto čovjek se vozi godinu dana, tj. njegova žena bez problema nakon što sam ga popravio i prodao. Ali ja nisam nikakvo mjerilo, uklet sam odavno kad su auti u pitanju. Nitko nikad nema probleme koje ja dobijem....zato sam dvadeset godina bio samo na službenom autu. Reko idem probat ponovno, polovna mazda 6 dizel i cajger okretaja motora u leru mijenja okretaje kao da daješ gas...kupio netko iz Bosne nakon mene. Mini počeo trošit struju, tri majstora i nakon tri mjeseca prelomio i kupio novi auto sa 0 kilometara i 7 godina garancije. Bio je otišao kompjuter i to smo kupili polovni i zamijenili. A cijelo vrijeme sam svim električarima govorio da sumnjam u to....
Ako ću ikada ponovno kupovati auto, biti će to ponovno potpuno novi. Nemam se volje navlačit sa majstorima.
Mladenxy je online   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:58   #87215
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Eto čovjek se vozi godinu dana, tj. njegova žena bez problema nakon što sam ga popravio i prodao. Ali ja nisam nikakvo mjerilo, uklet sam odavno kad su auti u pitanju. Nitko nikad nema probleme koje ja dobijem....zato sam dvadeset godina bio samo na službenom autu. Reko idem probat ponovno, polovna mazda 6 dizel i cajger okretaja motora u leru mijenja okretaje kao da daješ gas...kupio netko iz Bosne nakon mene. Mini počeo trošit struju, tri majstora i nakon tri mjeseca prelomio i kupio novi auto sa 0 kilometara i 7 godina garancije. Bio je otišao kompjuter i to smo kupili polovni i zamijenili. A cijelo vrijeme sam svim električarima govorio da sumnjam u to....
Ako ću ikada ponovno kupovati auto, biti će to ponovno potpuno novi. Nemam se volje navlačit sa majstorima.
Da, samo kaj kupit od novog u "Golf" klasi je pravo pitanje, za mene bar.
Piksa je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:10   #87216
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Ekipa, trebam savjet.

Klinka mi je nedavno položila i u potrazi smo za autom. Za prvi auto smo odabrali Mini, dvoja vrata, vjerovatno između 2014.-2019. Ona s njim neće raditi previše kilometara, to je sigurno.
Pošto nikad nisam imao većih iskustava s njima (osim što sam napravio par kilometara probne vožnje), može li mi netko reći kakvi su ti auti glede održavanja ?
Da li ići na benzinca ili dizela, ili je nebitno ? Kabrio ili ne ? Išli bi definitivno na ručni mjenjač.
Hvala
Ako ćeš dizela - Clio 1.5dCi 2013-2016g (iako ne vidim smisao kad je mala kilometraža u pitanju ali ga je lakše nabavit )
Frend imao kao službeno vozilo, samo toči i vozi, uz obvezno održavanje.
Taj se dCi pokazao top motor, samo ga treba ponekad u obrtaje i odradit DPF-regeeraciju i nema problema.
Auto nikad nije bio mažen (u smisli vožnje) i prešao je s njim 100 000km u 2g, bez problema
Staro Danas, 00:45   #87217
Inovator
Premium
Moj komp

Inovator's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Danas sam gledao kako cigici provaljuju u kombi u 12 sati na parkingu od Konzuma na D. Sveticama.
Gledao i pozvao policiju ili samo gledao?
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:51   #87218
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Noviji 1.5 dci je jedan od rijetkih koji nema problema sa DPFom, mogu ga jedino dizne zaustavit. Skupe su i teske a reparirat, ovisno o voznji i gorivu idrze oko 150-200k. Meni je ultimativni bio Clio 1.5 dci 110, osim Sporta naravno..

Nisam zvao nikog jer je dosao vlasnik kombija a njega nije bila briga kad je vidio da je sve ok pa onda nije ni mene.. Zapamtio sam auto i face pa ko zna, mozda i budem ak ih opet vidim. Kladio bi se da je ekipa sa Kozari boka/puteva i da ih policija vec jako dobro zna. Nisam odmah ni skuzio kaj se desava, mislio sam da su se dosli drogirat jer kad su me vidli da ih gledam, preparkirali su se na drugu stranu kombija gdje ih vise ne vidim.. Sreca pa je vlasnik odmah izasao iz Konzuma. Ja sam sjedio na skuteru, zadnji red do zivice i pijuckao red bull ka se to desavalo.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Danas u 01:01.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 08:12   #87219
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Gledao i pozvao policiju ili samo gledao?
Policija tu nista ne moze napraviti, gospoda su iznad zakona.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Staro Danas, 08:39   #87220
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
. Ja sam sjedio na skuteru, zadnji red do zivice i pijuckao red bull ka se to desavalo.
Inspiriran ovim?

https://youtu.be/zPnK0NCn_MQ
goran1985 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke