Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.11.2025., 21:54   #84691
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Ma nek su maknuli, stvarno nema potrebe da Krapinska ima 4 trake. I bar ce mi biti komotnije na plocniku za hodati.
Nema potrbe za zasebnom pjesackom i biciklistickom. U ostalom imas nogostup s druge strane.

Jebote u zg svaki dan kolaps, a debili micu trake. Ono impresivno glupo.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 21:58   #84692
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A gle, najucinkovitija taktika protiv prometa je obicno ta da se obeshrabri voznja. Dodas traku - odmah se napuni, s jos vise auta, jer ljudi vise krenu voziti.

Istina je da je tu bilo ok i za pjesake i za bicikliste skupa. Ali buduci da tom ulicom 99% vremena idem pjeske, meni pase
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.11.2025., 22:00   #84693
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Nema potrbe za zasebnom pjesackom i biciklistickom. U ostalom imas nogostup s druge strane.

Cilj i je veci kolaps, zato su i semafori rastimani, ukidaju se trake, zatvaraju ulice i ukidaju parkirna mjesta. To je i izjavio covjek koji je zaduzen za promet, a koji strukvno nema veza sa prometom.
Staro 04.11.2025., 22:06   #84694
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Cilj i je veci kolaps, zato su i semafori rastimani, ukidaju se trake, zatvaraju ulice i ukidaju parkirna mjesta. To je i izjavio covjek koji je zaduzen za promet, a koji strukvno nema veza sa prometom.
Ne znam tko je to izjavio i imali li ili nema veze s prometom, ali to je istina, i to je nacin na koji svi urban planeri savjetuju da se rjesava problem previse auta na cestama.
Osobno, nije mi jasno zasto vise ne ukine i te glupe karte za zet i nek bude besplatno, ionako valjda zanemarivo para dobivaju od toga, pa nek bar malo potaknu ljude na tramvaje za transport unutar grada. Sokiralo me kad sam citao iskustva i vidio iz prve ruke da danas valjda 90% roditelja djecu autom vozi u skolu - kako ne bi bio kaos, kad smo mi bili klinci je 90%+ islo pjeske/tramvajem u skolu.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 22:07   #84695
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
A to je onaj nist koristi aktivist i paciklist. Super ekipa.

Realno ne znam kaj bi se trebalo dogoditi u zg da prodise osim iseliti 200k ljudi i sve izgradeno u zadnjih 10.g srusiti. To se nece dogoditi jasno.

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
A gle, najucinkovitija taktika protiv prometa je obicno ta da se obeshrabri voznja. Dodas traku - odmah se napuni, s jos vise auta, jer ljudi vise krenu voziti.

Istina je da je tu bilo ok i za pjesake i za bicikliste skupa. Ali buduci da tom ulicom 99% vremena idem pjeske, meni pase
A gle mislim i meni pase puno toga kaj ne pase drugima pa jebi ga nemremo tako.

Ipak vozaci pune proracun, a ne biciklisti i pjesaci.

Grad puca po savovima. Bas je jako jako jako jako lose.
Staro 04.11.2025., 22:07   #84696
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
alfa gt 1.9jtdm 2005g, kvacilo od Malinica pojacano s plivajucim zamajcem (dosad 3. pojacano, a i fiksni je sad no kvacilo ne drzi), r80 pumpa goriva(ako bude prilike za r110 pumpu), map 4 bara, maf 80mm najveci koji moze, ispuh 70mm od turba do kraja sa sportskim katalizatorom radi tehnickog, fmic (moram vidit da li ce trebati najveci koji stane bez nekih preinaka), bmc-cda filter zraka, poluosovine od alfe 156 8v s homokinetickim zglobom jer su bolje, spera original q2, hladnjak ulja sa 16 ili 18 rebara iz engleske, karter premazan keramickim sprejom radi disipacije topline, mapa kod Muhe napravljena a iduca ce bit od Bugara ili Rumunja, oni su navodno top u tome.. ako ne, onda opet kod Muhe radi mape i na valjke.. motor euro 3, glava je puno jaca od euro 4

trenutno je gtb2056v i na 265hp je, htio bi prebacit 300hp/500nm.. ako predje to, onda mala plastificirana iskaznica s podacima s valjaka.. bitno da konkurira giuliama i beemveima
Jako interesantno. Koliko je vec km na motoru?

Sta te sada najvise zapravo limitira u sljedecem koraku? Turbina, injektori, pumpa goriva, kvacilo?

Sportski CAT prolazi na tehnickom? Moj 200 CEL recimo ne prolazi na mjerenju, ali se cita preko OBDa pa prode..

C.J.B. je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 22:30   #84697
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor C.J.B. Pregled postova
Jako interesantno. Koliko je vec km na motoru?

Sta te sada najvise zapravo limitira u sljedecem koraku? Turbina, injektori, pumpa goriva, kvacilo?

Sportski CAT prolazi na tehnickom? Moj 200 CEL recimo ne prolazi na mjerenju, ali se cita preko OBDa pa prode..

km ima 336k na satu .. motor sam mijenjao prije nekih 100k jer mi je "majstor" zajebao pri velikom servisu i napravio se glup.. čep od posude antifriza nije valjao i izbljuvao mi je antifriz na autoputu dan nakon odrađenog velikog servisa.. majstor mi je priznao da je vidio da čep ne valja (a bitan je jer pušta razliku pritiska tako nešto) jer je mislio da neću pravit velike kilometre.. ugl sranje od izgovora.. čep je tad koštao 50kn a napravio mi je štetu od 15k kn.. motor i jer sam usput izmijenjao sve što mogu a što je "dotrajalo".. majku mu hebem naveliko zbog toga.. iz tog, i zbog sličnih razloga nisam uzeo giulio quadrifoglio 510hp jer to nema pojma tko servisirat iz prve, osjedio bi na pri prvom malom servisu a kamoli šta drugo.. ovu alfu sam vozio na drugi veliki servis kod Sebastijana Bertola Seb u zagreb i većina toga je odrađena kod majstora iz ZG, recimo Josip Jopi Šmerek koji je isto bog za Alfe, jer samo alfe radi, i zna šta radi, a živio sam u Sl Brodu i pojeo bi govno s bilo čime.. da ne pričam da mi je majstor u Sl Brodu stavio nove diskove i Ferodo pločice te zadnje Tarox diskove i Ferodo pločice na neispravne čeljusti Brembo 310 te je auto tresao, naravno opet sređeno u Zagrebu tj Sv Nedelji kod onih koji to znaju napravit.. dok nije sređeno dok sam starog vozio u bolnicu u ZG KBC Rebro desna čeljust je zapekla na 150kmh i auto me bacio u desno, kad sam stao smrdilo je dobrano, jedva se dovezao do ZG i odma pravac u ZG na servis kod Bertola Seba na pregled.. i sad ti reci da je svaki majstor mehaničar dobar jer se kao kuže u sve aute (moš mislit) a znaju naplatit

limitiraju me mjenjač i poluosovine.. na ovom konkretnom 1.9jtdm može se vozit i 450hp, ali mjenjač je slab, špera nešto pomaže ali ne previše.. a i samo prednji pogon je limitiran.. druga je stvar pravit auto za 402m i druge kerefeke, onda 450hp i ima smisla.. dizne imam 341 bosh najjače serijske sa 170hp modela ducati corse.. postoje i druge modifikacije ali to me ne zanima, jer tražim daily driver najjače što mogu.. inače bi bilo fiksni zamajac i tko zna kakvo kvačilo ali ne valja za semafore i stani kreni vožnju za svaki dan, drugo su trke na ovakvom autu..

ipak je to 20g stara tehnologija..

motor bi se mogao razbušit da ide sa 6k na 8k okretaja, svašta se može, ali to ne ciljam za svakodnevnu vožnju.. volio bi da bude za svakodnevnu vožnju s hrpu snage radi raznih nadobudnih beemvejaša
auspuh je odrađen u Sl Brodu kod Dubravčića (vrhunskog majstora i koštalo me okruglo 1000e) koji surađuje s Lastovčićem, full inox 70mm sa 100mm duplim ukrasnim nastavcima.. atestirano na tehničkom, full papiri od Dubravčića i štambiljima od Lastovčića s kime surađuje..

ugl većina odrade turbo ovo ono kao da bude wannabe sportski auto, ali na ovom je svaki segment odrađen da valja i htio bi da bude "jedinstven" jer većina pola toga ne odradi.. pogotovo kvačilo jer košta.. dovoljno je što imam 341 bosch dizne, to već pravi razliku.. a kamoli da stavim r90/r110 pumpu goriva, ili da prebacim difenercijal sa alfe 156 q4 pa da bude AWD pogon, ali tko će napravit dokumentaciju za registraciju?.. uglavnom, auto sam uzeo da bude kod mene dok bude dizela na pumpama, nikad ga ne mijenjam..
kad sam pragove rješavao od hrđe. tražio sam majstora da izvadi zadnje parking senzore i pokrpa rupe tako da imam samo zadnju parking kameru s ali express koja funkcionira bolje od ovdje postanih auta od 40-50ke, što je onako grdo, sutra stavim slike baš radi usporedbe

a da ne spominjem KW V1 gewinde i ostatak kako to dobro funkcionira, na autu starom 20g

Sportski CAT prolazi na tehničkom bez problema, sače je dovoljno veliko da ne smanjuje snagu auta a opet si regularan na cesti

ukratko, injektori, pumpa goriva, kvačilo nisu problem, limitira me samo turbo.. ostalo je odrađeno da drži 550-600Nm.. i treba izbjegavat iz pve brzine maks gas, ipak je to samo daily driver

btw auto izvana je prljav jer stoji kraj ceste i nekih drveća koja puštaju svoje neke drkaleme, iznutra je prljav ko vrag jer vozim kucu (psa) i idem na pecanje, dlaka i blata ima ko u Ladi.. ali ko ga jebe, moj je auto.. ali USB ima pjesme deleke obale, Vuce i metallice.. vozim se ko bog

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 04.11.2025. u 23:09.
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 23:02   #84698
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 23:04   #84699
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Fora projekt u svakom slucaju.
To je auto od koliko, 1400kg?

Jesi mjerio 100-200kmh ili samo valjci?

Stavi koju sliku da se vidi kak to i izgleda.

Staro 04.11.2025., 23:14   #84700
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

evo iste slike od nedavno, ima i slika motora stranicu ili dvije prije.. auto nedavno sređen glinom i keramikom izvana.. stoji vani 100% vremena, nažalost nije garažiran

u subotu ide novo kvačilo pojačano kod Malinića (inače preporučujem JTD peformance iz nizozemske, ovo od Malinića je uzeto radi probe) i novi cilindri kvačila FTE.. turbo ide cca tjedan ili dva iza toga, ne može prije.. i nova mapa

Citiraj:
Fora projekt u svakom slucaju.
To je auto od koliko, 1400kg?

Jesi mjerio 100-200kmh ili samo valjci?

Stavi koju sliku da se vidi kak to i izgleda.
kojim appom da mjerim 100-200? u prometnoj knjižici stoji da je masa praznog vozila 1395kg

prednji branik je u kurcu, moram ga riješit, ali kad uvezem auto u Srbiju, ne stignem prije

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 04.11.2025. u 23:29.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.11.2025., 23:35   #84701
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Test allseason guma

rekao bi bez iznenađenja, Kinezi u donjoj polovici

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tes...or-2025-26.htm
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2025., 23:48   #84702
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

talijani i kinezi ne idu dobro?.. tko bi rekao?
Staro 05.11.2025., 01:05   #84703
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Lijepa Alfa, PZ5 gume vidim, bas sam ove godine prije ljeta stavio iste, super guma, samo se nadam da ce potrajat dulje od Continental SC7.

Jedino u cijelom tom paketu steta sto je FWD..

Za mjerenje je navodno OK aplikacija car timer, iako nisam osobno koristio. Kod mene je built-in timer pa tako mjerim. Dragy uredaj je navodno najpreciznini.

100-200 vrijeme mi je bila referenca nakon mapiranja i sportskog katalizatora posto nismo mjerili na valjcima.
Stock vrijeme je bilo 11.3, nakon mape 9.9s, znaci u mom slucaju bi to bilo sa 420ks na nekih 480ks.
Ukupno 1400 eur za tune + downpipe, ja zadovoljan rezultatom, sve ostalo stock.

Staro 05.11.2025., 05:54   #84704
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Continetal all season 2 205/55/16 mogu reći da su na suhom ok, na mokrom ok ali buka...e to nije ok. Fakat su bučne i to je nekaj ja mi se ne sviđa. Budem za dvije godine uzeo CC3.
GOOD:

Citiraj:
Balanced performance across all tests, excellent subjective handling, strong in the dry, wet and snow with the best snow traction, excellent comfort, lowest rolling resistance on test.
BAD:

Citiraj:
Dry braking not class-leading, below average aquaplaning performance, increased noise levels.

Eto kao što rekoh...buka...

Šteta kaj nije bilo moguće testirati CC3.

Mogao bih investirati tih 3-4-5 dolara

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.11.2025. u 06:24.
Staro 05.11.2025., 09:06   #84705
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ko ima godišnju slovensku vinjetu vrijedu mu 16 mjeseci. Dali sub mjeseca radi radova. Da se ne zaletite pa kupite, provjerite trajanje prije kupnje

https://www.autopress.hr/cuvajte-slo...o-ste-platili/
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2025., 10:19   #84706
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
alfa gt 1.9jtdm 2005g, kvacilo od Malinica pojacano s plivajucim zamajcem (dosad 3. pojacano, a i fiksni je sad no kvacilo ne drzi), r80 pumpa goriva(ako bude prilike za r110 pumpu), map 4 bara, maf 80mm najveci koji moze, ispuh 70mm od turba do kraja sa sportskim katalizatorom radi tehnickog, fmic (moram vidit da li ce trebati najveci koji stane bez nekih preinaka), bmc-cda filter zraka, poluosovine od alfe 156 8v s homokinetickim zglobom jer su bolje, spera original q2, hladnjak ulja sa 16 ili 18 rebara iz engleske, karter premazan keramickim sprejom radi disipacije topline, mapa kod Muhe napravljena a iduca ce bit od Bugara ili Rumunja, oni su navodno top u tome.. ako ne, onda opet kod Muhe radi mape i na valjke.. motor euro 3, glava je puno jaca od euro 4

trenutno je gtb2056v i na 265hp je, htio bi prebacit 300hp/500nm.. ako predje to, onda mala plastificirana iskaznica s podacima s valjaka.. bitno da konkurira giuliama i beemveima
Ako prebaciš 300 makar u zadnjoj znamenci sa 2260, svaka ti dala, onda ta Alfa cupa pastuhe i tamo di ih nema.

Može konkurirat samo starim atmo BMWima ako je ostao još neki vlasnik koji i dalje misli da m54b30 ide kao sumanut. Serija 1-2-3-4 opremljena s B48 i 8hp samo s remapom glatko voze 13-14 sekundi 100-200 i to mogu ponoviti iz runa u run bez greške, jedno loše šaltanje i mazne te bez problema, obzirom da Giuilie isto imaju 2.0T sa 8hp, ne vjerujem da je situacija nešto drugačija. I meni je teško priznat ali ono što se nekad smatralo sleeperom to više nije....otkako turbobenzinci imaju dizelski moment na 3000 okretaja većem rasponu.

Citiraj:
motor bi se mogao razbušit da ide sa 6k na 8k okretaja
A?

Citiraj:
Za mjerenje je navodno OK aplikacija car timer, iako nisam osobno koristio. Kod mene je built-in timer pa tako mjerim. Dragy uredaj je navodno najpreciznini.
100-200 vrijeme mi je bila referenca nakon mapiranja i sportskog katalizatora posto nismo mjerili na valjcima.
Stock vrijeme je bilo 11.3, nakon mape 9.9s, znaci u mom slucaju bi to bilo sa 420ks na nekih 480ks.
Ukupno 1400 eur za tune + downpipe, ja zadovoljan rezultatom, sve ostalo stock.
Minimalno Dragy jer ima 10hz refresh rate.

Nisam ispratio, koji je to auto? Nešto s dosta kg pretpostavljam

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 05.11.2025. u 10:38.
zkljaja je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2025., 11:35   #84707
Inovator
Premium
Moj komp

Inovator's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Dragy Pro je 25Hz i u ovom komercijalnom dijelu nema nista preciznije.
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2025., 16:19   #84708
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova

Minimalno Dragy jer ima 10hz refresh rate.

Nisam ispratio, koji je to auto? Nešto s dosta kg pretpostavljam
Pa ima da, pogotovo za hatchback. 1720kg, Mercedes A45s.
Ali je bez onog aero paketa sa ogromnim krilom pa zapravo i je sleeper. Mislim da cu i oznake skinuti, puno to elegantnije izgleda bez..

Glupo zvuci, ali ovih dodatnih 50-60ks radi bas osjetnu razliku, a nije bila velika investicija. Ispod 10 sec. 100-200 i 3.65 sec 0-100.

20251002-215626-1 20251011-124930 DSC01876 DSC01963

Staro 05.11.2025., 16:33   #84709
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Ako prebaciš 300 makar u zadnjoj znamenci sa 2260, svaka ti dala, onda ta Alfa cupa pastuhe i tamo di ih nema.

Može konkurirat samo starim atmo BMWima ako je ostao još neki vlasnik koji i dalje misli da m54b30 ide kao sumanut. Serija 1-2-3-4 opremljena s B48 i 8hp samo s remapom glatko voze 13-14 sekundi 100-200 i to mogu ponoviti iz runa u run bez greške, jedno loše šaltanje i mazne te bez problema, obzirom da Giuilie isto imaju 2.0T sa 8hp, ne vjerujem da je situacija nešto drugačija. I meni je teško priznat ali ono što se nekad smatralo sleeperom to više nije....otkako turbobenzinci imaju dizelski moment na 3000 okretaja većem rasponu
https://youtu.be/ChZ_GvP_fkQ?si=HVLrUQ3r3rddiAi-

doslo vreme da se samo gas stisne.. lijepo pise da se nadam da ce gtb2260vk prebacit 300hp, gtb2060vklr u alfi 147 vozi preko 300hp, jtd performance nizozemci

zar nije to i bit? znati saltati na m32 mjenjacu starom 20g? nije li fora konkurirat giuliji 2.0t koja ima 280hp i kosta polovna 30ak k eura s autom starim 20g? samo treba znat koristit manualni mjenjac jbg, stisnit gas do poda svi znamo i stisnit race mod tipkicu

samo Vucine Rajske kocije na usbu mi daju 10hp

meni sve navedeno je dovoljno inace bi vozio giuliu qf 510hp i samo stiskao gas.. brm brm

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 05.11.2025. u 16:50.
Staro 05.11.2025., 17:10   #84710
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Ali je bez onog aero paketa sa ogromnim krilom pa zapravo i je sleeper. Mislim da cu i oznake skinuti, puno to elegantnije izgleda bez..

Glupo zvuci, ali ovih dodatnih 50-60ks radi bas osjetnu razliku, a nije bila velika investicija. Ispod 10 sec. 100-200 i 3.65 sec 0-100.

Kakav karting... Čudo!
Dugo ga nisam na cesti vidio, predivan auto.

Ali ovaj tvoj, stvarno clean, nikad ne bi rekao da je a45.
Do kada ne stisneš gas.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2025., 19:11   #84711
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:

Jako lepi autic. Autic jer je mali ali vjerujem da ide ko gluha svinja.
Staro 05.11.2025., 19:59   #84712
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Još jedna idiotarija na Trešnjevci. Ona biciklistička kaj je bila je bila dostatna jer se ovak i onak nitko ne vozi biciklima. To su gluposti.

Screenshot-from-2025-11-04-14-53-37
Nisam siguran zašto te to tako brine, ti si i tako iz Samobora i ne ideš u ZG

Mada realno, ta cesta je na trešnjevačkom kraju i tako jednotračna i bila, tak da se niš neće promjeniti.

EDIT:

Lol, otvorio sam 2 stranicu teme i odgovaram na prastari post
Staro 05.11.2025., 20:00   #84713
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ak kome treba motorčić retrovizora za Mazdu nek se javi i nek ga nosi. Retrovizor nema plastiku i ogledalo je razbijeno, motor je dobar. Zapravo ak se naðe plastika i ogledalo retrovizor je dobar za montiranje. Desni je u pitanju. Ima i nadzor mrtvog kuta. Bio na Mazdi 3 2016.
Ak se nitko ne javi ide u smeće.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2025., 21:05   #84714
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nisam siguran zašto te to tako brine, ti si i tako iz Samobora i ne ideš u ZG

Mada realno, ta cesta je na trešnjevačkom kraju i tako jednotračna i bila, tak da se niš neće promjeniti.

EDIT:

Lol, otvorio sam 2 stranicu teme i odgovaram na prastari post
Meni su roditelji u ZG tak da razguli.
Staro 05.11.2025., 21:09   #84715
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Otkad su uveli naplatu parkiranja subotom i nedjeljom u centru do ponoci, sad nije zatvoreno 50% ilice nego 70%, moze to jos i bolje.
Staro 05.11.2025., 21:28   #84716
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
https://youtu.be/ChZ_GvP_fkQ?si=HVLrUQ3r3rddiAi-

doslo vreme da se samo gas stisne.. lijepo pise da se nadam da ce gtb2260vk prebacit 300hp, gtb2060vklr u alfi 147 vozi preko 300hp, jtd performance nizozemci

zar nije to i bit? znati saltati na m32 mjenjacu starom 20g? nije li fora konkurirat giuliji 2.0t koja ima 280hp i kosta polovna 30ak k eura s autom starim 20g? samo treba znat koristit manualni mjenjac jbg, stisnit gas do poda svi znamo i stisnit race mod tipkicu

samo Vucine Rajske kocije na usbu mi daju 10hp

meni sve navedeno je dovoljno inace bi vozio giuliu qf 510hp i samo stiskao gas.. brm brm

Sve ja to razumijem, i ja sam htio bit sleeper, još tamo negdje 2018. Sa Golf3 pa Ibizom koju sam tu predstavio, onda sam vidio kako ide mapiran 2.0 TSI i shvatio da su vremena sleepera prošla, sad su ti 2.0 4 bangeri zapravo sleeperi, di GTI na prednjem pogonu za par tisuća eura ima 100-200 vremena kao Aventador
Ostaje ti jedino nateravat se sa ekipom iz drugih tabora koji pokusavaju isto sto i ti

Citiraj:
1720kg, Mercedes A45s.
Tisunac, gdje uspiju natrpat toliko kg. Pa 100ks se “baci” samo na tih 200kg viška
Staro 05.11.2025., 21:31   #84717
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Dupli
Staro 06.11.2025., 00:29   #84718
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Jeftinije je uzet BeMveja F20 ili F21 114i ili 116i. Mali i lagani auto, a samo sa remapom ide na 210hp i pojede svaku 1.9 ili 2.0 čađari. 118i ide na 240hp. I kažem, samo remap. Nema ulupavanja para za par HPeja.
A kaj se tiče slovenske vinjete nisu niš produžili. Sad sam gledao svoj acc na Darsu i vrijedi i dalje godinu dana.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2025., 00:53   #84719
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Jeftinije je uzet BeMveja F20 ili F21 114i ili 116i. Mali i lagani auto, a samo sa remapom ide na 210hp i pojede svaku 1.9 ili 2.0 čađari. 118i ide na 240hp. I kažem, samo remap. Nema ulupavanja para za par HPeja.
A kaj se tiče slovenske vinjete nisu niš produžili. Sad sam gledao svoj acc na Darsu i vrijedi i dalje godinu dana.
Samo je nažalost n13 u pitanju
Staro 06.11.2025., 00:55   #84720
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori