|
|||||||||||
|
|
#87211 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas sam gledao kako cigici provaljuju u kombi u 12 sati na parkingu od Konzuma na D. Sveticama. Srecom pa se lik na vrijeme vratio i potjerao ih. Dosli su u tamno plavom, spustenom Golfu V TDI njih trojca i krenuli razvaljivat bocni prozor na kombiju koji se minutu prije sparkirao. Nakon sto ih je lik potjerao presli su na parking od Lidla i krenuli skenirat aute ali su odustali, valja jer je bilo svega par auti na parkingu pa nisu imali cover kod kod Konzuma. Uglavnom parkajte sto blize ulazu i nemojte bit sto godina u ducanu. |
|
|
|
|
|
#87212 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#87213 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ajde ima u djelove lipo, bila koza sicevi, drvo na tabli, da se to utopit za koju euro. Motor,da, katastrofa |
|
|
|
|
|
|
#87214 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako ću ikada ponovno kupovati auto, biti će to ponovno potpuno novi. Nemam se volje navlačit sa majstorima. |
|
|
|
|
|
|
#87215 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#87216 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Frend imao kao službeno vozilo, samo toči i vozi, uz obvezno održavanje. Taj se dCi pokazao top motor, samo ga treba ponekad u obrtaje i odradit DPF-regeeraciju i nema problema. Auto nikad nije bio mažen (u smisli vožnje) i prešao je s njim 100 000km u 2g, bez problema |
|
|
|
|
|
|
#87218 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Noviji 1.5 dci je jedan od rijetkih koji nema problema sa DPFom, mogu ga jedino dizne zaustavit. Skupe su i teske a reparirat, ovisno o voznji i gorivu idrze oko 150-200k. Meni je ultimativni bio Clio 1.5 dci 110, osim Sporta naravno.. Nisam zvao nikog jer je dosao vlasnik kombija a njega nije bila briga kad je vidio da je sve ok pa onda nije ni mene.. Zapamtio sam auto i face pa ko zna, mozda i budem ak ih opet vidim. Kladio bi se da je ekipa sa Kozari boka/puteva i da ih policija vec jako dobro zna. Nisam odmah ni skuzio kaj se desava, mislio sam da su se dosli drogirat jer kad su me vidli da ih gledam, preparkirali su se na drugu stranu kombija gdje ih vise ne vidim.. Sreca pa je vlasnik odmah izasao iz Konzuma. Ja sam sjedio na skuteru, zadnji red do zivice i pijuckao red bull ka se to desavalo. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. Danas u 01:01. |
|
|
|
|
|
#87219 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|