|
|||||||||||
|
|
#87181 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ovo izdrkavanje sa 3,8 do 100 fakat nije sigurno. I pazi to u autu od dvije tone.... Ali da auto je zgodan i evo osim debilnog ekrana i mutavog ulaska u auto nema kaj za prisrati. Mislim da ću se javiti liku da mu dam flašu rakije da proslavi kad se reši kadeta ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87182 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pa ti nemoj napraviti prijenos. Da li sa tehničkog zovu, čisto sumnjam. Ali pošalju dopis policiji za raspisivanje potrage za reg. pločicama i prometnom.
|
|
|
|
#87183 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Neka ide 4sec do 100, u čemu je problem? Startniji auto, brže i sigurnije obiđeš nekoga, ponekada može i spasit živu glavu ako npr. stojiš a vidiš da iza tebe netko dolazi i ne staje... Ali svakako - ponekad lijep boost adrenalina ![]() |
|
|
|
|
|
#87184 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba znati kontrolirati auto sa takvim ubrzanjem, a većina vozača nikada nije vozila takvo nešto jer nikada nisu imali priliku sjesti, a kamoli voziti, Porsche ili Ferrari. Prije nekoliko godina tu kod mene je neka Kineskinja vozila rentani Porsche. Izlazi sa sporedne ceste uzbrdo na glavnu skretanjem desno. Žena dala više gasa da krene sa uzbrdice, zadnji kraj otišao u 3pm, a ona se zakucala u palmu 10m dalje.
|
|
|
#87185 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ja bi isto zabranio suv zenama, jako ih puno tesko ostaje u svojoj traci pogotovo kod skretanja. Eto da budem u balkanskom modu. ![]() Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#87186 |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ekipa, trebam savjet. Klinka mi je nedavno položila i u potrazi smo za autom. Za prvi auto smo odabrali Mini, dvoja vrata, vjerovatno između 2014.-2019. Ona s njim neće raditi previše kilometara, to je sigurno. Pošto nikad nisam imao većih iskustava s njima (osim što sam napravio par kilometara probne vožnje), može li mi netko reći kakvi su ti auti glede održavanja ? Da li ići na benzinca ili dizela, ili je nebitno ? Kabrio ili ne ? Išli bi definitivno na ručni mjenjač. Hvala |
|
|
|
|
|
#87187 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Skupi su za održavanje i nisam baš imao sreće sa majstorima. Na mojem su curenje struje otklanjali tri mjeseca, i tek treći autoelektričar je znao otkloniti kvar. Sredio i prodao. Benzin, jurilica i karting gušt od auta. Ide ko zmaj i ima karakter. Možda i najdraži auto. Ponuda polovnih je velika, i ne prodaju se baš lagano, tak da debelo spusti cijenu. Ja sam svoj 2011.u dobrom stanju prodao za 4000 € i to dosta teško. |
|
|
|
|
|
#87188 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
U zakonu je rok 15 dana i nakon toga stari vlasnik ti može ukinuti registraciju. Upravo to sam ja (točnije supruga) napravio jednom liku jer je stalno odgađao prebacivanje auta a nismo htjeli imati problema zbog njegovih mogućih prometnih i parking kazni. Ne znam da li stp javlja novom vlasniku da mu je ukinuta registracija ali ja nisam htio ispasti govno pa sam mu poslao poruku pa sam na kraju ostao prosto rečeno posran 🤣 Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#87189 |
|
Premium
|
Uzmi joj Clitača. Jeftiniji je od Minija, održavanje mu je isto jeftinije, velik izbor modela i opreme, pouzdani su,... Poželjno bi bilo nabaviti 4cyl verziju.
|
|
|
#87190 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Zena idalje ima fobiju, kad se jaris ugasi, jer mu ne triba motor(hibrid), odma se trzne. Prije je vozila golf 5 bez ikakvog problema. Moj tj zenin, 2007, stoji u mehanicra vec godinu ipo dana, bio se gasio kad se zagrije, sad se niti ne pali vise. Ugl odlicna kupovina Nikad vise ni blizu minija. Lijep da, iznutra isto jedan od lijepsih auta, al ostalo je nocna mora ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87191 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#87194 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Nesreće s takvom teladi koja se ispaljuje s mjesta će biti sve češće i češće. p.s nisam za ograničavanje max brzine. Ako se ikada poželim ubiti htio bi da to bude na +200kmh. ![]() @amdejac...kako opel? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87195 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Neki atmosferski benzinac s 4 cilindra bi bija idealan, Kia Rio 1.2 benzin i sl jedino nije fensi.
|
|
|
|
#87197 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Možda Mito? Fensi je, frameless door, provjerena tehnika https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-ro...oglas-45853481
|
|
|
#87198 |
|
Pod naletima kopita zla
|
jtd i malo kilometara.... Ima netko iskustva 7-pin instalacija na kuki, a nosač za bicijle 13-pin. Kaj sve ne radi? AFAIK postoji adapter ali nadam se da žmigavci, štop i pozicije rade uredno. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.03.2026. u 16:14. |
|
|
|
|
|
#87199 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Tih ekstra 6 pinova su kolko znam za kamp kucice i slicno. Sve ovo osnovno bi moralo raditi normalno (imam 7pin i na autu i na prikolici, kad sam gledao dal staviti 13pin na auto sam zakljucio da mi bas ne treba i ne da se zezati s adapterima. |
|
|
|
|
|
|
#87200 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Barem meni nikad nije palo na pamet stornirati policu obveznog osiguranja kad bih prodavao vozilo...
|
|
|
|
#87201 |
|
Premium
|
|
|
|
#87202 |
|
Premium
|
Crvene Mazge su problem jer tu boju ne zna smiješati nitko osim ovlaštenih servisa, pa popravak najobičnije ogrebotine košta ko Sv. Petra kajgana.
|
|
|
#87203 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Nisi me shvatio. Curka ce raditi malo km i kaj ce joj dizel za to? |
|
|
|
|
|
|
#87204 |
|
Premium
|
|
|
|
#87205 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Clio je po meni najbolji izbor za pocetnicu, ali nije dovoljno „fensi“. Znam, imam i ja jednu takvu doma. Zbog nje smo kupili F20 iako sam ja navijao za Clio. |
|
|
|
|
|
#87206 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzmi adapter i riješen problem. Sve će ti raditi. Ja na autu imam 13 i s adapterom nikad problema. 13 pinski su za kamperice jer imaju još izvod za stražnje maglenke, rikverc svjetlo i dodatno napajanje za interijer prikolice. Nedavno sam slagao na prikolici za osvjetljenje, pa sam proučavao 7 vs 13 pinova.
|
|
|
#87207 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Meho nije uspio naći kvar?
|
|
|
|
#87208 |
|
Premium
|
Da, odustao on. A odustali mi od guranja, parkiran je kod njega pa ceka dane kad nam se bude dalo zezat sa njim. Problem je bio sto se mora zagrijat da se kvar pojavi, pa se mora opet hladiti pa je to valjda time consuming pa mu se bitce neda. |
|
|
|
|
|
#87209 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Covjece koja je to ekipa sarlatana, samo da im je ulje mijenjati, nedaj boze da moraju nesto troubleshootat. A kladim se da je nesto banalno. Mladene sto je bilo s tvojim? Btw skvo razmisljala o miniju, hvala vam na ovim utjesnim rijecima . Bit ce miata u buducnosti da mogu sa hamdijom na branch ![]() |
|
|
|
|
|
#87210 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Ako je to onaj PRINS motor 1.4/1.6, koji je nastao u suradnji izmedju BMW/PSA grupacije, onda nos ne cudi. Politi benzinom i zapaliti, ono sta ostane rastopit u limenke pive. Ja kupih to sestri svojevremeno u Pezotu 207, super autic i super motor to malo vremena kad je ispravan. Inace, guta ulja kao vodu, i kad krenu sranja sa lambdama/ECU lampicom, nikada na zelenu granu s njime |
|
|
|
![]() |
|
|