|
|||||||||||
|
|
#84811 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#84812 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84813 |
|
Premium
|
Non stop je blesirano, čim dam kontakt bilježi da sam negdje u Austriji. Resetirao sam iDrive, probao ručno unositi koordinate ali ništa. Dok se krećem, uredno registrira pokret, ali prikazuje pogrešnu lokaciju na karti.
|
|
|
#84814 |
|
Bazinga
|
Ako je dostupan update, probaj s tim. Nakon toga update karte. Ako ne pomaže, dijagnostika ![]() Meni se blesira gdje su nove ili izmjenjene prometnice, pa skakuće pozicija po ekrana. No to je problem stare verzije karti.
|
|
|
#84816 |
|
Bazinga
|
Ne moraš preko toga. Pronađi koja je verzija navigacije i koje su karte gore. Skineš nove karte, kupiš FSC (ima i alternative) i to je to. Mene ispalo 15€. Trebao bih obnoviti, ali nikako da se prisilim ![]()
|
|
|
#84818 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako netko slučajno razmišlja o Omoda autima, evo izvora informacija s mušicama i dječjim bolestima. Jako ih je puno ovdje na cestama, zovu ih poor man's Range Rover, a iz nekog razloga mi je izletio ovaj post i grupa. Malo sam proletio, ima svega ![]() https://www.facebook.com/groups/5564...1044902554729/
|
|
|
#84819 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jebeno ![]() Nego. Netko me je ovdje optužio da lažem da se u VAG grupi dijele LingLong gume ![]() Očito su ovo svi zadovoljni korisnici istih Kupci najpopularnijeg SUV-a (Tiguan) u Europi se bune jer im je novi auto stigao na kineskim Linglong gumama: Ima li razloga za zabrinutost? |
|
|
|
|
|
#84820 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
VAG kao i svi kao i ADAC stavljaju/hvale one gume tko više plati, a to će ih stajati glave. Samo nek sami sebi i svojim kooperantima kopaju rupu. Jasno je da će kinezi ići ispod cijene i kada unište konkurenciju ide dizanje cijena. To se inače zove nelojalna konkurencija ali to više ne vredi očito za nikoga i za ništa. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84821 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
I na caddyu isto neki kinezer. S tim da smo uzeli najjaci model sa 7 sjedala , poklikano sve iz konfiguratore (preko 40k€) i onda stave kinezere koji su me na kisici na autoputu tako lijepo razbacali da sam stao sastrane i iso gledat koje su to gume na njemu. Sad idu u smece i idu zimulje gore nove, a na proljece isto cemo stavit neke premium gume jer je i direktor neki dan skoro izletio dok je ovako usrano i to sa tipa 40 na sat.
|
|
|
#84822 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#84823 | |
|
Premium
|
Citiraj:
1. KlikBejt 2. Hejt prema kineskim vozilima 3. To nije bug, to je feature, recimo ides na Zrce, nasmrces se ko prase i pozelis se igrati Dominica Torreta i poletis prema trajektu koji odlazi ali fulas ga i padnes u more. Fino ti se vrata otvore kao gosponu covjeku a ne jos da najebes zato jer si se isao malo izubijati. Tako da je to definitvno pametna stvar. Kao sto su vec najveci intelektualci foruma ustvrdili, ne postoji bolja stvar od kineskih stvari. Sto kinez napravi to ni Bog ne rastavi, zapamti momak ![]() edit: opet vi o kineskim gumama koje se klizu na 40 km/h. Pa dokle vise , pa dokle? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84824 |
|
Premium
|
Često koristim Ruse kao izgovor za sve što nam na poslu ne ide, pa evo, neka i u ovom slučaju bude tako ![]() Btw, te Dingdong gume, baš sam gledao neki dan review i navodno su u najmanju ruku solidne. Do te mjere da sam za svoj drugi auto (kojim idem na posao i natrag, prevozim cement i leševe) 215/55/r17 čak počeo razmišljati o toj opciji, mislim da sam vidio za 70-80 eura komad, dok je konkurencija koja išta valja negdje oko 110-120eura. No, kad se sve zbroji i oduzme, mislim da se ne isplati nositi glavu u torbi za 150 eura uštede.
|
|
|
#84829 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
I to hebački pogon imaj u Zrenjaninu https://www.slobodnaevropa.org/a/srb.../33117616.html |
|
|
|
|
|
#84830 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#84833 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#84834 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#84837 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
To se zove FAFO, jer je Vojkov "Kako to" sasvim primjenjiv i na EU a ne samo na Hrvatsku...
|
|
|
|
|
#84838 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
|