|
![]() |
#8461 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo da se javi i Umaska 100 i khm, khm -ilaska ekipa da je sretno prizemljila vanrednim letom Skodiljusina ![]() Lijepo smo se upoznali, popricali i nazderali se. Klopa je bila dobra (pohvale kuhinji), posebno vajn. Pozdrav cijeloj ekipi ![]() @edit pozdrav Vuci od iveumag
![]() |
#8462 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
O i Umažani su aterirali... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8463 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Odlična klopa, a posebno gulaš. Slike bacam sutra ujutro jer mi se ne da sad kabel tražit ![]()
![]() |
#8464 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidiš ti to-kad se par debelih Žderonja potrpa u auto kak odmah bolje leži ![]() Jeli Nino već odveslao?
![]() |
#8465 |
herr Flick
|
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 03.02.2007. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8466 |
Super Moderators
|
Je, baš je bilo dobro ![]() Sad mi se malo slegla Žuja-taman bi fino legao koji tanjur onog vajn-gulaša ![]()
![]() |
#8467 |
herr Flick
|
Dosao sam doma na desert - zenine buhtle sa marmeladom, sad cu bacit u sebe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8469 |
herr Flick
|
![]() |
#8470 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8471 |
Super Moderators
|
![]() |
#8472 |
herr Flick
|
![]() |
#8473 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo ja tek sada došao izvana. Uglavnom, na žderonjama je bilo super - vajn gulaš rula do boli, ekipa predobro raspoložena ![]() Hrane je ostalo, pes masni uzeo to sebi doma... Sve u svemu, stvarno jako dobro proveden petak. Pozdrav svima. P.S. Fala zippo na lijepim pozdravima ![]() ![]() Nineku mirno more...
![]() |
#8474 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vidi se koliko Jelc misli na mene i Mitzeka. Danas idemo skupa u grad, a grad je premali za Mitzeka, Jeltza i mene. ![]() Pa bih preporučio Jeltzu da se odseli jer ćemo ga posjetiti. ![]() I preparkiraj onu olupinu jer susjed nema gdje parkirati Renault 4. ![]()
![]() |
#8475 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
bleeee..
ajde,ajde.. platil je Jelc ČVAPE u SAĆU u četvrtak pak mi je duša ne mjestu...da bi čovj...ovaaaj Ždera riječ rekel...... Drago mi je da ste se nakrcali kak se spada i fala bogu da se je i Baka zbudila i promjenila taktiku u kujni... : goood : kak veli AMDejček,mrzim vas kaj sam moral delat... al tak i tak boljše za Vas...bar ste se najeli dost... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8476 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako može netko napisat tko su ljudi na slikama 1, 4, 5. Jel ono flare na 5??? Ono čisto da znam tko se krije iza nicka ![]()
![]() |
#8477 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
loool, je...flare je...vidis mi samo kosu i malo face iz profila u ogledalu : p
![]() |
#8478 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#8479 | |
Super Moderators
|
Vas dvojica ste mi uvjek u mislima na Žderonjama, furt si mislim-jooooj...nema debelih beštija pa se budemo svi najeli kak bog zapoveda ![]() Citiraj:
![]() Žderonje su između ostalog (Žderanje, lokanje, razmjena/prodaja hardwarea) i napravljene da bi se ljudi koji se znaju samo preko neta upoznali...
![]() |
![]() |
#8480 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Klope je bilo dovoljno ali nije bilo ono nešto posebno. Nekako jednolično. Falili su čevapi, kobasica i kiselo zelje. Ali važno je da je bilo dovoljno. Tako nisam morao borici se za zadnji komadić sa trakavicom u ljudskom obliku (Bude, Masni). Za Umaškim stolom su se vadili i noževi u borbi oko klope, ali oni su ionako posebni i vjerujem da se dobro razumiju. Ja baš i ne, ali... Falila je služba održavanja javnog reda i mira, redarska služba i nacibankarska služba ali je barem zato klope bilo dovoljno pa sam ih već prežalio. Opet sam se upoznao sa Flare i s još nekima. Sorry ali ja nikako da povežem ime i osobu. Treba mi malo više vremena. Prije ću zapamtiti tuđi JMBG. A to je zato jer se ne pohodi Žderonje dovoljno redovito. ![]() Uglavnom, još jedno lijepo druženje. Malo sam morao ranije u kinderbet i nisam smio tesati po bambyu. Valjda ću sljedeći puta moći duže ostati.
![]() |
#8481 | ||||
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
@edit sorry Flare tek sam doma vidio da nisam napravio nijednu dobru fotku gdje bi se vidio ljepsi dio prisutne ekipe Zderonja : hitthewa Gresku ispravljam slijedeci puta
![]() |
![]() |
#8482 |
Super Moderators
|
A fak...izgleda da me definitivno sredila ova temperatura koju vucaram već tjedan dana.. Najfriškiji primjer-dva škrta Prigorca su me nudila ćevapima a ja nisam jeo ![]() Inače nema šanse propustit takav praznik kad od njih uspiješ iskamčit takvo nešto ![]() Brijem da su skužili da mi nije dobro pa su me zato i nutkali ![]() Pesi.
![]() |
#8483 | ||
herr Flick
|
Citiraj:
to je neka epidemija zavladala kod vas, i mi smo jednog takvog "dovukli" doma ![]() Citiraj:
![]() @ debela pustinjska Pantagana sad mozes konacno odahnuti, kapetan podmornice je na sigurnom - na galiji u Trstu, nema vise narudzbi. Svejedno ne opustaj se previse, moze se on sjetiti i na galiji neceg pa ti stigne telefonada ![]()
![]() |
![]() |
#8484 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Prvi sam put i ja nekaj pojel... gulas je bil super, a meso je bilo solidno (kolko sam pojel ![]() Zal mi je kaj je tak ispalo da sam vec u 18:30 trebal bit doma pa se nisam ni najel ni nis... al eto, bit ce bolje ![]() P.S: ko je jos, osim mene bil biciklom, vidio sam jos jedan sparkiran? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8485 |
Super Moderators
|
Ma nije-to se kod mene udružio artritis, hemić kapitalac i čironja na dvanaestercu. Vrijeme je šugavo, trpiš artritis dok možeš-poslje moraš uzeti lijekove. Od kojih mi se nakon par dana probudi čironja.Kapitalac je bonus ![]() Zato sam odlučio malo promjeniti prehranu. Na stolu su i kiselo zelje i buncek, grah se namače. ![]()
![]() |
#8487 |
Super Moderators
|
Bude bolje kad maznem žuljba sa kiselim zeljem. Buncek za desert ![]()
![]() |
#8488 |
herr Flick
|
Danas moram "odraditi" Zderonje od jucer pa spremam zeni rucak kao pravi muzic ![]() Menu : manestra sa bobicima biftek u saftu od povrca : nuts : pure ![]() zelena salatica desert - buhtle od jucer sve cu to potjerati dolje Zujom ![]()
![]() |
#8489 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ajme, pa kakvi ste vi to stemeri? Samo da klopu (zderanje), a bogme i, cuganje,mislite? Ps. Mi do Umaga potrosili u skodilaku duplo vise benze, (?????), otezali malo momci, ne?! Bilo je sve 5. Biljezim se za sljedece druzenje.... Btw,ova ja jesam: vsantek5, samo s drugim nick-om (kilaza ista)-cca 120 ?
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8490 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
|
|
Oglas
|
|