|
![]() |
#8492 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Oce netko narucivati nekaj sa CRC-a pa da mu upadnem u narudzbu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8493 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() izmotavanjeeee ![]() stavi obične podloške ispod šarafa. idem spavati ![]() trebam biti 100% za sutra ![]() ok, čekamo vas ! u 11 i 15 na križanju ilice i kustošijanske ! idemo SPORO ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8495 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() to je ono malo iza ciglane raskrizje? odmah nakon NAME prva desno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8496 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nek mi netko od vas kustosijanaca pm-a broj moba na pm jer onaj koji je najblizi uvijek stigne zadnji murina, ne spominji blato, znas da su mi gume samo jednu stepenicu iznad table topa ![]() bistro Nik Renesis Wolfpack (vuco i burazer ![]() Murina zgmmax tudajfor hash bistro? Zadnje izmijenjeno od: hash. 10.03.2011. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8497 |
sto da napisem ?!
|
taako je ! ma, panjina nisam vidio još jednu stranicu koju ste izspamali pa sam ispao glup po n-ti put ![]() ![]() ![]() sve jasno, čekamo se i vidimo se ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8498 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Sviđa mi se ova tanka GT rama, one debele mi nisu baš lijepe :/ Citiraj:
![]() Ja sam kuršlus danas imao, 6h na faksu, do faksa i nazad s bajkom, pa onda do frenda sredit mu komp i pred njegovim ulazom skužim da mi je još jedna žbica pukla ![]() Onda prodat kuler, usput novi pokupiti, otišao sam do daria da mi montira žbicu, nazad doma bio oko 22h. Ugrađujem novi kuler sve super, kad ono grafa krepala, kondenzator se malo rascvjetao ![]() I jonda, lemilo, povuci potegni, popravio grafu i taman da potvrdim dolazak ![]() A soba mi je gora neg nečija garaža, 2 kućišta na podu, stari zvučnici, moj bajk rastavljen na pola, burazova rama, lemilo, kutije ajmeee ![]() -- Osim nabrojanih najvjerojatnije idu još moja 2 frenda, isto devetkom gore, bit će jako veselo ![]()
![]() |
![]() |
#8499 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kakva pak sad crna diona, gdje je to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8500 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To bi trebala biti ona Diona na koju dodjemo kad izletimo iz sume i strmo se spustimo do ducana i kafica preko puta - malo nize od tunela (Gracani 7). karta Ja sam pristao da se spustim s vec popetog brda ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 11.03.2011. u 01:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8503 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() I tehnički gledano, od tunela do spoja ima više nego od početka tog drugog djela do spoja. A neusporedivo je veća fora tamo voziti. Iako radi prvih par zavoja malo teže, ali tamo se tehnika brusi ![]()
![]() |
![]() |
#8504 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() uglavnom ovaj crveni je celicana, reynolds 525 cijevi i ovaj je fakat handmade in USA, u to vreme GT je jos bio respektabilna firma sa dobrim bajkovima....
![]() |
![]() |
#8505 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Fakat elegantno izgleda ovako ![]()
![]() |
![]() |
#8506 |
sto da napisem ?!
|
kustošijanci... nemojte zaspat ![]() ![]() vidim, bistro neće ![]() ![]() idem klopati, da budem velik i jak danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8508 |
Avocado
|
![]() |
#8509 |
|
![]() |
#8510 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() ja slozio prednju kocnicu da ne struze ![]() pripremio ruksak i sada jos laganini pa krecem za nekih 20ak min vidimo se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8512 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jutro ![]() kasnim vjerojatno 10ak minuta jer bi trebao nesto pojest, krenite polako pa vas ulovim, imam broj od zeljca |
![]() |
![]() |
![]() |
#8513 |
sto da napisem ?!
|
ako je to do 10 min onda te možemo čekati. ako je to više desetaka minua onda zovi ![]() ![]() ![]() ja krećem lagano ![]() idem u shopping ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pala je ipak 18" ica ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8517 | |
|
Citiraj:
@ostali, kaj niko nema mobilni internet da bude neki live post sa slemena, jeste svi zgurali do gore? ![]() ja upravo se spremam i idem na cestovni djir ![]()
![]() |
![]() |
#8518 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
PCE Warriors (56kW) http://www.pohrani.com/f/45/3k/gQ0uZzH/dsc02177.jpg http://www.pohrani.com/f/M/sM/gArx76c/dsc02178.jpg Mislim da je ovo danas najjača staza na koju sam išao do sad. Nadam se da je još netko snimao track, ja sam dva puta zaboravio uključit, pa imam rupe http://www.everytrail.com/view_trip....ada72712aa7dca |
![]() |
![]() |
![]() |
#8519 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo svi smo zgurali, pedalirali a neki i stajali putem do gore, bilo je je.... majke ali smo svi uspjeli! Bilo nas je 8 sa kustošijanske strane i 4 sa lojstek strane! Evo mene mrmado, otišao sam usput na praonu da operem bajk, i cakli se! Bilo je podosta grupnih fotki i ponešto pojedinačnih, ja nemam niti jednu jer sam uvijek onaj zadnji koji gura, ali drugi su fotkali pa neka stave fotke! Moram priznati da mi je ovo bilo jako zabavno ovaj put, puno sam bio opušteniji i puno više samopouzdanja sam imao! Staza je bila 12ica, sa nekim sitnim i kratkim ali slatkim devijacijama! Evo i rute spusta! http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=995401 Ode se tušnut! Pusa!
![]() |
#8520 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
2 die 4.. gledam ovaj put i vec sam mislio da ste mi se u zgradu spustili ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|