|
|||||||||||
|
|
#86431 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() I meni je auto lijep osim mjenjača. On je baš onako za ljude sa posebnim potrebama. Al dobro zna hjundai tko im većinom kupuje aute. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86432 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
2,2 crdi, onaj zadnji sa 201ps. Za jedan veliki SUV jako lijepo ide i lijepo se vozi. Prostora unutra ko u prici. Ja sam 194cm visok i kad vozacevo sjedalo prilagodim sebi i onda sjednem nazad "iza sebe", imam od koljena do naslona jos 20cm. Na straznjoj klupi se naslon moze spustiti do pola, tako da cure mogu spavati putem. Gepek ogroman, a ispod podnice u gepeku ima jos jedan dodatni odjeljak gdje stane jos nekih 100l. Od opreme doslovno sve sto je bilo za naruciti. Znaci od 360 kamere, polu autonomne voznje, parkiranja na daljinski i slicno. Doduse, kupljen 2022ge sa drugim najvecim paketom opreme (Prime, najveci je Signature), ali je onda dokupljena razlika opreme do Signature paketa. Jedina razlika koja se vidi u odnosu na Signature je da pragovi i rubovi blatobrana nisu u boji auta, ali meni cak ovako ljepse i robusnije izgleda nego kad je cijeli bijeli. Dobio na njemu 19" zimske i 20" ljetne u gepeku. Nisu kineske ![]() Unutra jako fini materijali i odlicna zavrsna obrada sto kod Hyundai-a stvarno nisam ocekivao i bas sam se ugodno iznenadio. Ocekivao sam iskreno moderni plastik fantastik. Za ekipu koja je od svega uocila samo potrosnju: potrosnja je takva jer je upravo bila resetirana, pa se lagano spustala na normalu. Inace se vozi ispod 7l na 100km ako se normalno vozi, sto je za ovakav komad auta po meni fenomenalno. Ali i da trosi tih 15 litara, toliko malo se vozim da mi ni to nebi smetalo ![]() Volan nije izlizan, nego se vidi odsjaj na njemu jer je bivsi vlasnik mislio da ce ljepse izgledati ako ga namaze onim kokpit sprejom ![]() Stalke za "hendi" ne mogu ni ja skuziti zasto jer ima carplay i pretinac za wireless punjenje. Ali to sam odmah poskidao i bacio. Inace, to su slike sa oglasa. To sve sto se unutra vidi nije moje nego od bivseg vlasnika. Hvala svima, nadam se da ovoga dugo necu mijenjati. Nedostaje mi taj SUV jos od kad sam presao sa Kuge na F11. Zadnje izmijenjeno od: WraGG. Danas u 10:35. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86435 |
|
Premium
|
Ne da pita za djir, nego vec pretrazuje Njuskalo i planira i on jednog u PHEV izvedbi ![]() |
|
|
|
|
|
#86438 |
|
Premium
|
Ima mild, a ima i PHEV. Meni je cak taj PHEV bio u razmatranju, ali sam na kraju odustao. Naveo sam negdje prije zasto. |
|
|
|
|
|
#86440 |
|
Premium
|
Puffff, nisam ni gledao. Znas da meni to vise ne treba ![]() Mislim da su dva. Javim ti popodne kad pogledam. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86443 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
|
|
|
|
#86444 |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Na kraju uzimam vjerojatno focusa karavana 1.6 dizlo Jel tko kupovao 360 kamere za auto sa alija Da snimi na pokret? Imamo bolesnika na kvartu koji oštećuje auta... pa bih ga volio upoznati
|
|
|
#86445 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ja sam isto tako tražio 360 kamere ali ih nema baš, računaj da će ti uvijek ostati mrtvi kut bočno, osim ako ne instaliraš jednu kameru za naprijed/unutar vozila, i jednu koja je odzada/unutar vozila. To naravno komplicira i ugradnju, i količinu struje koju treba osigurati. |
|
|
|
|
|
|
#86446 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Malo se voziš i kupio si dizel Santa Fe. Rute ti imaju koliko km kada voziš? Jesu bar optimalne za dizelaša euro 6 norme? ![]() |
|
|
|
|
|
#86447 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86448 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
|
|
|
|
#86449 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86450 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Htio sam i Santa Fe benzinca, ali imaju samo hibride, a oni mi bas nisu pozeljni. A i da ga vozim samo po gradu, bas me ne dira sto mu to nije optimalno. Ne planiram biti rob autu niti ga cuvati i tetositi za narednog vlasnika. Kakvo volim ovaj forum gdje ti izbroje krvna zrnca, sto god da napises i sto god da kupis. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86452 |
|
Premium
|
Da, tu su im negdje cijene, ali sam ja ovoga kupio od privatne osobe pa sam spustio 3-4k cijenu. Auto jos ima tvornicku garanciju, pa sam radije isao kupiti direktno od vlasnika gdje mi nece nitko muljati i prodavati muda pod bubrege. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|