|
|||||||||||
|
|
#84842 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
A svi imaju neke promjene u zadnje vrijeme pa moraju i oni nešto izmišljati 😁 Sad je fora imati samo ime Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#84844 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Po meni izgleda 3 puta bolje crno nego kromirano. Black Optic, da. |
|
|
|
|
|
|
#84846 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
😂
|
|
|
|
#84847 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Imaju RoadForce balansirku i naprave posao kak spada. Bio kod njih već 3-4 puta |
|
|
|
|
|
|
#84848 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja idem kod njega, samo moras cekati cca mjesec dana na red. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84850 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#84851 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Bijeli je pa puno bolje izgleda nego da je neke druge boje. Inače jako mali i loš izbor boja imaju za novog A5. Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#84855 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam da li se ovo ikome desilo, ali na mom x3 je navigacija prosto popiydila. Prati moje kretanje, ali prvo mi je prikazivala da sam u BiH, pa onda Slovenija, sad sam već u Austriji... Čini mi se da kompas ne štima. Probao sam resetirati infotainment komplet, isto se događa. Imate li kakvu ideju što je pametno, a da ne idem u Tomić na deračinu od par tisuća €?
|
|
|
#84856 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() GPS tracking ti je enejblan, ne? Imao si možda kakav update zadnjih par dana? Može i to biti problem. |
|
|
|
|
|
|
#84857 |
|
Premium
|
Meni je antena ok, kada gledam preko mobilne aplikacije gdje se auto nalazi - daje točne koordinate i ne zeza. Čitam da hoće biti do softvera, da moram otpojiti akumulator na sat vremena i da onda postoji mogućnost da će se riješiti samo od sebe. Ili da ažuriram firmware iDrivea (ili ti infotainmenta). Kako god, poprilično iritirajuće.
|
|
|
#84859 |
|
Premium
|
|
|
|
#84860 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#84861 |
|
Premium
|
Non stop je blesirano, čim dam kontakt bilježi da sam negdje u Austriji. Resetirao sam iDrive, probao ručno unositi koordinate ali ništa. Dok se krećem, uredno registrira pokret, ali prikazuje pogrešnu lokaciju na karti.
|
|
|
#84862 |
|
Bazinga
|
Ako je dostupan update, probaj s tim. Nakon toga update karte. Ako ne pomaže, dijagnostika ![]() Meni se blesira gdje su nove ili izmjenjene prometnice, pa skakuće pozicija po ekrana. No to je problem stare verzije karti.
|
|
|
#84864 |
|
Bazinga
|
Ne moraš preko toga. Pronađi koja je verzija navigacije i koje su karte gore. Skineš nove karte, kupiš FSC (ima i alternative) i to je to. Mene ispalo 15€. Trebao bih obnoviti, ali nikako da se prisilim ![]()
|
|
|
#84866 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako netko slučajno razmišlja o Omoda autima, evo izvora informacija s mušicama i dječjim bolestima. Jako ih je puno ovdje na cestama, zovu ih poor man's Range Rover, a iz nekog razloga mi je izletio ovaj post i grupa. Malo sam proletio, ima svega ![]() https://www.facebook.com/groups/5564...1044902554729/
|
|
|
#84867 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jebeno ![]() Nego. Netko me je ovdje optužio da lažem da se u VAG grupi dijele LingLong gume ![]() Očito su ovo svi zadovoljni korisnici istih Kupci najpopularnijeg SUV-a (Tiguan) u Europi se bune jer im je novi auto stigao na kineskim Linglong gumama: Ima li razloga za zabrinutost? |
|
|
|
|
|
#84868 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
VAG kao i svi kao i ADAC stavljaju/hvale one gume tko više plati, a to će ih stajati glave. Samo nek sami sebi i svojim kooperantima kopaju rupu. Jasno je da će kinezi ići ispod cijene i kada unište konkurenciju ide dizanje cijena. To se inače zove nelojalna konkurencija ali to više ne vredi očito za nikoga i za ništa. |
|
|
|
|
|
#84869 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
I na caddyu isto neki kinezer. S tim da smo uzeli najjaci model sa 7 sjedala , poklikano sve iz konfiguratore (preko 40k€) i onda stave kinezere koji su me na kisici na autoputu tako lijepo razbacali da sam stao sastrane i iso gledat koje su to gume na njemu. Sad idu u smece i idu zimulje gore nove, a na proljece isto cemo stavit neke premium gume jer je i direktor neki dan skoro izletio dok je ovako usrano i to sa tipa 40 na sat.
|
|
|
#84870 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
![]() |
|
|