|
![]() |
#8581 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8582 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pričalo se da su i Koolstopove pakne iz DSG-a jako dobre za V-brake. Inače, danas se opet išlo gore. Nekak je ujutro bilo oš-neš i na kraju najlakšim tempom ikada otišli gore. Dogovor je bio, ako bude blata, idemo po cesti na prvom izlazu. Do Adolfovca slično kao jučer, malo jače utabano, na nekim djelovima komatozno kao u petak. Nakon Adolfovca do prvog križanja sa cestom čak i dobro, no umor od petka je odradio svoje i rekli idemo po cesti dalje. kasnije ispalo da je to bila jako dobra ideja, jer smo vidjeli ekipu po Losjteku da uopće ne ide po stazi, već pored nje. Blato poveće do onog makadama za Runolist. Poginuli bi tamo ![]() Dolje je bilo 57-icom do izlaska na cestu gdje smo onda odlučili ići po 15-ici. Nova staza, ovako s ceste se činila dobrim i bome je bila super, baš ono XC sa korijenjem. Nema niti velikih nagiba niti ništa, samo se mora paziti preko ceste kad se izlazi. Druga negativna stvar je što se spaja sa Lojstekom malo prije prvog izlaska na cestu i kako je bila gužva, nismo htjeli po Lojsteku dolje, nego nekim čudnim putevima + cesta do pilane. Nažalost ovako dok se ide dolje je teško vidjeti što je oko nas, ali zapazili smo neku rutu kaj nije markirana, a mogla bi biti dobra za odvesti. Sve u svemu, neloše iako smo na tren bili fulali put. Buraz je napravio mud guardove i bome pomaže. Nije uopće bilo problema sa blatom u očima. sad ćemo još staviti čičak trake i možda malo to poboljšati i bit će ko sisa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8583 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8584 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam danas bio autom do vrha i spust: 57. - Gipsova - onaj greben uz Leustek, uz stup žičare - Ona staza prema Dioni ![]() Prijatelja i mene je njegova cura prebacila do vrha (varanje ![]() 57-ma je grozna, blato do koljena, uopće mi nije bio gušt. Staza gdje nas je Vuco nekidan vodio mi je neusporedivo bolja. Jedino mi je drago što sam bio na greben uz Leustek koji mi je uvijek gušt odvozit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8585 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Kakvo vrijeme sada dolazi bit će sve blatnije i blatnije. Bolje tako, vrijeme je jako varljivo sad u proljeće, pa da se ne navuče prehlada ![]()
![]() |
![]() |
#8586 |
|
deckovi, kakve su vam to staze? mislim ti brojevi? nasel nekaj na guglu i vezano uz park prirode, ali ove tipa 57 i to mi nije nis jasno ![]()
![]() |
#8587 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo i ja upalio svoju pilu , al posto je nova malo sam ju stedio , odvezao nekih 30 ak km ne bas zahjevnog terena i zadvoljan sam za sad ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 13.03.2011. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8588 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() http://www.mediafire.com/i/?xjna1jgfx3n
![]() |
![]() |
#8589 | |
|
Citiraj:
aaa, ja sam imal neku kartu do 14 staza pa mi zato ovo vase nije nikak bilo jasno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8590 |
|
Primjetio da su mi na kazeti 7 i 8 brzina preblizu jedna drugoj i da mi lanac dok je u 7. brzini malo dira 8 zupcanik i cuje se kao grebanje e sad neznam jel to presirok lanac ili sto ? Sutra cu do rog jome da vidim zbog ceg se to dogada al evo i da tu pitam. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8591 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8592 |
|
Bajk je novi, kupljen prije 3 dana ( trek 3900 disc) i taj problem imam samo sa 7. i 8. brzinom onak cujem ko grebanje.neznam ,skoknut cu sutra u jomu pa nek se oni yebu s tim ![]()
![]() |
#8593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam i ja odvozio Sljeme. U planu je bilo ici cestom i isprobati Seek-a na brdu, ali na nagovor frenda plan je promijenjen, a Fuel izvadjen iz garaze. Ruta je skroz neuobicajena: GPS Track Uspon je krenuo Dotrscinom, pa cestom do centra Markusevca i dalje Markuseveckim makadamom do Hunjke. Spust od Hunjke singlicom uz cestu - 11-20-22 sve do Makadama= Donji Mrzljak, s njega skrecemo spojkom oliti 20tkom do Njivica i dalje 20kom do Markusevca. Inace sve je prilicno suho dok se ne naidje na sumara i mehanizacije ruku (ne)djela. Tako smo se na gornjoj trecini Makadama vozili kroz zitku kaljugu, a pri spustu na 22ojci smo doslovce orali stazu. Najvece blato do sada, kaj da kazem, po prvi puta sam gurao bajk NIZBRDO! Svakih 100m ciscenje bajka jer ne mozes ni gurati, katastrofa. Slike bas nisu naj, ali docaravaju situaciju: Bike Oranica Topo karta rute I za kraj cu citirati frenda: "Da sad naidjem na sumara, sutra bi izasao u crnoj kronici" ![]() p.s. Frend ima V-break i kocile su ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8596 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8597 |
Moderator
|
Ma da, ovak ko što je Renesis dao sliku, samo što je to "profi" od neoprena. Mi smo uzeli neku staru tkaninu, probušili gore 2 rupe, dolje 2. Zašili to da se ne raspara i plan je kupiti čičak traku, no jučer smo špagom vezali jer smo lijeni ![]() Puno puno manje blata je bilo po faci i niti jednom me nije u oko pogodilo.
![]() |
#8599 |
|
vjetar je koma, ali idem bar jedan mali krug od 9km pa kud puklo... @murina, posle ti poslikam naljepke ![]()
![]() |
#8600 |
Premium
|
Moje su na vilici, custom made by ja ![]() Baš sam jutros skupio nove, sad je vilica ovakva http://www.pohrani.com/f/3T/KD/1fiyyChL/dsc02206.jpg Mrvu sam ukrotio šarenilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi ja se konačno ponovio glede u vezi kočnica, gore su sada Shimano XT M-775. Još ih nisam stigel testirati ali već vidim da je stražnjoj potrebno odzračivanje a prednja je ko kamen ![]() Moram i bužir od zadnje kratiti pa ću to sutra obaviti da ubijem dvije muhe jednim udarcem ![]() a onda na jednu test vožnju niz neko brdo, najvjerojatnije ću na Z. magistralu da vidimo kako se ponašaju i da vidim koliko brzo idu Schwalbe TT po asfaltu ![]() ![]()
![]() |
#8604 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ekipo jel ovaj bike ok za 2 soma kn? http://www.specialized.com/us/en/bc/...cname=Mountain Mislim da bi mi bio čist solidan za početak. Sutra bi išao po njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8606 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Baš sam neki dan pričo sa nekime kak mi je ok ta rama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8608 |
Moderator
|
Super bajk za tu lovu ![]()
![]() |
#8610 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Danas u 8 idem po njega!! Jedva cekam!! Ko malo dijete sam sretan! ![]() jos da znate od koga ga nabavljam! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|