|
|||||||||||
|
|
#85411 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam 3 benzinske usput u 10km do kuce, sreca je ako je na jednoj ispravan manometar. Najcesce su u banani i pustaju na spojevima pa je veca tlaka pumpati gume non stop skacuci i provjeravajuci tlak na infotainmentu jer ne vjerujem kazaljci. Mobilni kompresorcic za tih par puta godisnje ftw!
Zadnje izmijenjeno od: xlr. Danas u 22:07. |
|
|
|
|
|
#85412 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Točno to i thx. Da, pošto bi bio u autu cijele godine onda bolje da je bez batt. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85413 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Stavio sam ove godine na Super B Pirelli Cinturato AllSeason SF3 XL umjesto zimskih i nakon 3000km mislim da nisam pogrijesio. Zagreb - Sibenik prije 2 tjedna kada je bio veseli snijeg i kijamet koji nas je natjerao da putujemo preko Knina, a ovaj tjedan sa Zagrebacke celzijusne ništice na proljetnih ~15 na Azurnoj obali i natrag. Jedino sto sam primjetio jest da u rasponu 70 - 120 km/h proizvode neobican zvuk za kojega jos trazim dobar opis, ali za sada najbolje sto se mogu domisliti je "kao da sam u gumi i cujem jeku kotrljanja". Takodjer primjecujem da je pojava "magla je, ergo moram imati upaljene maglenke (i ne mislim puno jer sam u gradu i unatoc magli vidljivost je 300 metara)" evidentno trendy globalna pojava i nije nuzno vezana za Balkan.
|
|
|
|
#85414 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A ono kad mijenjam ljetne-zimske i eventualno ako mi RDKS javi da trebam. U ovih 6 godina mi se to dogodilo 2-3 puta MAX. Ako pitas zasto imam kompresor u garazi - zato sto je bio na dobrom popustu pa sam ga morao kupiti 😆 Ma kuzim sto zelis reci, al 15 minuta mi je stvarno besmisleno. Ako guma ne pusta i treba je samo dopuhati jer je zahladilo, odem do benzinske. Ako pusta, idem vulkanizeru da vidim zasto pusta. Ako sam u vukojebini i guma pusta toliko da ne mogu do prve benzinske, zovem ADAC. A ako vec moram iz nekog razloga imati taj mali kompresor, uzeti cu neki na 12v koji ce to napraviti za par minuta. |
|
|
|
|
|
#85415 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|