Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 21:39   #85411
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
I vi stvarno cupkate oko auta 15 minuta dok vam to šaomi čudo milki gumu umjesto da odete do prve benzinske i rjesite to za 15 sekundi?
Imam 3 benzinske usput u 10km do kuce, sreca je ako je na jednoj ispravan manometar. Najcesce su u banani i pustaju na spojevima pa je veca tlaka pumpati gume non stop skacuci i provjeravajuci tlak na infotainmentu jer ne vjerujem kazaljci. Mobilni kompresorcic za tih par puta godisnje ftw!

Zadnje izmijenjeno od: xlr. Danas u 22:07.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 21:58   #85412
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Baci oko i na modele koji se napajaju preko 12V uticnice ak ti treba za auto.
https://share.temu.com/qVv4fosDpHB
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa ono, negdje u zabiti ti se probuši guma ili jednostavno u 5 ujutro na parkingu skužiš da ti je guma legla. Nisi u garaži, nemaš benzinske u krugu, niti vulkanizera. HAK ne budem zvao

Točno to i thx. Da, pošto bi bio u autu cijele godine onda bolje da je bez batt.
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 22:36   #85413
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Stavio sam ove godine na Super B Pirelli Cinturato AllSeason SF3 XL umjesto zimskih i nakon 3000km mislim da nisam pogrijesio.

Zagreb - Sibenik prije 2 tjedna kada je bio veseli snijeg i kijamet koji nas je natjerao da putujemo preko Knina, a ovaj tjedan sa Zagrebacke celzijusne ništice na proljetnih ~15 na Azurnoj obali i natrag.

Jedino sto sam primjetio jest da u rasponu 70 - 120 km/h proizvode neobican zvuk za kojega jos trazim dobar opis, ali za sada najbolje sto se mogu domisliti je "kao da sam u gumi i cujem jeku kotrljanja".

Takodjer primjecujem da je pojava "magla je, ergo moram imati upaljene maglenke (i ne mislim puno jer sam u gradu i unatoc magli vidljivost je 300 metara)" evidentno trendy globalna pojava i nije nuzno vezana za Balkan.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 22:44   #85414
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Daj mi reci koliko često dopunjavaš gume?
A ono kad mijenjam ljetne-zimske i eventualno ako mi RDKS javi da trebam. U ovih 6 godina mi se to dogodilo 2-3 puta MAX. Ako pitas zasto imam kompresor u garazi - zato sto je bio na dobrom popustu pa sam ga morao kupiti 😆
Ma kuzim sto zelis reci, al 15 minuta mi je stvarno besmisleno. Ako guma ne pusta i treba je samo dopuhati jer je zahladilo, odem do benzinske. Ako pusta, idem vulkanizeru da vidim zasto pusta. Ako sam u vukojebini i guma pusta toliko da ne mogu do prve benzinske, zovem ADAC. A ako vec moram iz nekog razloga imati taj mali kompresor, uzeti cu neki na 12v koji ce to napraviti za par minuta.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 23:30   #85415
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Stigla tralja
Sviđa mi se što nema neke nepotrebne tehnologije osim grijanja siceva i to bez pretplate.

Samo me zanima da li je moguće zamjeniti "putno računalo" s nekim modelom iz ovog desetljeća i zašto kad povežem mobitel ne nudi mogućnost puštanja glazbe već samo hands free za pozive...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno